Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mysle ze dlatego ze na drugi dzien masz spadek -i traktuje to jako prawdopodobna oulacje nacisnij na sygnalizator i tam jest tabelka co potwierdza owulacjeKlif wrote:Dziewczyny jak myślicie dlaczego Ovu zaznaczyło mi owulacje linią przerywaną?
albo na interpretacje wykresu
-
Dziewczyny te co biorę wiesiorek tez tak odczuwacie ból jajnikow? Ja mam dopiero 9 dzien ale juz czuje aż zrobiłam test owulacyjny jest juz druga kreska ale jaśniejsza jesxze myśle ze na maksa za 4 dni owulka:) sluz tez juz sie pojawił tylko nie rozciągliwy jeszcze
-
Dziewczyny, poradźcie, już drugi cykl mam bez śluzu. żadnego. Tzn przy badaniu szyjki czuję poślizg, ale nic nie zostaje na palcu, żebym mogła sprawdzić jaki on jest. A dziś wyszedł pozytywny test owulacyjny. Pewnie to znaczy, że w tym cyklu nie będzie fasolki?

A biorę wiesiołka od początku tego cyklu, piję też dziurawca, od kilku dniu piję też siemię lniane. I nic.
Co to się mogło stać? Bo w poprzednich cyklach to mnie zalewało normalnie.. a teraz nic.
-
mnie właściwie zaraz po @ zaczęły boleć jajniki (ale ja jeszcze dziurawca piję). Ale czytałam, że wiesiołek właśnie tak aktywuje jajniki.oliwia85 wrote:Dziewczyny te co biorę wiesiorek tez tak odczuwacie ból jajnikow? Ja mam dopiero 9 dzien ale juz czuje aż zrobiłam test owulacyjny jest juz druga kreska ale jaśniejsza jesxze myśle ze na maksa za 4 dni owulka:) sluz tez juz sie pojawił tylko nie rozciągliwy jeszcze
-
No ja właśnie tez Jesten zdziwiona ze juz tak działa tsk szybko teraz tylko na piękny sluz czekam:)Katha81 wrote:ja zaczelam brac wiesiolek i w sobote tak mocno czulam lewy jajnik jak nigdy a do tego bardzo duzo sluzu wodnisto-rozciagliwego. Sama niewiem czy wiesiolek mogl tak szybko zadzialac..
-
Ja zachodzą w jedno jak i druga w ciaze mie miałam zero sluzu:)stardust87 wrote:Dziewczyny, poradźcie, już drugi cykl mam bez śluzu. żadnego. Tzn przy badaniu szyjki czuję poślizg, ale nic nie zostaje na palcu, żebym mogła sprawdzić jaki on jest. A dziś wyszedł pozytywny test owulacyjny. Pewnie to znaczy, że w tym cyklu nie będzie fasolki?

A biorę wiesiołka od początku tego cyklu, piję też dziurawca, od kilku dniu piję też siemię lniane. I nic.
Co to się mogło stać? Bo w poprzednich cyklach to mnie zalewało normalnie.. a teraz nic.
-
jeju... zero zero? nic? Naprawdę?./.. Błagam, nie rób mi złudnej nadziei..oliwia85 wrote:Ja zachodzą w jedno jak i druga w ciaze mie miałam zero sluzu:)
Tak się podekscytowałam, że aż mi się klawisze mylą... a ja już ten cykl na straty spisałam... -
Tak serio ja nigdy sluzu nie miałam jedynie taki lepki ale to przed owulka więc masz szanse nie przejmuj sie sluzem. Ja teraz pierwsr cykl biorę wiesiorek bo zawsze czułam owulke a oststnio nic a pożatym ludze sue ze pomożestardust87 wrote:jeju... zero zero? nic? Naprawdę?./.. Błagam, nie rób mi złudnej nadziei..
Tak się podekscytowałam, że aż mi się klawisze mylą... a ja już ten cykl na straty spisałam...

35odc.