Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oliwia czekam na wiesci mam nadzieje ze za chwile sie tu zjawisz
A co do lekarzy.... Polscy sa jedynie prywatnie. Ale jak zobaczylam cene za zwykla konsultacje ( bez badan bez niczego od £90) to troche mnie to przerazilo. Poki co nie mam takiego musu....narazie potemkam na wyjazd do pl a jak cos wyjdzie to wtedy bede myslec
-
czesc kochane jestem spowrotem:)a wiec ginekolog powiedzial ze owulacje byla 24h temu czy wczoraj jajeczko peklo mowil ze jeszcze dzisiaj mozna dzialac jak bedzie sila bo komorka jeszcze bedzie zdolna to zaplodnienia::)ale ogolnie nasza dzialanka powinny wystarczyc.endometrium super wszystko jest gotowe na malego potomka:)teraz tylko czekac dlugo 2tygodnie:)jak sie uda teraz to moge przyjsc na monitoring ale wtedy 2dni przed owulacja zeby widzial jak rosnie jajeczko i to chyba na tyle:)a wiec jestem spokojna:)
Eweloka84, Saramago, samira, Eve, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
GRUDNIOWE TESTERKI 2013
2 - Inga
3 - Iwka ,Dukan23
5-oliwia85
6 - Paula55 , mycha28,
6 - ewcia2337196 , Eve
7 - Celia,, kierzynka
8 - kada25
9 - samira , basiulka
10 - dodinka, JustynaS
11 - anna maria
13 - Andzia33
15 - Ewelina23
16 - Ania_84Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja zaczęłam cykl od nowa, jakiś strasznie mega pozytywny mam nastrój i czuję sie taka spokojna że az sie sama siebie obawiam 12 grudnia mam nadzieję, że @ wredna cholera nie przyjdzie
Saramago, Paula55, celia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:Saramago, kochana wstaw mi takiego chomcia pod wykresem bedzie mi umilał czekanie
KAROLCIA,zrobione niech będzie Twym czasoumilaczem z wykresem idziemy łeb w łebWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2013, 18:02
kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnywitam
oliwia to super ,teraz czekamy na efekty ...
Jestem, ale wieści będą jutro bo okazało się ze dziś (w poniedziałki) nie robi USG (robią we wtorki,środy piątki i to też nie zawsze) i przepisała mnie położna na jutro na 11:45 ,zapisywałam się przez neta wiec stąd ta moja pomyłka ALE KCIUKI TRZYMAJCIE NADAL TO BĘDZIE 12DC MOŻE I LEPIEJ więcej urosną (mam nadzieję ) CLO brałam od 4dc ,po prostu wzięłam dzień wcześniejcelia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny