Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMilego dnia dziewczynki!
jutro mikołajki
gdzie u Was Mikołaj zostawia prezenty?
. Ja teraz mieszkam w Krakowie ale pochodzę z Poznania i gdy bylam mała Mikołaj zostawiał upominek w moich butach, które oczywiscie dzien wcześniej pucowałam na wysoki połysk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 08:08
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Myślę, że jutro dużo kociaczków się posypie
Większość dziewczyn czeka na Mikołajki z testowaniem
U mnie problem z głowy http://smileys.sur-la-toile.com/repository/content/content-saute.gif @ przyszła w końcu a ile nerwów mi napsuła
A 4 grudzień bez żadnych serduszek? Trzeba jakieś poszukać -
hej Kochane
u mnie już pozostało tylko czekanie, jak dobrze pójdzie to zatestuję 17.12- proszę dopiszcie mnie bo ja się boję żeby czegoś nie popsuć
szczerze Wam powiem, że się stresuję... kurczekażdego miesiąca się denerwuję mimo, że obiecuję sobie, że na pewno będę spokojna
-
Ja się zniechęciłam przez ostatni tydzień do jutrzejszego testowania. Mąż odebrał wyniki badania nasienia i... 0% prawidłowych, także z takich żołnierzyków dwóch kresek nie będzie. A jeszcze ciągle mi program wykres modyfikuje i przesuwa ovu z 20 na 11 dzień i odwrotnie.
Życzę wszystkim mikołajkowym testowaczkom upragnionego prezentu. Przeczyśćcie dzisiaj kominyżeby Mikołaj nie utknął
-
hej dzieczyny. U mnie czas starań, choc w tym miesiącu nie nastawiam się na sukces, gdyż z mężem się mijamy (takie grafiki w pracy)i starania nie będą tak intensywne jak zakładaliśmy
no ale chociaż jakaś niewielka nadzieja zostaje
Gratulacje dla tych, którym się udało
Trzymam kciuki za te którym się udało, ale jeszcze o tym nie wiedzą, bo nie zrobiły testueunika, Anoolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie Mikołaj nie chce dać prezentu...chyba byłam niegrzeczna.Wszystko pozamiatane
Wypisuje się z testowania po co jak jutro będzie @ według regularnych cykli czyli cudnie 30 dniowych.Ehh odpuszczam ten cykl są święta zamiast martwić się robić sobie nadzieje chce je przeżyć radośnie i w ogóle super.Będę tylko mierzyć tempke i tam zaznaczać ale będzie to cykl bez zaangażowania,nadziei itd.
Pozdrawiam
samira lubi tę wiadomość
Załamana... -
TESTERKI GRUDNIOWE
01 - Alis, misiaczk25 (-), ewelina27 (-), Niebieska
, Kajoni
, Layla
02 - inga, karmelek (-), Karolcia23369
, Misia1980
, MMA
, positive
03 - kada24, Iwka (-), Dukan23, Eve (-), ewelina25(-), kfeva
, AnkaH
04 - Jackie (-)
05 - marderkowa
06 - Paula55, mycha28, ewcia2337196, Borgnesse, Anoolka,
07 - Celia,AnBe, AIIII,
08 - samira, verynice
09 - basiulka
10 - dodinka, JustynaS, kierzynka
11 - anna maria, Mili, Anutka
12 - Eweloka84
15 - Ewelina23, Skuterek, agatasssss, cleo,Martii
16 - Ania_84
17 - madzianka
19 - blue00
20 - mała_mi, MalutkaEve, izabelka04
21 - olka25
23 - Klif
24 - Elizkaa, Topola, MOI, Magdzialenka, kaarolaa
25 - misiaczk25, olka30
26 - Ciapulinka, Saramago, Natasza82,rumburak
28 - Nusia1989,
29 - oliwia1985
30 - karmelek,Ania1986
31 - justysia90, stardust87, ewelina27Załamana...