Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMilego dnia dziewczynki! jutro mikołajki gdzie u Was Mikołaj zostawia prezenty? . Ja teraz mieszkam w Krakowie ale pochodzę z Poznania i gdy bylam mała Mikołaj zostawiał upominek w moich butach, które oczywiscie dzien wcześniej pucowałam na wysoki połysk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 08:08
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Myślę, że jutro dużo kociaczków się posypie Większość dziewczyn czeka na Mikołajki z testowaniem
U mnie problem z głowy http://smileys.sur-la-toile.com/repository/content/content-saute.gif @ przyszła w końcu a ile nerwów mi napsuła
A 4 grudzień bez żadnych serduszek? Trzeba jakieś poszukać -
hej Kochane u mnie już pozostało tylko czekanie, jak dobrze pójdzie to zatestuję 17.12- proszę dopiszcie mnie bo ja się boję żeby czegoś nie popsuć
szczerze Wam powiem, że się stresuję... kurcze każdego miesiąca się denerwuję mimo, że obiecuję sobie, że na pewno będę spokojna -
Ja się zniechęciłam przez ostatni tydzień do jutrzejszego testowania. Mąż odebrał wyniki badania nasienia i... 0% prawidłowych, także z takich żołnierzyków dwóch kresek nie będzie. A jeszcze ciągle mi program wykres modyfikuje i przesuwa ovu z 20 na 11 dzień i odwrotnie.
Życzę wszystkim mikołajkowym testowaczkom upragnionego prezentu. Przeczyśćcie dzisiaj kominy żeby Mikołaj nie utknął -
hej dzieczyny. U mnie czas starań, choc w tym miesiącu nie nastawiam się na sukces, gdyż z mężem się mijamy (takie grafiki w pracy)i starania nie będą tak intensywne jak zakładaliśmy no ale chociaż jakaś niewielka nadzieja zostaje
Gratulacje dla tych, którym się udało
Trzymam kciuki za te którym się udało, ale jeszcze o tym nie wiedzą, bo nie zrobiły testueunika, Anoolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie Mikołaj nie chce dać prezentu...chyba byłam niegrzeczna.Wszystko pozamiatane Wypisuje się z testowania po co jak jutro będzie @ według regularnych cykli czyli cudnie 30 dniowych.Ehh odpuszczam ten cykl są święta zamiast martwić się robić sobie nadzieje chce je przeżyć radośnie i w ogóle super.Będę tylko mierzyć tempke i tam zaznaczać ale będzie to cykl bez zaangażowania,nadziei itd.
Pozdrawiam
samira lubi tę wiadomość
Załamana... -
TESTERKI GRUDNIOWE
01 - Alis , misiaczk25 (-), ewelina27 (-), Niebieska , Kajoni , Layla
02 - inga , karmelek (-), Karolcia23369 , Misia1980 , MMA , positive
03 - kada24 , Iwka (-), Dukan23, Eve (-), ewelina25(-), kfeva , AnkaH
04 - Jackie (-)
05 - marderkowa
06 - Paula55, mycha28, ewcia2337196, Borgnesse, Anoolka,
07 - Celia,AnBe, AIIII,
08 - samira, verynice
09 - basiulka
10 - dodinka, JustynaS, kierzynka
11 - anna maria, Mili, Anutka
12 - Eweloka84
15 - Ewelina23, Skuterek, agatasssss, cleo,Martii
16 - Ania_84
17 - madzianka
19 - blue00
20 - mała_mi, MalutkaEve, izabelka04
21 - olka25
23 - Klif
24 - Elizkaa, Topola, MOI, Magdzialenka, kaarolaa
25 - misiaczk25, olka30
26 - Ciapulinka, Saramago, Natasza82,rumburak
28 - Nusia1989,
29 - oliwia1985
30 - karmelek,Ania1986
31 - justysia90, stardust87, ewelina27Załamana...