Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
oliwia85 wrote:Cześć kochane mi dzisiaj wkoncu ovu wyznaczył owulacje więc teraz mam wszystko gdzieś baluje przez 2 tygodnie hrhe @ powinna juz 2 grudnia przyjść według ovu:)
-
nick nieaktualnyhej kochane .
W lewym jajniku mam okolo 15 pecherzykow jest ich za duzo bo powinno byc okolo 6 najwiekszy jest 7mm wiec jak na 12 dc jest za maly . Torbiela nie ma ale polip jest i pow ze nic mí z nim nie zrobi bo on nie przeszkada w zajsciu w ciaze ale kurwa co mi z tego jak mam za duzo pecheryykow ktore ra male znow bez owulki po nowym roku zaczynam badania .do dupy z tym szystkim to ze mna jest problf. Sluzowke chwalil ze ladna -
2 - Inga
3 - Iwka ,Dukan23
5-oliwia85
6 - Paula55 , mycha28,ewcia2337196, Eve, Borgnesse
7 - Celia,, kierzynka
8 - kada25
9 - samira , basiulka
10 - dodinka, JustynaS
11 - anna maria
13 - Andzia33
15 - Ewelina23 ,Skuterek
16 - Ania_84
tu ja mamy:)Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoliwia85 wrote:EWelina to moze ci da cos na rosniecie pecherzykow nic nie mowil?moje kolezanka akurat rosly pecherzyki po czym sie wchlanialy i dostala tabletki i teraz to ma full duzych pecherzykowa prawie by miala podwojna owulacje:)
-
Ja zgodnie z moim zegarem też mam na 1.12@ ale ovu mi przesunał na 29.11 Mam nadzieję, że załapie się do Was
misiaczk25, basiulkaa_89, Andzia33 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Saramago wrote:Ja zgodnie z moim zegarem też mam na 1.12@ ale ovu mi przesunał na 29.11 Mam nadzieję, że załapie się do Washttps://www.maluchy.pl/li-69555.png
-
misiaczk25 wrote:Powinnaś się cieszyć szybciej od nas dowiesz się o dzidiusiu czego życzę z całego serca
Będę się cieszyć jak się dowiem, tymczasem nie mam absolutnie żadnego przeczucia w porównaniu do poprzedniego cyklu, gdzie wszystko mi mówiło że się udalomisiaczk25, Andzia33 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Będę się cieszyć jak się dowiem, tymczasem nie mam absolutnie żadnego przeczucia w porównaniu do poprzedniego cyklu, gdzie wszystko mi mówiło że się udalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 15:30
Saramago lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69555.png