Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny ja czekam na rozwój mojej owulki i tez w 7 dpo ide zbadac progesteron czy myslicie ze jak bede brala lutke to bardzo wplynie na wyniki ??
-
Ania_84 wrote:Hej dziewczyny ja czekam na rozwój mojej owulki i tez w 7 dpo ide zbadac progesteron czy myslicie ze jak bede brala lutke to bardzo wplynie na wyniki ??
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTESTERKI GRUDNIOWE:
1 - Alis , misiaczk25 (-), ewelina27 (-), Niebieska , Kajoni , Layla
2 - inga , karmelek (-), Karolcia23369 , Misia1980 , MMA , positive
3 - kada24 , Iwka (-), Dukan23, Eve (-), ewelina25(-), kfeva
5 - Jackie,Panicznaaaa
6 - Paula55 ,mycha28, ewcia2337196, Borgnesse, Anoolka
7 - Celia, AnBe, AIIII,
8 - samira, verynice
9 - basiulka
10 - dodinka, JustynaS, kierzynka
11 - anna maria, Mili, Anutka
12 - Eweloka84
15 - Ewelina23, Skuterek, agatasssss, cleo, Martii
16 - Ania_84
17 - madzianka
19 - blue00
20 - mała_mi, MalutkaEve, izabelka04
21 - olka25
23 - Klif
24 - Elizkaa, Topola, MOI, Magdzialenka, kaarolaa
25 - misiaczk25, olka30
26 - Ciapulinka, Saramago, Natasza82, rumburak
28 - Nusia1989,
29 - oliwia1985
30 - karmelek,Ania1986
31 - justysia90, stardust87, ewelina27
co prawda Inga dzisiaj dopiero robiła testa i bete, ale nie bede zmieniała daty, tylko dostawiłam przy niej gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 16:53
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
wrocilam od lekarza maluteńka kropeczka jest przepisal luteine 2 razy po 2 tabletki L4 dał karty jeszcze nie założył nastepny termin 18.12 bety nie kazał robic bo stwierdził ze jak 4 testy pozytywne to nie ma co sie kuć jedynie pozniej da serie badań zakaz mam odpoczywac nie dzwigac..
kaarolaa, Iwka, MalutkaEve, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysłuchajcie dziewczyny, a czy wy przed owulka kilka dni i w czasie niej macie mdłosci i takie bulgotanie, przelewanie sie w brzuchu???? prawie cały czas mi niedobrze, zaczyna sie koło 7 dc i konczy zaraz po owulce, to juz ktorys cykl z rzedu tak mam, moze wczesniej tez tak było ale nie zwracałam na to uwagi...zle sie wtedy czuje i mam ochote na ciagłe jedzenie zeby te mdłosci troche zagłuszyc...masakra...
-
Hm, może to znaczy że jajeczko się wykluwa? Ja mdłości nie mam, ale miałam przy wysokiej prolaktynie.. A jeżeli chodzi o przelewanie się w brzuchu to właśnie go słucham, a jestem przed owulacją, więc możliwe.. Jakoś wcześniej nie zwracałam na to uwagi
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:słuchajcie dziewczyny, a czy wy przed owulka kilka dni i w czasie niej macie mdłosci i takie bulgotanie, przelewanie sie w brzuchu???? prawie cały czas mi niedobrze, zaczyna sie koło 7 dc i konczy zaraz po owulce, to juz ktorys cykl z rzedu tak mam, moze wczesniej tez tak było ale nie zwracałam na to uwagi...zle sie wtedy czuje i mam ochote na ciagłe jedzenie zeby te mdłosci troche zagłuszyc...masakra...
nie ja nie, tylko brzusio mnie boli...kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:nie ja nie, tylko brzusio mnie boli...
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
I jajniczki mnie tak pieknie pobolewaly chwile przed ovu i w trakcie,brzuch delikatnie ćmil,a teraz cisza.Czy to źle?Powinno tak byc do terminu@,zebym
mogla podejrzewac ciaze?Tempki nie mierze niestety.A miecha-wiecha powinna byc ok 15grud.MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykażda z nas jest jednak inna
ale w sumie to nawet fajna sprawa można podzielić się doświadczeniami
Martii ja mam zawsze podobnie, tzn.pobolewa podczas płodnych, a potem przed samą @. Bez tempki trudno będzie coś poradzić...kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny