Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a co sądzicie o takim "objawie"
Np. jak stoje i spojrze w dół na brzuszek widzę ewidentne uwypuklenie podbrzusza tak jakby macicy i jak leże na brzuchu też da się to wyczuć.
Sądzę,że może to oznaczać,że niedługo @ ale także zastanawiam się czy to właśnie nie powiększona macica z racji ciąży.
Hmm jestem zielonkawa w te sprawy dlatego nie śmiać się z mojego pytania heheheh ;P;P
Macie też takie uwypuklone to miejsce?
Jest tak przed miesiączką czy też w ciąży?
Wiem,że jak zbliża się okres większość z nas puchnie ,przybiera na wadze wiem to po sobie,że brzuch mi się powiększa ale nigdy nie zwróciłam uwagi na podbrzusze.samira lubi tę wiadomość
Załamana... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja u siebie nic takiego nie widzę, w ogóle nie mam żadnych objawów, oprócz bólu piersi i delikatnego ćmienia podbrzusza.
Ja bym na Twoim miejscu zrobiła betę, tak jak mówi Anoolka, masz taki piękny wykres, że aż się prosi o zieloną kropkęAnoolka lubi tę wiadomość
-
Panicznaaaa wrote:Dziękuje ja aż sama jestem w szoku tym wykresem.
A dziewczyny bete robi się na własną kieszeń czy można lekarza prosić o skierowanie.??
Możesz poprosić lekarza, a na własną rękę kosztuje jakieś 40zł
Albo teściora po prostu siknij
Wykres piękny, ale objawy nigdy nie dają pewnościWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 11:15
Iwka lubi tę wiadomość
-
Czyli jeśli lekarka wypisałaby mi takowe skierowanie na BHCG to laboratorium musi przyjąć tak? ile kosztuje u mnie w przychodni nie mam pojęcia.Bo mam labo obok przychodni.Ale to i tak nieistotne ja bym poszła na tą betę jutro ale najpierw właśnie do lekarki po skierowanie może by się udało to bym zrobiła. Jeśli nie da rady to muszę czekać na piątek
Iwka lubi tę wiadomość
Załamana... -
nick nieaktualny
-
Witam się z rana
Panicznaaaa wykresik masz piękny http://smileys.sur-la-toile.com/repository/content/content-saute.gif
A ja dziewczyny byłam właśnie u gina "w poszukiwaniu wykresu" i szok okresu na razie nie będzie prawdopodobnie w ciągu dwóch dni będę miała owulację a dziś jest 34 dc.
Endo 13 mm
Pęcherzyk w prawym-niedrożnym - 19 mm
Laparoskopia prawdopodobnie zostanie przesunięta i tu fajny termin 24 grudzień tak się jej bałam a teraz już ją chce tego 9 grudnia
W piątek mam się ponownie zgłosić na usg i wtedy podejmie decyzje co dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 11:27
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość