Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sylka wrote:Dziewczyny, dostałam jakiegoś krwawienia! Nie wiem co robić... Temperatura nadal wysoka...
-
czesc dziewczynki,
u mnie dzis temka skoczyla do gory ale jadac do pracy dostalam lekkiego krwawienia w 9dpo. To jest bardzo dziwne czy to juz @? ale tak szybko? czy moze niepokalanek pomogl i az tak skrocil mi sie cykl... no i prawdobodobnie niebylo owulki... ja oszaleje. Moj cykl wymyka mi sie kompletnie spod kontroli...
-
dzien dobry wyszystkim.
bardzo miło patrzeć na te cudne tableki zafasolkowanych, tak na nie patrzę i stwierdzam że chyba nie jest źle:) połowie się udało? czy nawet większej połowie?? bardzo ładnie na prawdę
zapisuje się na kolejna ture;)
KATHA nie jestem jeszcze zorientowana jak to jest z tymi temperaturami ale ja dostając okres miałam temperaturę 37. ale ja to wysokotemperaturowiec jestem.
daj znać jak u Ciebie!!Katha81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katha81 wrote:czesc dziewczynki,
u mnie dzis temka skoczyla do gory ale jadac do pracy dostalam lekkiego krwawienia w 9dpo. To jest bardzo dziwne czy to juz @? ale tak szybko? czy moze niepokalanek pomogl i az tak skrocil mi sie cykl... no i prawdobodobnie niebylo owulki... ja oszaleje. Moj cykl wymyka mi sie kompletnie spod kontroli...MalutkaEve, Katha81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny