Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Eee to jak wroce z pracy mysle ze relacja bedzie zdana:)
A jaka powiedz mi u ciebie pogoda? Myslisz ze prognozy sie spelnia ze w tym roku zima stulecia na wyspach zagosci? -
No u nas to samiutko tylko u nas sniezej juz wczoraj pruszyl
Jeszcze go troche bylo jak dzis po 14z pracy wracalam smiesznie by bylo jak by w pl na swieta nie bylo sniegu a tu lezal hahaha.
W zeszlym roku jak popadalo to paraliz sie zrobil a sniegu tyle co do pol podeszwy w bucie hahahaSkuterek lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:No u nas to samiutko tylko u nas sniezej juz wczoraj pruszyl
Jeszcze go troche bylo jak dzis po 14z pracy wracalam smiesznie by bylo jak by w pl na swieta nie bylo sniegu a tu lezal hahaha.
W zeszlym roku jak popadalo to paraliz sie zrobil a sniegu tyle co do pol podeszwy w bucie hahaha
To jest dobre trochę śniegu i maja problemAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:No dzien dobry laseczki.... A raczej dobry wieczor chyba
W koncu do was dotarlam.... Ale mam dzien dzis masakra.
Mielismy kontrole w mieszkaniu dzis i bedziemy miec chyba klopoty...ogolnie masakra
Poza tym durna tempka mega spadla i wogole nie wiem o co chodzi!!! Test owu znowu ladny. Niempozytyw ale druga kreska ewidentnie widoczna i wyrazna. Sama nie wiem co o tym myslec
Ja tez chce takieg banano- brokula z afro i kropka i brzuch duzy i placze po nocach buuu. Zaraz sie chyba sama porycze.
KOCHANA to na pocieszenie
wszystko sie ułożyAndzia33 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają