Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Przenoszę się;p
TESTERKI GRUDNIOWE:
1 - Alis , misiaczk25 (-), ewelina27 (-), Niebieska , Kajoni , Layla
2 - inga, karmelek (-), Karolcia23369 , Misia1980 , MMA , positive
3 - kada24 , Iwka (-), Dukan23, Eve (-), ewelina25
4 -
5 - kfeva, Jackie,Panicznaaaa
6 - Paula55 ,mycha28, ewcia2337196, Borgnesse, Anoolka
7 - Celia, AnBe, AIIII,
8 - samira, verynice
9 - basiulka
10 - dodinka, JustynaS, kierzynka
11 - anna maria, Mili, Anutka
12 - Eweloka84
15 - Ewelina23, Skuterek, agatasssss, cleo, Martii
16 - Ania_84
17 - madzianka
19 - blue00
20 - mała_mi, MalutkaEve, izabelka04
21 - olka25
23 - Klif
24 - Elizkaa, Topola, MOI, Magdzialenka, kaarolaa
25 - misiaczk25, olka30
26 - Ciapulinka, Saramago, Natasza82, rumburak
28 - Nusia1989,
29 - oliwia1985
30 - karmelek,Ania1986
31 - justysia90, stardust87, ewelina27Załamana... -
Iwka, dzięki za kota, dziewczyny, dzięki za wczesne gratulacje
Poleciałam wczoraj wieczorem na betę... i wynik to... 54,71 mIU/ml Szok, niedowierzanie, abstrakcja, kosmosSkuterek, kierzynka, samira, stardust87, Ciapulinka, kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
-
No też była blada kreska 2 a dziś jeszcze pre-test bo stwierdziłam że się pomyliłw testy i też blada kreska czułość testu jak ten quixx 25ml normalnie w szoku jestem a zarazem panika mnie ogarnia czy dobrze jest bo w sierpniu miałam pozamaciczna i usunęli mi prawy jajowod
-
kada24 wrote:No też była blada kreska 2 a dziś jeszcze pre-test bo stwierdziłam że się pomyliłw testy i też blada kreska czułość testu jak ten quixx 25ml normalnie w szoku jestem a zarazem panika mnie ogarnia czy dobrze jest bo w sierpniu miałam pozamaciczna i usunęli mi prawy jajowod
Nie stresuj się, będzie dobrze
Ja wczoraj też powtórzyłam sikańca, zrobiłam Pink Test strumieniowy, bo się bałam, że Quixx się pomylił i również wyszła blada kreska A to był dopiero 25 dc -
nick nieaktualnykada24 wrote:Hej a u mnie panika w nocy boję się że @ przyjdzie dziś też zrobiłam pre-test czułość 25 i slabiutka druga kreska jest chyba dziś do gin zadzwonie i się umowie
Kada na wstępie gratuluję ale co do dzwonienia do gina dzis i umawianie sie na wizytę to jako ze juz jedną ciążę i poród mam za sobą pozwolę sie wypowiedzieć ze to trochę bez sensu dlatego ze gin nic nie stwierdzi, to jest bardzo wczesna ciąża, pojedziesz on Cie zbada powie ze ok ze byc moze to ciąża, bo gin poki nie zobaczy bety albo ciąży potwierdzonej usg to nie powie Ci ze jesteś w ciąży.. Oni sa czasami brutalni. A Ty wrócisz do domu i będziesz sie dalej zamartwiać.. Moja rada jest taka poki nic sie nie dzieje, nie masz plamien, wielkich boleści pozostan przy zrobieniu bety, powtórz ja po 48 godzinach, sprawdź jak przyrasta, i po takich dwóch wynikach zadzoń do gina, powiedz jak jest i umowi Cie na wizytę to tylko taka moja rada ale tak jak pisałam, wszystko pod warunkiem ze nic sie złego nie dziejeIwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfeva również gratuluję i rada taka sama jak dla kady ale z drugiej strony doskonale Was rozumiem ja zaraz po pozytywnym teście też chciałam leciec do gina zadwoniłam a on powiedział ze jak coś bedzie sie działo to przyjść a jesli nie to dopiero po dwóch tyg
-
AnBe wrote:Kfeva również gratuluję i rada taka sama jak dla kady ale z drugiej strony doskonale Was rozumiem ja zaraz po pozytywnym teście też chciałam leciec do gina zadwoniłam a on powiedział ze jak coś bedzie sie działo to przyjść a jesli nie to dopiero po dwóch tyg
Ja muszę iść, bo luteina mi się kończy i potrzebuję receptę. -
mi tak mowil ze mam przyjsc wczesniej jak bede tylko w ciazy bo jestem po sierpniowej pozamacicznej i tez sie boi o mnie...ja tez juz jedno rodzilam a dowiedzialam sie po tym ze mialam kontrolna wizyte chcialam sobie zrobic cytologie a tu bum 3 tygodniu juz bylam... a terazmnie tak boli jajnik lewy ze masakra mam ochote tapety zdzierac..
-
nick nieaktualnyA no to inna sprawa dziewczyny miałam na myśli tylko to ze ja bylam strasznie zawiedziona gdy poszłam w 6tgc i sie niczego nie dowiedziałam ale za to w 7 tgc juz słyszałam serduszko płakałam ze szczęścia jak dziecko
samira, Iwka lubią tę wiadomość
-
AnBe wrote:A no to inna sprawa dziewczyny miałam na myśli tylko to ze ja bylam strasznie zawiedziona gdy poszłam w 6tgc i sie niczego nie dowiedziałam ale za to w 7 tgc juz słyszałam serduszko płakałam ze szczęścia jak dziecko
Ja już się nie mogę doczekać tego 7tc, ach
Póki co jestem lekko zdenerwowana, modlę się o to, żeby wszystko było w porządku.Iwka lubi tę wiadomość
-
TESTERKI GRUDNIOWE:
1 - Alis , misiaczk25 (-), ewelina27 (-), Niebieska , Kajoni , Layla
2 - inga, karmelek (-), Karolcia23369 , Misia1980 , MMA , positive
3 - kada24 , Iwka (-), Dukan23, Eve (-), ewelina25
4 - kfeva
5 - Jackie,Panicznaaaa
6 - Paula55 ,mycha28, ewcia2337196, Borgnesse, Anoolka
7 - Celia, AnBe, AIIII,
8 - samira, verynice
9 - basiulka
10 - dodinka, JustynaS, kierzynka