Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Basiulka widocznie zaznaczylas jakies objawy... Sluz, pozycja szyjki badz test owu
Mi wyznaczyl po zaznaczeniu wodnistego sluzu
Tak kobietki czekamy na wiesci bosz.... Gdybym tylko byla w polsce teraz.... napewno byla bym u gina juz kilka razy i wiedziala co i jak... A tak dzialamy troszke na hybil-trafil jak w totkasamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:20.12 na swieta
a to fajnie masz to juz niedlugo zaliczysz lekarza:)my zostajemy tutaj jakos nie ciagnie nas do polski rodzinka do nas przylatuje i to wystarczy::)duzo znjomych nie jedzie tez do polski to bedzie wesolo)Andzia33 lubi tę wiadomość
-
GRUDNIOWE TESTERKI 2013
2 - Inga
3 - Iwka ,Dukan23
5-oliwia85
6 - Paula55 , mycha28,
6 - ewcia2337196 , Eve
7 - Celia,, kierzynka
8 - kada25
9 - samira , basiulka
10 - dodinka, JustynaS
11 - anna maria
13 - Andzia33
15 - Ewelina23, skuterek
16 - Ania_84Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:O kurczaczki to czekamy na same dobre wiesci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2013, 20:28
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
oliwia85 wrote:a to fajnie masz to juz niedlugo zaliczysz lekarza:)my zostajemy tutaj jakos nie ciagnie nas do polski rodzinka do nas przylatuje i to wystarczy::)duzo znjomych nie jedzie tez do polski to bedzie wesolo)
Powiem ci ze sie nie moge doczekac na swieta ale tak samo na wizyte... Sprawa mi sie moze troszke rozjasni...
My lecimy bo nie mamy tu nikogo z rodziny.... Poza tym ja sobie nie wyobrazam tu swiat bez calych naszych (mojej i narzeczonego) rodzin.... Bez tego harmidru, poruszenia, zapachu...
Tak wogole to najchetniej bym juz do kraju na stale wrocila ale poki co nie ma opcjiAndzia33 lubi tę wiadomość