Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mała_mi wrote:eeeej, to tylko ja premium kupiłam?
strasznie mnie irytowały te szaro bure kolory a teraz mam nadzieję że mój wykres się zazieleni i będzie wiosennie
kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Gratuluję wszystkim świeżym zaserduszkowanym i trzymam kciuki za te testujące przedwcześnie (to do Ciebie cleo ), którym krecha druga na pewno wyjdzie
_Cleo_, Iwka lubią tę wiadomość
-
Klif wrote:Eh... u mnie pojawił się już ból piersi, który jest zawsze zwiastunem nadchodzącej @. Nie będzie prezentu na święta No ale może chociaż Nowy Rok okaże się szczęśliwy.
Klif lubi tę wiadomość
-
GRUDNIOWE TESTERKI:
01 - Alis , misiaczk25 (-), ewelina27 (-), Niebieska , Kajoni , Layla
02 - inga , karmelek (-), Karolcia23369 , Misia1980 , MMA , positive
03 - kada24 , Iwka (-), Dukan23, Eve (-), ewelina25(-), kfeva , AnkaH , kaunokainen
04 - Jackie (-), Domi IRL
05 - marderkowa
06 - Paula55 ( - ), mycha28 (-), ewcia2337196 , Borgnesse, Anoolka(-), kasika8303
06 - mala_mi , Celia , Lamia
07 - AnBe (-), AIIII, Liath , Judzia
08 - samira (-), verynice (-), kierzynka (-)
09 - anna maria , basiulka (-), Paulia87 , wisienka
10 - dodinka, JustynaS (-), aniulkab86, weronika86
11 - Mili (-), Anutka, jus1985, lili9000
13 - do
15 - agatasssss, cleo,Martii, Kasia1993
16 - Ania_84, Eweloka84,Skuterek
17 - madzianka, eunika
18 - zoi, olka25
19 - Ewelina23,blue00
20 - mała_mi, MalutkaEve, izabelka04
22 - Katha81
23 - Klif
24 - Elizkaa, Topola, MOI, Magdzialenka, kaarolaa, Czarnula87
25 - misiaczk25, olka30, le'nutka
26 - Ciapulinka, Saramago, Natasza82,rumburak
28 - Nusia1989,
29 - oliwia1985, misiaa
30 - karmelek,Ania1986
31 - justysia90, stardust87, ewelina27, Chanela -
A ja miałam, naprawdę, taki sam jak na @. I nawet tego samego dnia, bo zawsze zaczynały mnie boleć 4dni przed @ i jak byłam w ciąży to też mnie zaczęły boleć 4 dni przed terminem @..
tylko spokój nas uratuje
I trzymam mocno kciuki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 13:19
-
nick nieaktualny
-
Klif wrote:Może i masz rację, ale często dziewczyny w cyklu w którym zachodziły w ciążę nie miały już bólu piersi. U mnie zawsze jest ból piersi i plamienie przed okresem. To już taki standard w moim przypadku.
ja jeszcze nie wiem czy jestem czy nie ale oddam cycki za darmoszke bo taaak mniebola ze oszalejeKlif, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja ostatnio byłam pewna, że się udało. Bolał mnie jajnik, podbrzusze i piersi. Nigdy wczesniej tak nie miałam, dlatego wydawało mi się że się udało. Okres jednak przyszedł, nawet wczesniej niż zwykle. Moje cykle zazwyczaj trwały około 32 dni, a tutaj już w 29 pojawiła się @. Ale jakie było moje rozczarowanie
Tym razem wykres wskazał owu w 10 dc. 13 dc byłam u gina i powiedział, że nic nie widzi i cykl stracony... i znowu załamka. Ale przed chwilą któraś z Was uświadomiła mnie, że po owu lekarz nie jest już w stanie nic stwierdzić. Spoglądając na wykres widzę 18 dzień fazy lutealnej, nie chcę się nakręcać, ale nadzieja wraca... myślicie żeby zatestować jednak? -
Wróciłam Wszystko drożne
Jajniki porazili prądem by lepiej działały. Wybaczcie ale nie dam rady dzisiaj nadrobić Wasze wpisy. Wszystkim nowym mamusią gratuluje!!! Kto chce kociaczka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 13:44
Katha81, Ania_84, MOI, stardust87, kaarolaa, celia, Anoolka, natasza82, mała_mi, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Super bardzo sie ciesze
Iwka lubi tę wiadomość
-
agatasssss wrote:ja ostatnio byłam pewna, że się udało. Bolał mnie jajnik, podbrzusze i piersi. Nigdy wczesniej tak nie miałam, dlatego wydawało mi się że się udało. Okres jednak przyszedł, nawet wczesniej niż zwykle. Moje cykle zazwyczaj trwały około 32 dni, a tutaj już w 29 pojawiła się @. Ale jakie było moje rozczarowanie
Tym razem wykres wskazał owu w 10 dc. 13 dc byłam u gina i powiedział, że nic nie widzi i cykl stracony... i znowu załamka. Ale przed chwilą któraś z Was uświadomiła mnie, że po owu lekarz nie jest już w stanie nic stwierdzić. Spoglądając na wykres widzę 18 dzień fazy lutealnej, nie chcę się nakręcać, ale nadzieja wraca... myślicie żeby zatestować jednak?
Kochana zatestuj jutro z rana jak nie przyjdzie @ trzymam mocno kciuki za Ciebie