Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie no dziewczyny bez jaj. Orgazm to jest potrzebny ale faceta Żeby zajść w ciążę kobieta wcale nie musi miec orgazmu Plemniki same znajdą siłe bez skurczów macicyLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dlatego napisałam "wspomóc". Oczywiście, że można zajść w ciąż bez własnego orgazmu ale zdecydowanie zwiększa on prawdopodobieństwo zaciążenia nie tylko ze względu na skurcze, które zasysają nasienie do wnętrza macicy ale i o obfite wydzielanie śluzu, który już jest niezbędny do zajścia.
Sorry za dosłowność ale chyba się nie wstydzicie o tym czytać i pisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 19:29
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
To teraz trza by się postarać o dwa orgazmy naraz, hihi
Eweloka84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Paula55 wrote:Oliwia to daj jutro znac co i jak. Wieze ze przyniesiesz same dobre wiesci
Ja tez sie nie moge doczekac az polecimy do pl i tez pojde na monitoring bo akurat bede przed owulka. Jestem mega ciekawa co mi powie.
dzieki Paula napewno dam znac dopiero na 14mam wizyte,a my dopiero wrocilismy z urodzinek caly wekend imprezek i biedny wymeczony musial sie jeszcze postarac mam nadzieje ze nie pojdzie to na marne;p
jA Paula w szwecji mieszkam i tu chodze na monitoring bo mam za darmo poniewaz jak wydasz na lekarzy 500zl to masz caly rok wszystkich lekarzy wizyte za darmo wiec mi sie oplaca:)a ty gdzie mieszkasz? -
nick nieaktualnywitam wieczorkiem
wczoraj byliśmy z G na koncercie Zespołu Mazowsze -piękne głosy i tańce ,takie to uspokajające i ładne
oliwia to trzymam kciuki za usg &&&
Laseczki jutro proszę trzymać kciuki ok.14 za wizytę u ginki i moje mam nadzieję rosnące jajca i Jeden dominujący ,no w porywach dwaEweloka84, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja w Szkocji. Ale tu nie mam szans raczej na monitoring panstwowo. Wogole w UK jest ciezko o takie "leczenie" szczegolnie jak my sie staramy niecale pol roku... w grudniu bede w pl to sie umowie bo akurat bede przed owu
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInga wrote:co maja powiedziec pary starajace sie 30cykli.....
Nie zalamuj sie, odpocznij cykl lub dwa i zacznijcie od nowa.
Przeciez to nie wyscigiAndzia33, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:witam wieczorkiem
wczoraj byliśmy z G na koncercie Zespołu Mazowsze -piękne głosy i tańce ,takie to uspokajające i ładne
oliwia to trzymam kciuki za usg &&&
Laseczki jutro proszę trzymać kciuki ok.14 za wizytę u ginki i moje mam nadzieję rosnące jajca i Jeden dominujący ,no w porywach dwa
to samira o tej samej porze bedziemy pogladac nasze jajeczka;psamira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Ja w Szkocji. Ale tu nie mam szans raczej na monitoring panstwowo. Wogole w UK jest ciezko o takie "leczenie" szczegolnie jak my sie staramy niecale pol roku... w grudniu bede w pl to sie umowie bo akurat bede przed owu
u nas to nie ma problemu ja chodze oczyscie do polskiego ginekologa.
ja ogolnie nic nie czuje zeby cos sie tam u mnie dzialo a zawsze brzuszek troche pobolewal a testy od wczoraj pozytywne wiec nie wiem o co chodzi;/ -
nick nieaktualny
-
musi mam taka nadzieje chociaz czuje ze jestem jeszcze przed owulacje i pewnie bede musiala jeszcze raz sie wybrac zeby sprawdzic czy napewno pekly jajeczka jakos wogle nic nie czuje owulacji w tym miesiecu jak na zlosc zaczynasz sie starac wszystko sie pieprzy
-
nick nieaktualny