GRUDNIOWE KRASNALE :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marzen gratulacje trzymam kciuki za betę
Dziewczyny u mnie w 12 dpo test pokazał jedną kreskę, nie było ani cienia drugiej, a w 15 dpo była już wyraźna druga kreska
Mam nadzieję że grono mam się szybko powiększywerni lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Mana, ale się uśmiałam... No ale niestety duża ilość pasków testowych w domu powoduje chęć wysikania ich wszystkich
mana wrote:fajnie w moim mieście niestety nie ma takich testów i jak zamawiam przez allegro to zamawiam 25 od razu a tak to bym sobie po 2 kupowała ale jak już trzeba z przesyłką to szaleje a potem sikam na paski ile wlezie i nakręcam się jak nastolatka -
Pamiętajcie że u mnie wciąż leżą testy ciążowe paskowe 10 mlU/ml, którymi testowałam w szczęśliwym cyklu, także są już gratis z ciążowymi wiruskami nie wiem teraz ile tych testów jest, niecałe 10 sztuk chyba... jeśli któraś by je chciała to chętnie przekażę tylko dajcie znać
Julia 07.2015 -
Sana wrote:Pamiętajcie że u mnie wciąż leżą testy ciążowe paskowe 10 mlU/ml, którymi testowałam w szczęśliwym cyklu, także są już gratis z ciążowymi wiruskami nie wiem teraz ile tych testów jest, niecałe 10 sztuk chyba... jeśli któraś by je chciała to chętnie przekażę tylko dajcie znać
Sana, jak 10tki to ja chętnie. Ciążowych mi brakuje, bo tych owu to mam jeszcze całą szafkę, planuję zostać w grudniu i styczniu Miss Sikania Na Papierki.
lauda. lubi tę wiadomość
-
kurde dziewczyny coś słaby ten grudzień? oby od jutra się same bociany posypały! zamiast karpia chcę bociana! u mnie chyba dupa bo wczoraj miałam 35.10 stopni.... ból owulacyjny miałam w 12dc a nie w 15dc przy takiej temperaturze na pewno nie doszło do zagnieżdżenia i nie wiem czy będę testować ale na szczęście w sylwestra następna owulacja więc całe Święta będziemy się starać. a w sylwestra zaciągnę go w kąt w tej remizie i spontan. Może uda się syna zmajstrować.
zwei_krezken co z Twoim cyklem? dostałaś coś na wywołanie? bijesz rekordy, dosyć tego leniuchowania niech @ przyjdzie (albo i nie ) i nowe staranie jeszcze w grudniu -
zwei_kresken wrote:Sana, jak 10tki to ja chętnie. Ciążowych mi brakuje, bo tych owu to mam jeszcze całą szafkę, planuję zostać w grudniu i styczniu Miss Sikania Na Papierki.
Haha Zwei Kresken coś mi się wydaje, że będziesz miała we mnie konkurencję Ja już dzisiaj zrobilam sika owulkowego, bo coś mnie cisnie, mimo ze ta powinna być za jakieś 10 dni ale coooooo taaaammm szafka pełna testów można szalećNatka88, mana lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Haha Zwei Kresken coś mi się wydaje, że będziesz miała we mnie konkurencję Ja już dzisiaj zrobilam sika owulkowego, bo coś mnie cisnie, mimo ze ta powinna być za jakieś 10 dni ale coooooo taaaammm szafka pełna testów można szaleć
Ej, niesprawiedliwie! Poczekaj na mnie! Muszę sobie najpierw wyprodukować okres
Sana, wysłałam Ci zaproszenie, gdyż bez tego nie mogę Ci wysłać wiadomości
Sana lubi tę wiadomość
-
Zwei, zerknęłam na Twój wykres. Łooo matkoscórkom... Faktycznie Moda na Okres hihihihihi Ale wiesz co... Mam dla Ciebie wspaniałą informację:
"Moda na sukces" znika z polskiej telewizji po 20 latach! Koniec "Mody na sukces" zbliża się wielkimi krokami. Już we wtorek, 9.12.2014, w TVP1 ostatni odcinek "Mody na sukces" w Polsce. Emisja serialu o miłosnych podbojach rodziny Forresterów skończy się na 6047 odcinku!" Także dziewczyno... szykuj podpachy i tampaxyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 21:10
zwei_kresken lubi tę wiadomość
-
lauda. wrote:Zwei, zerknęłam na Twój wykres. Łooo matkoscórkom... Faktycznie Moda na Okres hihihihihi Ale wiesz co... Mam dla Ciebie wspaniałą informację:
"Moda na sukces" znika z polskiej telewizji po 20 latach! Koniec "Mody na sukces" zbliża się wielkimi krokami. Już we wtorek, 9.12.2014, w TVP1 ostatni odcinek "Mody na sukces" w Polsce. Emisja serialu o miłosnych podbojach rodziny Forresterów skończy się na 6047 odcinku!" Także dziewczyno... szykuj podpachy i tampaxy
Już we wtorek koniec? Ja się nie wyrobię z dupkiem, odstawię dopiero za tydzień Nie będę zsynchronizowana z Modą Na Sukces! Dramat! Co na to mój Ridge? [moja świętej pamięci Babcia była wierną fanką tego horroru]
lauda. lubi tę wiadomość
-
Wiesz co, no babcie już takie są. Moja do tej pory ogląda... Ale jak zapytasz co było w kilku odcinkach wstecz, to ni hu hu nie pamięta
Aby nie było dramatów i darcia szat, że to koniec, tak dla przypomnienia: MODA NA SUKCES w 6 minut
http://www.cda.pl/video/12217ac/Moda-na-sukces-w-6-minut