Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładniekaarolaa wrote:bedzie dobrze
najgorszy jest zawsze 1 dzien @ a pozniej juz sie robi lzej 
pozniej to sie zaczyna odliczanie ..i mysl kiedy owulka
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewentualnie mozesz zrobic sikanca ale musilby miec czulosc 10 moze by cos wyszlo
choc ja bym juz poczekala
- chyba
-
nick nieaktualnyjak chcesz to sprobuj, moj dopiero 18 dpo wyszedł pozytywny i to tak słabo, ze przez chwile sie zastanawiałam czy tam napewno jest 2 kreska...verynice wrote:Korci mnie zeby zatestować jutro... jestem wpisana na niedzielę, bo tak mam wyznaczoną @... co myślicie, doradźcie

-
hejka kochane a ja mam super wiadomość jestem w 12 tygodniu ciąży:) dzisiaj byłam z koleżanką u lekarza i tam zendlalam wiec wezwali karetkę i zrobili mi badania. Zapytali sie mnie czy jestem w ciazy stwerdziłam, że nie ponieważ mam @ a oni, że muszą mi zrobić wszystkie badania. Przyszła gin i zrobiła mi USG i nagle słyszę a tam bicie serduszka
po prostu zamurowało mnie, zapytałam się jak to jest możliwe a ona, że nie które kobiety moga mieć @ do 3 miesiąca
jestem szczęśliwa
nick nieaktualny, olka25, stardust87, Topola, Katha81, nick nieaktualny, kierzynka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Skuterek, nick nieaktualny, Ciapulinka, MOI, nick nieaktualny, celia, Koza, kfeva, Iwka, Niebieska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyboze kochana super wiadomosc i taka niespodzianka jak nie wiemewcia2337196 wrote:hejka kochane a ja mam super wiadomość jestem w 12 tygodniu ciąży:) dzisiaj byłam z koleżanką u lekarza i tam zendlalam wiec wezwali karetkę i zrobili mi badania. Zapytali sie mnie czy jestem w ciazy stwerdziłam, że nie ponieważ mam @ a oni, że muszą mi zrobić wszystkie badania. Przyszła gin i zrobiła mi USG i nagle słyszę a tam bicie serduszka
po prostu zamurowało mnie, zapytałam się jak to jest możliwe a ona, że nie które kobiety moga mieć @ do 3 miesiąca
jestem szczęśliwa 
to dopiero niezla historia
celia lubi tę wiadomość
-
Anoolka wrote:TESTERKI GRUDNIOWE

01 - Alis
, misiaczk25 (-), ewelina27 (-), Niebieska
, Kajoni
, Layla 
02 - inga
, karmelek (-), Karolcia23369
, Misia1980
, MMA
, positive 
03 - kada24
, Iwka (-), Dukan23, Eve (-), ewelina25(-), kfeva
, AnkaH 
04 - Jackie (-), Domi IRL
05 - marderkowa
06 - Paula55, mycha28, ewcia2337196
, Borgnesse, Anoolka(-)
07 - Celia,AnBe, AIIII,
08 - samira, verynice
09 - basiulka
10 - dodinka, JustynaS, kierzynka
11 - anna maria, Mili, Anutka
12 - Eweloka84
15 - Ewelina23, Skuterek, agatasssss, cleo,Martii
16 - Ania_84
17 - madzianka
19 - blue00
20 - mała_mi, MalutkaEve, izabelka04
21 - olka25
23 - Klif
24 - Elizkaa, Topola, MOI, Magdzialenka, kaarolaa
25 - misiaczk25, olka30
26 - Ciapulinka, Saramago, Natasza82,rumburak
28 - Nusia1989,
29 - oliwia1985
30 - karmelek,Ania1986, Anoolka
31 - justysia90, stardust87, ewelina27
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewcia, a ten okres to masz taki normalny? Jak zawsze? Czy inny jakiś?ewcia2337196 wrote:hejka kochane a ja mam super wiadomość jestem w 12 tygodniu ciąży:) dzisiaj byłam z koleżanką u lekarza i tam zendlalam wiec wezwali karetkę i zrobili mi badania. Zapytali sie mnie czy jestem w ciazy stwerdziłam, że nie ponieważ mam @ a oni, że muszą mi zrobić wszystkie badania. Przyszła gin i zrobiła mi USG i nagle słyszę a tam bicie serduszka
jestem szczęśliwa 
No i gratulacje przede wszystkim!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 21:13
-
mam normalną miesiączkę tylko słabsze krwawieniastardust87 wrote:Ewcia, a ten okres to masz taki normalny? Jak zawsze? Czy inny jakiś?
No i gratulacje przede wszystkim!
ja nie wiem jak to się stało
nick nieaktualny, celia lubią tę wiadomość