Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Klif wrote:Dziewczyny jak myślicie dlaczego Ovu zaznaczyło mi owulacje linią przerywaną?
-
Dziewczyny te co biorę wiesiorek tez tak odczuwacie ból jajnikow? Ja mam dopiero 9 dzien ale juz czuje aż zrobiłam test owulacyjny jest juz druga kreska ale jaśniejsza jesxze myśle ze na maksa za 4 dni owulka:) sluz tez juz sie pojawił tylko nie rozciągliwy jeszcze
-
Dziewczyny, poradźcie, już drugi cykl mam bez śluzu. żadnego. Tzn przy badaniu szyjki czuję poślizg, ale nic nie zostaje na palcu, żebym mogła sprawdzić jaki on jest. A dziś wyszedł pozytywny test owulacyjny. Pewnie to znaczy, że w tym cyklu nie będzie fasolki?
A biorę wiesiołka od początku tego cyklu, piję też dziurawca, od kilku dniu piję też siemię lniane. I nic.
Co to się mogło stać? Bo w poprzednich cyklach to mnie zalewało normalnie.. a teraz nic. -
oliwia85 wrote:Dziewczyny te co biorę wiesiorek tez tak odczuwacie ból jajnikow? Ja mam dopiero 9 dzien ale juz czuje aż zrobiłam test owulacyjny jest juz druga kreska ale jaśniejsza jesxze myśle ze na maksa za 4 dni owulka:) sluz tez juz sie pojawił tylko nie rozciągliwy jeszcze
-
Katha81 wrote:ja zaczelam brac wiesiolek i w sobote tak mocno czulam lewy jajnik jak nigdy a do tego bardzo duzo sluzu wodnisto-rozciagliwego. Sama niewiem czy wiesiolek mogl tak szybko zadzialac..
-
stardust87 wrote:Dziewczyny, poradźcie, już drugi cykl mam bez śluzu. żadnego. Tzn przy badaniu szyjki czuję poślizg, ale nic nie zostaje na palcu, żebym mogła sprawdzić jaki on jest. A dziś wyszedł pozytywny test owulacyjny. Pewnie to znaczy, że w tym cyklu nie będzie fasolki?
A biorę wiesiołka od początku tego cyklu, piję też dziurawca, od kilku dniu piję też siemię lniane. I nic.
Co to się mogło stać? Bo w poprzednich cyklach to mnie zalewało normalnie.. a teraz nic.
-
oliwia85 wrote:Ja zachodzą w jedno jak i druga w ciaze mie miałam zero sluzu:)
Tak się podekscytowałam, że aż mi się klawisze mylą... a ja już ten cykl na straty spisałam... -
stardust87 wrote:jeju... zero zero? nic? Naprawdę?./.. Błagam, nie rób mi złudnej nadziei..
Tak się podekscytowałam, że aż mi się klawisze mylą... a ja już ten cykl na straty spisałam...