Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja niestety na razie przymusowo odkładam, ale pogrzeję się w Waszym ciepełku i potrzymam kciuki za wszystkie grudniówki, niech się u was zazieleni!!!
Grudzień to magiczny czas, mocno wierzę, że wiele z was przykładnie zaciążyanna maria, Inga, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Moj to jest drugi cykl w kwietniu zaszlam po miesiącu w ciaze ale niestety Dzidzi serduszko
Przestało bić w 9tyg naszczescia mam juz córeczkę 2 letnia ti było mi łatwiej sie pozbierać
Js juz tez marzą o takiej małej Kruszynce w pn mam monitoring dla pewności czy wszystko ok -
oliwia85 wrote:Moj to jest drugi cykl w kwietniu zaszlam po miesiącu w ciaze ale niestety Dzidzi serduszko
Przestało bić w 9tyg naszczescia mam juz córeczkę 2 letnia ti było mi łatwiej sie pozbierać
Js juz tez marzą o takiej małej Kruszynce w pn mam monitoring dla pewności czy wszystko ok -
GRUDNIOWE TESTERKI 2013
2 - Inga
3 - Iwka ,Dukan23
6 - Paula55 , mycha28,
6 - ewcia2337196 , Eve
7 - Celia, oliwia, kierzynka
8 - kada25
9 - samira , basiulka
10 - dodinka, JustynaS
11 - anna maria, Anutka
13 - Andzia33
15 - Ewelina23
16 - Ania_84
dopisałam sięWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2013, 10:14
Andzia33, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
dzieki andzia ja wlasnie zrobilam test owulacyjny i wyszly dwie tak samo rozowe kreski ale cos szybko bo dopiero 12dzien mam cyklu jutro jeszcze powtorze zobacze moze bede jeszcze bardziej czerwone w kazdym razie dzisiaj musze zaczac atakowac meza:)
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Hej wczoraj mnie lewy jajnik bolał dziś rano śluz lepki a w południe już rozciągłiwy u mnie jest 7dc czyżby owulka?? Przestawił się mój organiz czy co?? No i oczywiście mąż też stwierdził że śluz płodny i oczywiście popołudniu
basiulkaa_89, Andzia33 lubią tę wiadomość