Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:ja tez licze na dobre wiesci odrazu sie go zapytam kiedy miejwiecej bedzie ta owulka . Bo ty Paula wiesz ze kaledarz ksiezycowy mi sie pokrywa z owulka zobaczymy czy sie sprawdzi :*
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:wiem wlasnie dlaego ciekawa jestem czy sie faktycznie potwierdzi a idziesz na monitoring tylko czy jeszcze masz jakes badanka?
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:jestem po tabletkach na wywolanie @ i ide sprawdzic czy mi sie torbiel wchlonol i polip . Jak dzwonilam do gina powiedziec mu ze dostalam @ a nie wybralam wszystkich lekow i ta malpa jest skapa a powinna byc obfita to powiedzial mi ze moze byc skapa dlatego ze tamten cykl mialam bez owulki i pytalam czy powinno sie wchlonac to pow ze torbiel tak ale polip musi sprawdzic na USG wiec ide w srode no i odrazu go zapytam kiedy edzie owulka mniejwiecej powinien wiedziec a monitoring sobie odpuszcze bo bym musiala isc znowu a ja chodze tu prywatnie place 100 euro za wizyte isc tak co tydzien to nie bardzo ale jesli w tym sie nie uda to monitoring zrobie w grudniu
To oby wszystko bylo ok zreszra musi byc!
Ja mam dokladnie tak samo jak ty. Mnie tez tu wizyta by kosztowala majatek wiec sobie prywatnie odpuszczam. A panstwowo nie mam co liczyc. Wiec jak sie nie uda (odpukac) to tez w grudniu w pl wybiore sie na monitoring
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:To oby wszystko bylo ok zreszra musi byc!
Ja mam dokladnie tak samo jak ty. Mnie tez tu wizyta by kosztowala majatek wiec sobie prywatnie odpuszczam. A panstwowo nie mam co liczyc. Wiec jak sie nie uda (odpukac) to tez w grudniu w pl wybiore sie na monitoring
A ty gdzie kochana mieszkasz?
-
nick nieaktualnySkuterek wrote:Mi jak sie nie uda w grudniu to w styczniu namówie mojego na wizytę w pl ośrodku drogo jest ale tu nie mam szans u lekarza bo niechce pomagać bo mam już dzieci a do polski nie pojadę bo nie dam rady i lipa ;(
-
nick nieaktualny
-
ja wrocic tez bym kiedys chciala wiadomo ale narazie nie widze pespektyw nachetniej zabralambym cala moja rodzina do nas i wtedy nie musiala byc wracac:)
jak sie ma dziecko to najbardziej brakuje rodzinki babci kogos kto moze pomoc przy dziecku zeby gdzies wyjsc raz na jakis czas a tak samemu to ciezko:(celia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoliwia85 wrote:ja wrocic tez bym kiedys chciala wiadomo ale narazie nie widze pespektyw nachetniej zabralambym cala moja rodzina do nas i wtedy nie musiala byc wracac:)
jak sie ma dziecko to najbardziej brakuje rodzinki babci kogos kto moze pomoc przy dziecku zeby gdzies wyjsc raz na jakis czas a tak samemu to ciezko:( -
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:wpolsce placilam 150 zl za wzyte z usg i cytologia a tu przeliczyc na nasze to 400 zl no ale coz nie mam jak teraz leciec wiec musialam bo w tamtym mialam sporo plamien no i wyszlo wszystko jak bylam ostatnio . No a teraz zobaczymy co mi powie w srode .
A ty gdzie kochana mieszkasz?
Mieszkam w Szkocji. Wiec jak w calej W brytani tu tez lecza wszystko paracetamolem. Choc moja kolezanka terazw niedz urodzila i byla zadowolona bardzo z opieki w szpitalu....
No nic... Zobaczymy co bedzie. Narazie zyje obecnym cyklem i mam nadzieje ze mnitoring juz bedzie nie potrzebny
A co do zycia za granica....to jest fakt... Na nasze nieszczescie poki co zycie jest tu duzo lepsze i latwiejsze niz w pl
Gdyby nie to juzndawno byli bysmy z rodzinka....
Oliwia no i o to sie martwie troszke jak to by bylo gdyby sie dziecko pojawilo.... Nie chce seby sie wychowywalo z dala od dziadkow....i reszty rodziny. Wiec gdyby sie w koncu pojawilo bedzie tomjeden z argumentow za paowrotemcelia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Mieszkam w Szkocji. Wiec jak w calej W brytani tu tez lecza wszystko paracetamolem. Choc moja kolezanka terazw niedz urodzila i byla zadowolona bardzo z opieki w szpitalu....
No nic... Zobaczymy co bedzie. Narazie zyje obecnym cyklem i mam nadzieje ze mnitoring juz bedzie nie potrzebny
A co do zycia za granica....to jest fakt... Na nasze nieszczescie poki co zycie jest tu duzo lepsze i latwiejsze niz w pl
Gdyby nie to juzndawno byli bysmy z rodzinka....
Oliwia no i o to sie martwie troszke jak to by bylo gdyby sie dziecko pojawilo.... Nie chce seby sie wychowywalo z dala od dziadkow....i reszty rodziny. Wiec gdyby sie w koncu pojawilo bedzie tomjeden z argumentow za paowrotem -
nick nieaktualny
-
Opieka w ciazy jest super i porody tez koleżanki nigdy nie zarzekaly nie zawsze leczą wszystko paracetamolem ja nigdy i moja rodzinka tez nie narzekam na lekarza tylko tu jest tak ze jak masz już dziecko to ci nie pomogą zajść w druga czy trzecia ciąże czeba sobie radzić samemu
-
a to Ewelina u nas tez szybko wypyszczaja po porodzie ale przy drugim dziecku to nastepny dzien przy pierwszym to 3dni,u nas tez na wszystko paracetamol ale z porodu bylam bardzo zadowolona chociaz bolalo to chcialabym jeszcze raz to wszystko przezyc:)
Ewelina23, celia lubią tę wiadomość