Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja powiem ze osobiscie z zadnym lekarzem nie mialam tu jeszcze kontaktu...
Ale znajomi byli... A narzeczony jak mial kamienie na nerkach to tez mu na poczatku paracetamolu naprzepisywali.
Dopiero jak sie bardzo pogorszylo dostal leki.
Ja sie osobiscie dopiero przekonam to wam powiem
-
oliwia85 wrote:paula no ciezko bez dziadkow no i wogle bez rodzinki obiadkow u babci w nd spotkam ach szkoda szkoda ze w poslce nie da sie normalnie zyc:(
Dokladnie!!! Ja sie cale zycie zarzekalam ze nie bede mieszkac za granica. Wolalam gorzej w pl ale z rodzina... Dopoki sie moj T nie pojawil... Milosc nie wybiera za nim tu przylecialamAndzia33 lubi tę wiadomość
-
u mnie dokladnie tez tak bylo mojego poznalam to juz pracowal w szwecji i ja tak dojezdzalam do niego potem bylo umuwione ze zbieramy na slub kupujemy mieszkanie w polsce i wracamy i tak juz 4 lata minely od slubu i cos ucichlo o powrocie chyba oboje juz w to tak nie wierzymy jak kiedys:)
samira lubi tę wiadomość
-
Skuterek wrote:A nie zrobili mu żadnych badań ja jak miałam kamienie na nerkach to badania usg i antybiotyki i to u trzech lekarzy byłam i to samo
-
Eweloka84 wrote:witam, miłego dnia! tempek w górę i zieloności na końcu życzę
Owłaśnie właśnie, a moja w miejscuLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
oliwia85 wrote:Cześć kochane u mnie tempka wzbija sie w górę dziwnie nigdy tak nie miałam juz 2 dni po owulacji a ovu chyba zasnął bo jeszcze nie wyznaczył
Oliwia tempka w gore dobry znak:) cos czuje, ze bedzie zielony kropek u Ciebie na mikolaja:)
Ja po monitoringu:) pecherzyk urols ksiazkowo jak to pani dr stwierdzila. Ma 17mm. Kolejny monit w pt w celu potwierdzenia owulki. Poki co mam brac sie do roboty. Czekam wiec na M jak wroci z pracy i szalejemy:DSkuterek, Mili, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Inga wrote:Oliwia tempka w gore dobry znak:) cos czuje, ze bedzie zielony kropek u Ciebie na mikolaja:)
Ja po monitoringu:) pecherzyk urols ksiazkowo jak to pani dr stwierdzila. Ma 17mm. Kolejny monit w pt w celu potwierdzenia owulki. Poki co mam brac sie do roboty. Czekam wiec na M jak wroci z pracy i szalejemy:D
I oby szaleństwa skonczyły sieSkuterek, Inga, Andzia33 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają