Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Grudniowa lista staraczek zakwita serduszkami jak kwietny krzew Oby tak dalej, a do nowego roku wystroimy ją niczym grudniową choinkę
Powodzenia dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 08:18
Katha81, natasza82, Ciapulinka, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
GRUDNIOWE TESTERKI:
01 - Alis , misiaczk25 (-), ewelina27 (-), Niebieska , Kajoni , Layla
02 - inga , karmelek (-), Karolcia23369 , Misia1980 , MMA , positive
03 - kada24 , Iwka (-), Dukan23, Eve (-), ewelina25(-), kfeva , AnkaH , kaunokainen
04 - Jackie (-), Domi IRL
05 - marderkowa
06 - Paula55 ( - ), mycha28 (-), ewcia2337196 , Borgnesse, Anoolka(-), kasika8303
06 - mala_mi , Celia , Lamia
07 - AnBe (-), AIIII, Liath , Judzia
08 - samira (-), verynice (-), kierzynka (-)
09 - anna maria , basiulka, Paulia87
10 - dodinka, JustynaS (-), aniulkab86, weronika86
11 - Mili (-), Anutka, jus1985
13 - do
15 - agatasssss, cleo,Martii, Kasia1993
16 - Ania_84, Eweloka84,Skuterek
17 - madzianka, eunika
18 - zoi, olka25
19 - Ewelina23,blue00
20 - mała_mi, MalutkaEve, izabelka04
22 - Katha81
23 - Klif
24 - Elizkaa, Topola, MOI, Magdzialenka, kaarolaa, Czarnula87
25 - misiaczk25, olka30, le'nutka
26 - Ciapulinka, Saramago, Natasza82,rumburak
28 - Nusia1989,
29 - oliwia1985, misiaa
30 - karmelek,Ania1986
31 - justysia90, stardust87, ewelina27, Chanela
ja sie przepisuje na 22 grudnia. OVU zmienilo date owulacji. -
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:Dziewczyny, poradźcie, już drugi cykl mam bez śluzu. żadnego. Tzn przy badaniu szyjki czuję poślizg, ale nic nie zostaje na palcu, żebym mogła sprawdzić jaki on jest. A dziś wyszedł pozytywny test owulacyjny. Pewnie to znaczy, że w tym cyklu nie będzie fasolki?
A biorę wiesiołka od początku tego cyklu, piję też dziurawca, od kilku dniu piję też siemię lniane. I nic.
Co to się mogło stać? Bo w poprzednich cyklach to mnie zalewało normalnie.. a teraz nic.
Ja zawsze rozpoznawałam dni płodne po śluzie. I zawsze, gdy miałam bardzo rozciągliwy to się nie udawało. Zaszłam w ciążę, gdy tego śluzu nie było!. Tzn było wilgotno i to wszystko Także myślę, żeby się nie martwić tymstardust87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Helloł dziewczyny
Ja dzis mam jakis dziwny dzien o 4 sie obudzilam i nie moglam wstac az do 9 ;/ tempka spadla - ale jakos mnie to nie nepokoi - dziwne pierwszy raz sie tym nie przejmuje chyba juz zyje swietami -
dobra! wszystkie tu blagam o trzymanie kciukow:) wczotaj- 10dpo zrobilam test wieczorem( nie dotrzymalam ani do 15go ani do 12 grudnia go hahah) I wyszla 2 kreska jasniejsza od testowej ale byla jak dzwon nawet moj R ja widzial, nie spalam do 2 rano a jak w koncu zasnelam I sie obudzlam I zrobilam 2 testy to jakis cien cienia sie tylko pokazal, (testy 10mIU) a ze w tym zacofanym kraju nie moge zrobic bety musze czekac tak w niepewnosci I przy kazdym siku robic test, generalnie jeszcze nie zwariowalam ale jestem bliska:) wiec prosze o kciukasy takie mocne :*
jak to mozliwe ze z wieczornego moczu bylo widac wiecej niz z porannegoKatha81, natasza82, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
_Cleo_ wrote:dobra! wszystkie tu blagam o trzymanie kciukow:) wczotaj- 10dpo zrobilam test wieczorem( nie dotrzymalam ani do 15go ani do 12 grudnia go hahah) I wyszla 2 kreska jasniejsza od testowej ale byla jak dzwon nawet moj R ja widzial, nie spalam do 2 rano a jak w koncu zasnelam I sie obudzlam I zrobilam 2 testy to jakis cien cienia sie tylko pokazal, (testy 10mIU) a ze w tym zacofanym kraju nie moge zrobic bety musze czekac tak w niepewnosci I przy kazdym siku robic test, generalnie jeszcze nie zwariowalam ale jestem bliska:) wiec prosze o kciukasy takie mocne :*
jak to mozliwe ze z wieczornego moczu bylo widac wiecej niz z porannego -
nick nieaktualny