Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej
Wczoraj na necie ogladalam filmik o kobiecie ktora szukala sposobu na jak najszybsze zajscie w ciaze!!!
I znalazla!!! Sa takie kubeczki jednorazowe lub wielokrotnego uzytku ktore podczas okresu sie zaklada do pochwowo i one zatrzymuja krwawienie,poprostu nie wydostaje sie na zewnatrz. Napewno sie zastanawiacie sie jak to ma pomoc w zajsciu w ciaze???
Wielu osobom napewno wydaje sie,ze sperma wylatuje z nas i nie pomagaja nogi do gory ze by tam zostala.
Te kubeczki na @ maja wlasnie pomoc na zatrzymanie plemnikow w srodku nawet do 12 godzin !!!
Co o tym myslicie? -
basiulkaa_89 wrote:Hej
Wczoraj na necie ogladalam filmik o kobiecie ktora szukala sposobu na jak najszybsze zajscie w ciaze!!!
I znalazla!!! Sa takie kubeczki jednorazowe lub wielokrotnego uzytku ktore podczas okresu sie zaklada do pochwowo i one zatrzymuja krwawienie,poprostu nie wydostaje sie na zewnatrz. Napewno sie zastanawiacie sie jak to ma pomoc w zajsciu w ciaze???
Wielu osobom napewno wydaje sie,ze sperma wylatuje z nas i nie pomagaja nogi do gory ze by tam zostala.
Te kubeczki na @ maja wlasnie pomoc na zatrzymanie plemnikow w srodku nawet do 12 godzin !!!
Co o tym myslicie?
Mi tez sie jakies dziwne to wydaje.... Ja uwazam ze po wszystkim wystarczy tylko poleze ok 10-15 min spokojnie... Np poprzytulac sie z lubym w tym czasie czytalam gdzies tylko ze kobiety o pewnej budowie (wlasnie nie pamietam jakiej) powinny lezec na pleckach inne na brzuchu
-
Kurcze... A ten okres mialas normalny czy tez taki skapy?
Nie martw sie na zapas tylko obserwuj sie... Zobaczysz co bedzie do jutra... Jak cos to moze warto sie skonsultowac z lekarzem... Lepiej narobic szumu i isc wczesniej nizeli mialo bys sie cos dziac.... Czego nie zycze Ci oczywiscie
-
kada24 wrote:powtorka z pozamaciczna tez niby dostalam "okres " ale to byly plamienia przez 4 tyg wiec zas sie zaczynam bac..
-
kada24 wrote:Nie ma sprawy to my 2 po usunięciu się staramy he a który usunęli mi prawy ten najbardziej pracujący więc liczę że z lewego się uda
Paula55, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Mi tez sie jakies dziwne to wydaje.... Ja uwazam ze po wszystkim wystarczy tylko poleze ok 10-15 min spokojnie... Np poprzytulac sie z lubym w tym czasie czytalam gdzies tylko ze kobiety o pewnej budowie (wlasnie nie pamietam jakiej) powinny lezec na pleckach inne na brzuchu
Ponoc wystarczy polezec po serduszkach i to wystarczy nogi w gore hmm ginekolodzy kt pytalam o ta metode nie potwietdzaja jej skutecznosci;) ale co tam ruch to zdrowieEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Inga wrote:Pozycja od tylu i llezenie na brzuchu dla kobiet z tylozgieciem.
Ponoc wystarczy polezec po serduszkach i to wystarczy nogi w gore hmm ginekolodzy kt pytalam o ta metode nie potwietdzaja jej skutecznosci;) ale co tam ruch to zdrowieSaramago lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Ja uwazam ze po wszystkim wystarczy tylko poleze ok 10-15 min spokojnie... Np poprzytulac sie z lubym w tym czasie
Ja "PO" leżę na J. akurat się mieszcze, bo on duzy
Paula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Nogi w górze i jakieś kubeczki...zgroza. Nawet leżenie nie jest potrzebne(córcię poczęliśmy przed wyjściem na obiad do teściów i nie leżałam "po" i nawet na górze byłam więc teoretycznie grawitacja działała przeciwko nam ).
By wspomóc zapłodnienie wystarczy właściwie solidny orgazm ciało samo wciąga wtedy co potrzeba gdzie trzeba. Tak to stworzyła naturaSaramago, Andzia33, Inga lubią tę wiadomość