Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha dzieki sa boskie
A moze ty na wrozke sie bardziej nadajesz co?
Zaraz moj piekny wraca z pracy to mi tak potanczy:D celem malej gry wstepnej haha
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Hahaha cudnie. niech po drodze kupi peruke afro Ja wróżką już byłam, w zeszłym cyklu. Nie wywróżyło to nic dobrego.
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Hahaha cudnie. niech po drodze kupi peruke afro Ja wróżką już byłam, w zeszłym cyklu. Nie wywróżyło to nic dobrego.
Sluchaj nawet wrozbita Maciej z ezo tv czasem sie myli;)
A mam gdzies w domu jakas peruke, po sylwestrze zostala:) trzeba urozmaicac staranka, zeby sie znudzilo prawda?Saramago, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Inga wrote:Sluchaj nawet wrozbita Maciej z ezo tv czasem sie myli;)
A mam gdzies w domu jakas peruke, po sylwestrze zostala:) trzeba urozmaicac staranka, zeby sie znudzilo prawda?
Otóż to. SKombinuj jeszcze jakąś szpicrutkę z miękkiej wołowej skórki i będzie czad
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Inga wrote:O widze greya kolezanka tez studiowala:D
Dzis juz nie zdaze skoczyc po zabawki, na jutro sie przygotuje:)
Kooochana, zanim Grey zawojował na rynku czytelniczym to ja już dawno po praktykach byłąm, hehehehe
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Kooochana, zanim Grey zawojował na rynku czytelniczym to ja już dawno po praktykach byłąm, hehehehe
Osz kurde to ja jakas zacofana jestem w te klocki
Dopiero grey mi wytlumaczyl co to przebieranki i zabawki haha
Swoja droga chyba poczytam sobie po raz kolejny niezly z niego lobuz i potrafi podkrecic atmosfere:P
Saramago, Borgnesse, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Podoba mi się pomysł z peruką - może jakąś próbę burleski dzisiaj zorganizuję
Ile się staramy? 10 cykl. Po 10 latach tabsów. Większość bezowulacyjna. Drugi i przedostatni cykl na ziółkach. Teraz dopiero czuję, że coś się w jajnikach dzieje, no a badania potwierdziły, że w poprzednim cyklu była owu. Jeśli się nie uda do stycznia - zaczynamy leczenie farmaceutykami.Inga, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Borgnesse skoro cos juz ruszylo to znak ze idziecie w dobrym kierunku. 3mam kciuki za owu:) jpodobnie sie staram 12 cykl z tym, ze nigdy nie stosowalam tabletek. U nas niby wszystko gra, tylko kropka brak. Jedno co jeszcze musze zrobic to hsg.
Pijesz ziola ojca sroki??Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 14:20
-
Tak, sama mieszałam. Najpierw czytałam o nich na forum, ale tak naprawdę przekonała mnie gin - sama to zasugerowała: 3 miesiące na ziołach a jak nie zaskoczy to będziemy dalej diagnozować i faszerować lekami.
Sporo mi zeszło po tych tabsach, żeby nauczyć się swojego ciała. Teraz zaczynamy mówić w tym samym językuAndzia33 lubi tę wiadomość
-
No dzien dobry laseczki.... A raczej dobry wieczor chyba
W koncu do was dotarlam.... Ale mam dzien dzis masakra.
Mielismy kontrole w mieszkaniu dzis i bedziemy miec chyba klopoty...ogolnie masakra
Poza tym durna tempka mega spadla i wogole nie wiem o co chodzi!!! Test owu znowu ladny. Niempozytyw ale druga kreska ewidentnie widoczna i wyrazna. Sama nie wiem co o tym myslec
Ja tez chce takieg banano- brokula z afro i kropka i brzuch duzy i placze po nocach buuu. Zaraz sie chyba sama porycze.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oliwia85 wrote:GRUDNIOWE TESTERKI 2013
2 - Inga
3 - Iwka ,Dukan23
5-oliwia85
6 - Paula55 , mycha28,
6 - ewcia2337196 , Eve
7 - Celia,, kierzynka
8 - kada25
9 - samira , basiulka