GRUDNIOWE KRASNALE :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatim, Twój dinozaur schyla się po klucze, bo mu upadły. Klucze do porsze
Fatim, Aska, wrzucę Wam pod wieczór wrożby obrazkowe, bo muszę teraz leciećprzyszła mama:), Aska87 lubią tę wiadomość
-
O Jezusiku... Beato! Nie drażnij mnie. Pisałam Ci ja oraz inne dziewczęta, żebyś sikała porannym moczem na test, bo wtedy stężenie hcg jest najwyższe. A skoro porannym to najwcześniej jutro. Jak nie możesz wytrzymać, to idź zrób betę na cito i będzie wszystko jasne.
beata.k wrote:Teraz robilam test i jest negatywnyprzyszła mama:), Katarzyna87, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
Beata spokojnie, wydaje mi się, że reagujesz bardzo skrajnie, stan euforyczny, a za chwilę smutek. Robienie testu popołudniu mija się z celem testy robimy rano! Z pierwszego siku! Możesz mieć jeszcze niskie stężenie beta hcg, które nie będzie wykrywalne! Ja przy becie 150 chyba miałam bladziocha na teście 25! Testy zaczęły mi wychodzić dopiero po terminie planowanej miesiączki.
Kup dzisiaj test, jeśli do rana nie dostaniesz miesiączki nasikaj do kubeczka czy na test (w zależności jaki będziesz miała) i dopiero wtedy wyrokuj Jeśli @ przyjdzie będziesz miała na kolejny cykl.
Ważne: test sprawdzamy do ok. 5 min. Jeśli kreska pojawi się po 2h od siku to niekoniecznie może coś znaczyć.
Jesteśmy z Tobą, ale czytaj Słońce co piszemy. Chcemy Ci pomóc, a Ty działasz na odwrót ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 16:39
-
Fatim, gratuluję, masz stegozaura!
Co to oznacza dla Ciebie to nie bardzo się orientuję...
Ale stegozaury też mają dzieci! To znaczy miały, nim wymarły...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 16:39
Maczek, Katarzyna87, Aska87, mana, lauda., Fatim lubią tę wiadomość
-
Aska87 wrote:to może i mi powróżycie ??? bo już się do testowania doczekać nie mogę do tego mąż jak nigdy wcześniej zaczął sie interesować i tylko pyta kiedy test będe robić
To mi wygląda na tyranozaura. Duże, zębate, a takie małe rączki... Więc jeszcze nie testuj, niech rączki urosną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 16:46
Aska87 lubi tę wiadomość
-
mysle ze 8 miesięcy staran mowi samo za siebie nie łudze się już tylko zalamana jestem wielu ludzi porzuca dzieci zachodzi w ciaze mimo ze nie chce a ja tak bardzo pragne mój maz również i nici czy dziś czy jutro to nic już nie zmieni nie jestem i musze to przyjacBeata.k
-
A dajże spokój! 8 miesięcy to jeszcze niedużo. Całkowicie zdrowym parom daje się 12 miesięcy na poczęcie dziecka i dopiero potem można zacząć coś mówić o niepłodności.
Wiele dziewczyn tutaj stara się duuużo dłużej, a potem dzidzia się pojawia.
A przebadani jesteście, czy wszystko gra?
-
na bete nie pojde bo co miesiąc chodze i tylko smutno się robi ze znowu nic w tamtym miesiącu miałam sytuacje ze druga blada wyszla ostro poszlam na kres z kobietka rozmawiam i mowi ze tez miała ledwo widoczna i jest w 3 miesiącu i mowi do mnie gratulacje i jakos po 2 h miałam wynik na e mail negatywny także odpuszczam testowanie ...w tym miesiącu jużBeata.k
-
To jak nie pójdziesz na betę, to nie marudź. Bierz rzeczywistość na klatę, popłacz w kącie i do przodu! Kolejne cykl, może ten się uda...
Jest tutaj tak wiele dziewczyn, po tak dramatycznych przejściach, albo po tylu cyklach starań - a mimo wszystko optymistycznych i niepoddawających się, że Twoja postawa albo będzie je śmieszyła, albo obrażała.
Weź się w garść dziewczyno!
Nie masz miesiączki, temperatura jest wysoka na wykresie. Zeszczaj się rano na test i będzie wiadomo.
I NIE MARUDŹ!!!Aska87, przyszła mama:), Katarzyna87, Maczek lubią tę wiadomość