Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ecencia wrote:Na pewno warto za testować bo ja np. miałam przez tydzień plamienie w terminie okresu a ciąża jest i wczoraj już widziałam serduszko.
Powodzenia w grudniu,życzę wam wszystkim dużo dużo serduszek. Cuda się zdarzają szczególnie w wyjątkowym świątecznym miesiącu. -
Witajcie. Dawno mnie tu nie było, nie prowadziłam kalendarza cyklu...bo odpuściłam. Całkowicie odpuściłam. Pomyślałam, co ma być to będzie, ale z narzeczonym, dalej kochaliśmy się bez zabezpieczenia. Ten miesiąc, mnie zaskoczył, boję się co będzie... Zaczęło się od "przytulania" w dni płodne po skończonym naszła mnie z nikąd myśl: "TO BĘDZIE TEN DZIEŃ". Zaśmiałam się pod nosem. 2-3 dni po tym czekając na autobus, zabolał mnie jajnik tak stanowczo...i przestał boleć. Znowu odpuściłam myśl o dziecku. Przypomniałam sobie gdy zaczął mnie poboewać brzuch...tak okresowo, delikatnie. POmyślałam kurcze zaraz okres, a jednak zdziwiło mnie to okropnie bo okazało się, że okres dopiero za 6 dni a mnie nigdy tak wcześnie nie bolał brzuch, a do tego... okropnie bolące piersi... nie daje się dotknąć facetowi i tak jest do tej pory... Jestem 5 dni po terminie miesiączki i bolą, zrobiły się większe...i spać nie dają. Rano jak wstaje to mam wrażenie że ważą tonę. Do tego z rana 2 dni temu dwa razy zwymiotowałam...kurcze, czy to moja psycha siada?? Boję, się zrobić test...
Ania_84, MalutkaEve, samira lubią tę wiadomość
-
Madikovy - zrob tescika dla pewnosci bo jesli to dzidzia to musisz o siebie bardzo dbac skoro sie spoznia @ to ja bym zrobila tescika- tzrymam kciuki oby luz wyszedł po stokroc na dobre
Madzikovy, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze, dziewczyny, sama nie wiem...codziennie sobie powtarzam, że jutro rano zrobie... i jakoś nie robie. brzuch w ciągu dni mnie czasem pobolewa, więc tłumaczę sobie, że przecież dostane okres...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
W ciazy na poczatku tez odczuwa sie podobne bole brzucha jak przy @ zrob tesciora jutro to juz zaliczymy do grudniowych mama ;P hehe bedziesz pierwsza
MalutkaEve, Madzikovy, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:W ciazy na poczatku tez odczuwa sie podobne bole brzucha jak przy @ zrob tesciora jutro to juz zaliczymy do grudniowych mama ;P hehe bedziesz pierwsza
-
Wiem, jęczę jak stara baba... te wszystkie zbiegi okoliczności i inne zachowania mojego ciała są tak ine od tych wczesniejszych, że sama b ym była skłonna w to uwierzyć... ale jak zobaczę jedną kreskę na teście...?
-
Tak na zdrowy rozum - jesli sie spoznia to
a) zrob test jesli wyjda II bedziesz bardzo szczesliwa na mikołaja i rozwieja sie watpliwosci
b) jesli nie wyjda II - to moze trzeba ja przyspieszyc lutka
Bedziesz wiedziec na czym stoisz - bo jesli to ciaza - to zamartwianie sie, wnikliwe myslenie nie jest wskazane - tylko relaks i usmiechMadzikovy lubi tę wiadomość
-
Jasli zobaczysz I kreske - to tak naprawde bedziesz tylko wiedziala na czym stoisz- sama mowisz ze odpusciliscie sobie wiec musieliscie sie liczyc z tym ze po prostu sie nie wstrzelicie
Ja ten cykl odpuscilam i wiem ze nawet jesli przyjdzie @ to trudno - nieraz poprostu luz jest wskazany
A my tu wszystkie jak cos pocieszymyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 14:14
-
Ania_84 wrote:Tak na zdrowy rozum - jesli sie spoznia to
a) zrob test jesli wyjda II bedziesz bardzo szczesliwa na mikołaja i rozwieja sie watpliwosci
b) jesli nie wyjda II - to moze trzeba ja przyspieszyc lutka
Bedziesz wiedziec na czym stoisz - bo jesli to ciaza - to zamartwianie sie, wnikliwe myslenie nie jest wskazane - tylko relaks i usmiechAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Madzikovy wrote:Masz rację. Ale zawsze miałam @ jak w zegarku, a jak coś to 1-2 dni przed terminem. Myślę...myślę... jutro rano jak nie przyjdzie to zrobię test...bo po południ to raczej bez sensu...
-
Madzikovy wrote:Rano...to już pewnie dostane @ znając życie...
Nie wierzę w takie szczęście...
Jak nie bedzie małpy jutro rano to zrobisz test hehehe
Serio nie ma co sie zamartwiac i za duzo myslec
Ps - podziwiam wytrwałosc ze jeszcze niezrobilas bo ja to juz po jendym dniu bym zrobila -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzikovy z tego co slyszalam 5 dni po terminie @ nie jest wazne z ktorego moczu zrobisz test.. ale dla pewnosci mozesz zaczekac do jutra.. jak wytrzymasz bo tak swoja droga to ja juz bym dawno test zrobila jak ty wytrzymalas te 5 dni??
Madzikovy, samira lubią tę wiadomość
-
ewelina25 wrote:Madzikovy z tego co slyszalam 5 dni po terminie @ nie jest wazne z ktorego moczu zrobisz test.. ale dla pewnosci mozesz zaczekac do jutra.. jak wytrzymasz bo tak swoja droga to ja juz bym dawno test zrobila jak ty wytrzymalas te 5 dni??