Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
1-saramago,misiaczk25
2-inga
3 - Iwka ,Dukan23
5-oliwia85
6 - Paula55 , mycha28,ewcia2337196, Eve, Borgnesse
7 - Celia,, kierzynka
8 - kada25
9 - samira , basiulka
10 - dodinka, JustynaS
11 - anna maria
13 - Andzia33
15 - Ewelina23 ,Skuterek
16 - Ania_84
tu ja mamy:)[/QUOTE]
samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaseczki witam,nie pisałam wczoraj bo czuje się jak porzuca i wypluta,od wczoraj ok.15 po gnie wymiotowałam i nie spałam całą noc i mój G tez ,tyle ze on biedny był na nockę i tam go dopadło ,jest juz lepiej ale ten posmak w ustach i kręcenie w brzuchu,kwas fuj ...
u gina dobrze
jest pęcherzyk dominujący w lewym jajniku ,który powiedziała lada dzień powinien pęknąć 20*21mm mówiła ze ma jakąś nawet tętniczka koło niego i to dobrze ,piękne endometrium 11mm ,a najlepsze to ze wyniki hormonów tych co wam tu pisałam są dobre,stosunki lh i fsh do siebie tez dobre ,estradiol tez ok,myślałam ze podne jak to usłyszałam,teraz działać przez te dni intensywnie co wczoraj wieczorem nie było do wykonania ale był bzyk rano czyli tez dobrze ,za tydzień na usg czy dokonało się -
nick nieaktualnyGRUDNIOWE TESTERKI
1 - saramago,misiaczk25
2 - inga
3 - Iwka ,Dukan23
5 - oliwia85
6 - Paula55 , mycha28,
6 - ewcia2337196, Eve, Borgnesse
7 - Celia,, kierzynka
8 - kada25
9 - samira , basiulka
10 - dodinka, JustynaS
11 - anna maria
13 - Andzia33
15 - Ewelina23 ,Skuterek
16 - Ania_84
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oliwia85 wrote:1-saramago,misiaczk25
2-inga
3 - Iwka ,Dukan23
5-oliwia85
6 - Paula55 , mycha28,ewcia2337196, Eve, Borgnesse
7 - Celia,, kierzynka
8 - kada25
9 - samira , basiulka
10 - dodinka, JustynaS
11 - anna maria
13 - Andzia33
15 - Ewelina23 ,Skuterek
16 - Ania_84
tu ja mamy:)
O jestem na liście dziękuję W kupie siłaAndzia33 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69555.png -
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Kurde ewelina to jak najbardziej sie wybiez do innego i wypyaj. Lekarz jest od tego ze ma ci powiedziec wszystko....
Jakie moga byc przyczyny, jak lezyc co robic... No kurde! Niech spina dupsko i pomoze!!! -
nick nieaktualnyoliwia85 wrote:no tak Ewelina jak owulacje masz tak pozno to pecherzyk moze spokojnie urosnac dobrze ze idzisz do innego na kontrole moze ten drugi cos konkretnego powie
-
nick nieaktualnycos takiego znalazlam
1. gdy pęcherzyk urośnie, ale nie pęknie, to tworzy się z niego torbiel... czasem taka torbiel się wchłonie w następnym cyklu
2. gdy jajnik produkuje bardzo dużo pęcherzyków i żaden z nich nie rośnie (brak pęcherzyka dominującego), to odkładają się one jako drobne cysty/pęcherzyki w jajniku i z czasem cały jajnik może być powiększony przez te cysty ułożone na jego obwodzie, w warstwie korowej -
Ewelina23 wrote:tylko nie moge nic w necie znalesc czy jak jest tak dizo pecherzykow czy to nie przeszkadza zeby rosl
Ewelina23 nie martw sie tak. Ja mam podobnie. W kazdym jajniku po 7-8 pecherzykow. 10 d.c najwiekszy 7mm, brak dominujacego. W 16d.c mialam juz 17mm dominujacy. Teraz ide w pt na kolejny monit. Pojdz do innego lekarza, zobaczysz co on na to.