Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykfeva wrote:Aaa, dziewczyny, zrobiłam przed chwilą test ciążowy (zdecydowanie za szybko, wiem ) i, jeśli nie mam urojeń, to widzę cień cienia! Męża jeszcze nie ma, więc nie mam kogo zapytać czy rzeczywiście widać tam drugą kreskę. Bardzo bardzo bladą, coś jak na tym zdjęciu -> http://images43.fotosik.pl/93/96dbdec97eb52501m.jpg
Nie chcę się jeszcze napalać, jutro rano powtórzę test, ale serce mi mega wali, chyba zaraz zemdleję.
Aha, robiłam test Quixx o czułości 25. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:ja tez chce zobaczyc 2 kreseczki...
to juz moj czas, tyle sie naczekalismy z mezem...
boje sie, ze jeszcze długie miesiace tego czekania przed nami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie panie gratuluje tym którym się udało a za resztę trzymam kciuki limit nie może się skończyć bo ja testuje 30 albo 31, muszę się w końcu doczekać drugiego serduszka pod moim sercem strasznie zazdroszczę tych dwóch kreseczek ale też się ciesze , czerwono w grudniu oby tak dalej
Iwka lubi tę wiadomość
-
kfeva wrote:Aaa, dziewczyny, zrobiłam przed chwilą test ciążowy (zdecydowanie za szybko, wiem ) i, jeśli nie mam urojeń, to widzę cień cienia! Męża jeszcze nie ma, więc nie mam kogo zapytać czy rzeczywiście widać tam drugą kreskę. Bardzo bardzo bladą, coś jak na tym zdjęciu -> http://images43.fotosik.pl/93/96dbdec97eb52501m.jpg
Nie chcę się jeszcze napalać, jutro rano powtórzę test, ale serce mi mega wali, chyba zaraz zemdleję.
Aha, robiłam test Quixx o czułości 25.
Gratuluję Nowej Dzidzi
Dziewczyny, mam pytanie z innej beczki
Jak to jest z seksem po tym, jak dowiadujecie się, że jesteście w ciąży??
Bo ja mam małe obawy, że coś się uszkodzi.. -
nick nieaktualnystardust87 wrote:ale codziennie o jeden dzień bliżej
jeszcze miesiac, gora 2 wytrzymam...Niebieska, stardust87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane Gratuluje nowym przyszlym mamusiom !!!
Zas boli mnie podbrzusze Latam do kibelka sprawdzac czy @ przyszla
Takie mam bole w podbrzuszu plus bol jajnikow
Nie pryjemne uczucie
Kiedys i ja sie doczekam ZIELONEGO SERDUSZKAkaarolaa, natasza82, MalutkaEve, Iwka, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiebieska wrote:Gratuluję Nowej Dzidzi
Dziewczyny, mam pytanie z innej beczki
Jak to jest z seksem po tym, jak dowiadujecie się, że jesteście w ciąży??
Bo ja mam małe obawy, że coś się uszkodzi..Iwka lubi tę wiadomość