Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
oliwia85 wrote:o w cieple kraje super ja tez mojego namiawiam na wylot w lutym w cieple kraje mysle o domikanie meksyku albo tajlandia, chyba ze bede w ciazy to w pierwszym trymescie to sobie podarujemy to na wiosne jedynie wtedy mozna znalezc juz troche tansze i tez fajne kierunki.
moj to wogle nie lubi latac wiec bede musiala sie nagadac zeby polecial gdzies dalej niz europa:D
Tez myslimy o Dominikanie:) my oboje lubimy podroze, latanie nam nie straszne;) choc poczatki wspominam kiespko.... -
Inga wrote:Kocham wszystko co greckie i marzy mi sie zeby odwiedzic wszystkie greckie wyspy, wysepki. Poki co zaliczylismy kilka i jest tam jak w niebie:) mam nadzieje, ze moje dziecie tez bedzie lubilo wycieczki jak mama i tata;)
mysmy byli w tym roku w grecji na kos i tez mi sie bardzo podobalo napewno jeszcze wrocimy w inna czesc grecji:)
ja tez kocham podroze najchetniej to bym sie zaraz spakowala i leciala;p teraz tak zimno a tam upal piekny piasek woda ale sie rozmarzylam:D
no cos mam nadzieje ze przekupie jakos mojego;panna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Na Grecje tez mam ochote ,ale uwielbiam Hiszpanie jestem zakochana w tym kraju moglabym tam zyc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 21:52
-
A ja ciągle czekam, żeby się wpisać. @ miała być wczoraj. Nadal jej nie ma. Tkwię w zawieszeniu, bo nie ma ani @, ani drugiej kreski na teście.. jak tak dalej pójdzie, to będę musiała ominąć grudzień i rozpocząć (samotnie) wątek na styczeń
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dolacze do Was wzoraj mialam miec @ ale jej nie ma!!test negatywny.. teraz bede testowac za jakies 2 dni jesli wredna nie przyjdzie wiec mozecie mnie wstepnie wpisac na 2/12 mam nadzieje ze za wczesnie zrobilam ten test... a jak malpa przyjdzie to nastepne testowanie bedzie w styczniu...
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:A ja ciągle czekam, żeby się wpisać. @ miała być wczoraj. Nadal jej nie ma. Tkwię w zawieszeniu, bo nie ma ani @, ani drugiej kreski na teście.. jak tak dalej pójdzie, to będę musiała ominąć grudzień i rozpocząć (samotnie) wątek na styczeń
razem zalozymy watek styczniowych mamus jestem w takiej samej sytuacji.. -
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:A ja ciągle czekam, żeby się wpisać. @ miała być wczoraj. Nadal jej nie ma. Tkwię w zawieszeniu, bo nie ma ani @, ani drugiej kreski na teście.. jak tak dalej pójdzie, to będę musiała ominąć grudzień i rozpocząć (samotnie) wątek na styczeń
Nie tak samotnie, ja zaraz dołącze do styczniówek.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
justysia90 wrote:mam pytanie, bo teoretycznie nie dostałam @,ktora miala byc dzis, w środku mam śluz lekko podbarwiony brązem,testu jeszcze nie zrobilam ale myslicie ,że @ moze się rozkręcić? nie miałam tak jeszcze.
Kochana u mnie ostatnio sie tak 2 dni rozkrecala. Ale sie rozkrecila. A tez nigdy wczesniej tak nie mialam... Musisz czekac niestety...
Ale trzymam kciuki za Ciebie
-
justysia90 wrote:mam pytanie, bo teoretycznie nie dostałam @,ktora miala byc dzis, w środku mam śluz lekko podbarwiony brązem,testu jeszcze nie zrobilam ale myslicie ,że @ moze się rozkręcić? nie miałam tak jeszcze.
-
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
justysia90 wrote:nie nastawiam się ale byłabym mile zaskoczona
Powodzenia w grudniu,życzę wam wszystkim dużo dużo serduszek. Cuda się zdarzają szczególnie w wyjątkowym świątecznym miesiącu.basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane witam sie z Wami i 3mam kciuki mocno za wasze testowania I zycze szczescia
Ja mialam nieraz taki brazowy sluz ,niestety zapowiedzia @ byl.Mam nadzieje,ze u was bedzie inaczej.
Ja dzisiaj do pracy ide na 15 do 23.Ale jutro mam wolne i wczoraj tez mialam takze loozik
A mnie podbrzusze boli
MalutkaEve, samira lubią tę wiadomość