GRUDNIOWE KRASNALE :)
-
WIADOMOŚĆ
-
przy pierwszym dziecku testowałąm 2-3 dni przed i wyszła mi ledwo widoczna kreska Miałam te najtańsze testy, ale superczułe - 10.Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
Matleena wrote:Na Allegro. Stwierdziłam, że chciałabym zastestować 6 grudnia, ale wiem, że marne szanse, żeby coś wyszło. Żal mi wydać 20zł na dwa testy, więc poszperałam na allegro. Doszłam do wniosku, że jak zamówię do domu to:
1) z przesyłką zapłacę tyle samo co jakbym poszła do Tesco kupić tańszy test
2) jak przyjdą do mnie, to już albo będę wiedzieć o ciąży, albo będę zamawiać tampony a nie testy
Więc postanowiłam zaznaczyć Kraków (w którym mieszkam) i poszukać testów z odbiorem osobistym. No i okazało się, że są, na ul. Długiej w jakiejś aptece. A że Długa jest niedaleko AGH na którym pracuję, to co ja sie mam dłużej zastanawiać. Jedyne nad czym się zastanawiam to czy wziąć paskowe czy płytkowe. Paskowe mają po 1zł, a płytkowe po 1,50zł
oooo no to super sprawa i jaka oszczędność szkoda że ja u siebie takiej opcji nie znalazłam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 12:46
27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mana trzymam kciuki
Gratulacje dla zafasolkowanych - powodzenia na kolejne miesiące! :*
Ja też chciałam jutro zrobić test ale u mnie 10 dpo wg ovu, ale ja sądzę, że owulacja była dzień wcześniej... Ja mam 2 testy z apteki po 5,5 zł czyli też nie tak drogo (a są nawet pojemniczki na mocz )
Pozdrawiam :*Jarochatka, mana lubią tę wiadomość
-
gosia.b wrote:Mana trzymam kciuki
Gratulacje dla zafasolkowanych - powodzenia na kolejne miesiące! :*
Ja też chciałam jutro zrobić test ale u mnie 10 dpo wg ovu, ale ja sądzę, że owulacja była dzień wcześniej... Ja mam 2 testy z apteki po 5,5 zł czyli też nie tak drogo (a są nawet pojemniczki na mocz )
Pozdrawiam :* -
Landryneczka wrote:Aktualna lista
GRUDNIOWE TESTERKI
1 - Muffinka1019 @ , Nuffeq , Miu95 @ , tomania2806 @
2 - binia29 @ , julita @
3 - Cigaretta @ , estrella @ , Asiula86 (-), małaMyszka
4 - Marutka , Kropka_1
5 - Feśka @
6 - aapaulaa , berry , Paulineczka_91 , Mona_M @
7 - MagdaH , monia91 , marzen2210
8 - Mallina , cherry_lady
9 - Gosiacu , Matleena , zuzzi
10 - inaa , gosia.b , agus3004
11 - Justine M
12 - ZakręconaOna
13 - KMK , Landryneczka
14 - ania14
15 -
16 - Aska87, Malinkowe oczekiwanie
17 - olusia24 ,
18 - Milejdi
19 - przyszła mama:) , Malina_88
20 - D. , gagatka , mana
21 - magda-ck , Foto_Anna , Nancy87, bosa , asiek191 , Milejdi
22 - agnes175 , madzianka
23 - vercia
24 - maaadzik1207 , Lady Savage , Sylwusia100 , mała.mi , Evaa
25 - Aasienkaa
26 -
27 - Muffinka1019 , julita
28 - tomania2806 , werni , menka
29
30 - Katarzyna87 , BATTINKA , Cigaretta
31 - Ballerina , Madlene84 ,aisza
GRUDNIOWE MAMY ODWIEDZIŁO 2
Dopisałam się na 16 grudnia, a myślałam że będę musiała czekać do stycznia, a tu bach! owu przyszła wcześniej niż bym mogła przypuszczać. Jupi! Będzie krótszy cykl albo groszek!
Szkoda, że lista nie jest aktualizowana na pierwszej stronie...