Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczynki usmiechu na twarzyczkach zycze:) tym co testowaly I nici- duzej nadziei na przyszly cykl a tym co testowanie przed nimi- pozytywnego myslenia pamietajcie jestesmy kobietami my sie nie poddajemy buziaki:*
kaarolaa, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzede mna i testowanie i staranie od poniedziałku trzeba wziac sie za robote ale mysle ze zacznie sie szybciej bo mezu albo dzisiaj w nocy, albo jutro rano wroci. a on zawsze wyposzczony jest hehe i wiecznie mu mało to pewnie juz od jutra zaczna sie u nas sypac ten cykl bedzie ostatni w starym roku. trzeba zamknac za soba drzwi płaczu i niepowodzen, a rozpoczac nowy z usmiechem i jeszcze wieksza nadzieja, ze w koncy sie uda. licze, ze do wiosny bede juz w ciazy
celia, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja sobie przerw nie robie, bo w sumie juz nas tak nie cisnie na ciaze jak wczesniej. jak sie dowiedzielismy ze naturalnie prawie nie mamy szans na ciaze to teraz juz inaczej do tego podchodzimy, ja bardziej psychicznie przygotowuje sie na in vitro, a miedzy czasie moze zaskoczy nas miła niespodzianka i jednak uda sie naturalnie mam przykład maximki ze mozna naturalnie nawet w bardzo ciezkim przypadku...
samira, Borgnesse lubią tę wiadomość
-
Ja nie robie przerwy dlatego zeby odpoczac czy cos...
Tylko my mamy slub i wesele w sierpniu 2015....
Chcesz uszyc sobie wymarzona suknie, wybawic sie bez stresow itp... Dlateg odpuscimy....
Wznowi,y starania po slubie. Na spokojnie, bez cisnienia i nerwow...
Teraz w grudniu ide do gina zeby spr jak sprawa wyglada....bo to juz bedzie 6 cykl bez skutku....wiem ze dla was niektorych to dopiero 6 ale my mamy ograniczony dostep do lekarzy....
W uk podchodza do tego jak podchodza wiec zostaje nam leczenie w pl. A tam jestesmy 2-3 razy w roku tylko....wiec chce zaczac juz teraz zeby nie tracic czasukaarolaa, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno ja wiem jak to jest, bo sama miałam isc w ciazy do slubu, ale wczesniej poroniłam to miał byc jakos koniec 4 miesiaca, pewnie nic jeszcze by nie było widac...ale los chciał inaczej...i ten slub juz nie był tak wyczekiwany jak wczesniej, jeszcze 2 tyg przed slubem zmarł mi dziadek to juz w ogole sie załamałam....
-
Ehhh masakra karola... Naprawde musicie duuzo przejsc widze
Takie to smutne ze jednym wszystko sie uklada jak po sznurku a inni maja caly czas pod gorke
U was widze ciagly zbieg przykrych wydarzen... Ale mam nadzieje ze Bozia wam to cierpienie wynagrodzi i w koncu los sie do was usmiechnie zasluzyliscie jak malo kto!!!kaarolaa, Anoolka, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Ehhh masakra karola... Naprawde musicie duuzo przejsc widze
Takie to smutne ze jednym wszystko sie uklada jak po sznurku a inni maja caly czas pod gorke
U was widze ciagly zbieg przykrych wydarzen... Ale mam nadzieje ze Bozia wam to cierpienie wynagrodzi i w koncu los sie do was usmiechnie zasluzyliscie jak malo kto!!! -
kaarolaa wrote:kilka lat bedzie złych, ale pozniej przyjda juz same dobre i szczesliwe lata, bo przeciez ten pech kiedys musi sie skonczyc ja tez sobie to tak tłumacze, ze chyba Bog nas sprawdza czy sobie z tym poradzimy i bedziemy trwałym małzenstwem mimo wielu przeszkod
Ja tez mam taka nadzieje zycze wam wszytskiego dobrego
A ja cierpliwie czekam na wizyte u gina w pl... Zobaczymy co powie... Mam tylko nadzieje ze nie znajdzie nic niepokojacego....choc kto wie skoro sie nie udaje mimo ze na oierwszy rzut oka jestesmy okazami zdrowia....kaarolaa, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Ja tez mam taka nadzieje zycze wam wszytskiego dobrego
A ja cierpliwie czekam na wizyte u gina w pl... Zobaczymy co powie... Mam tylko nadzieje ze nie znajdzie nic niepokojacego....choc kto wie skoro sie nie udaje mimo ze na oierwszy rzut oka jestesmy okazami zdrowia.... -
nick nieaktualnyTESTERKI GRUDNIOWE
01 - Alis , misiaczk25 (-), ewelina27 (-), Niebieska , Kajoni , Layla
02 - inga , karmelek (-), Karolcia23369 , Misia1980 , MMA , positive
03 - kada24 , Iwka (-), Dukan23, Eve (-), ewelina25(-), kfeva , AnkaH
04 - Jackie (-), Domi IRL
05 - marderkowa
06 - Paula55, mycha28, ewcia2337196, Borgnesse, Anoolka,
07 - Celia,AnBe, AIIII,
08 - samira, verynice
09 - basiulka
10 - dodinka, JustynaS, kierzynka
11 - anna maria, Mili, Anutka