GRUDNIOWE KRASNALE :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane wpadam pogratulowac i zyczyc reszcie samych 2 kresek! ♡♡♡
Zostawiam wiruski od 5.9mm dzidzi z bijacym juz serduszkiem ♡.
Tomania, badz spokojna i powtorz bete w poniedzialek. Beta ponizej 5 oznacza brak ciazy wg norm wiekszosci lab. A Ty jakie masz normy wypisane przy wyniku? Oby to bylo to oczywiscie! ♡ poza tym gin Ci nic nie powie, bo niby co? Macice bedziesz miala tak samo rozpulchniona jak na @ i powie Ci, ze to MOZE byc wczesna ciaza i ze masz lykac kwas foliowy przeciez na usg nie bedzie nic widac, ew. jakis slad po owulacji. Takze ta laborantka troche zle Ci powiedziala
Matleena ja kupowalam testy na allegro, ale w domku zawsze mialam zapas pojemniczkow na mocz i tak, potrafilam sikac niedlugo po owu i tak przez 13msc. Dopiero 14ty okazal sie dla mnie szczesliwym sikiem juz 10 dpo przy fl 13dc. I to wieczorny sik pokazal mi cien cienia! A ja wzielam to za feler caly 11dpo sikalam na testy, lacznie ze 13 razy tak, nie moglam uwierzyc, NO BO JAK MOGLO NAM SIE UDAC??? Przy pierwszej becie w 12 dpo wyszlo 38 i prawie zemdlalam. Tyle z mojej historii. Pamietajcie, ze wszystko moze sie zdarzyc i badzcie dobrej mysli ♡♡♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 17:07
Fatim, Marutka, lauda., berry lubią tę wiadomość
-
Fatim no troche tak, ale zagladam tu na rozowy i tez staram sie notatki robic pod moim rozowym wykresem Ja tez tesknie i za Toba i za innymi Kolezankami,ktore zdazylam poznac na różu!
W sumie tam nie jest tak zle, czasem wpadnie ktos obcy puscic baka i zepsuc na chwile atmosfere, ale jak to sie mowi nie nalezy tykac g*wna to nie bedzie zmierdzialo . Takze jest nam tam przyjemnie, mamy calkiem zzyta i zyczliwa grupke na lipcowkach 2015 .
Na Was czeka juz sierpien na tamtej stronie, takze nie obijac sie! ♡♡♡ -
nick nieaktualny
-
Nie no z fioletow. Zawsze sie znajdzie ktos NAJmadrzejszy i NAJlepiej wychowujacy i NAJnajnaj Ale to tylko epizody wiec atmosfera zacheca do przebywania tam. Za duzo czasu nie mam ostatnio na pisanie, ale jak mam wolny dzien to potrafie przesiedziec caly na owu i na belly
-
Kropeczka gratulacje!
Tomania nooo proszę powtórz w sobotę betę i wszystko będzie wiadomo trzymam kciuki!
Justine nie zabezpieczaliśmy się od lipca 2014, ale takie porządne starania w okresie płodnym były tylko przez dwa cykle. Czyli w sumie w 2 cs się udało. Bo wcześniej nie zawsze widzieliśmy się w dni płodne. "Ile było tak wcześnie przed owulką" - tu nie do końca wiem o co pytasz.
Milejdi działajcie działajcie!Kropka_1 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny
-
Nieśmiało przesyłam wiruski ... beta po 48 h 121mlU/ml, ale jeszcze 38 tygodni przede mną, jeśli za 38 tyg będzie wszystko ok. to dopiero wtedy będę szczęśliwa...
Maczek, monia91, Marutka, Daisy, Sana, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
fajnie się czyta dobre wieści
Sana, chodziło mi o ustalenie jak prawdopodobne jest zajście na 4 dni przed. Przegląd wykresów użytkowniczek nie ma nawet takiej opcji, jest 1, 2 lub 3 dni przed owulacją. Tak jakby ovufriend zakładał że 4 dni przed nie wchodzi w grę
My np celowo staramy się 3dni przed owulką,2 dni najwcześniej - ponieważ chcemy dziewczynkę kolejną ;]Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
A to nie wiem niestety, bo my tylko raz serduszkowaliśmy 4 dni przed owulką. No właśnie, ovu mi od razu zaznaczył że serduszkowanie było słabe, a jak widać się udało no, chyba, że jednak owulka była wcześniej niż ją ovu wyznaczyło. Się okaże w poniedziałek jaki termin porodu ginek wyznaczy
Julia 07.2015