Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Martii wrote:A ja słyszałam, tylko nie pamiętam gdzie, że ibupromu nie należy zażywać jak stara się o ciążę, bo to utrudnia i tak samo jak już jest się w niej. Musiałabym poszukać, gdzie o tym wyczytałam...
Ja czytalam artykul ze leki z ibuprofrnem bookuja owulacje i nie nalezy ich przyjmowac podczas staran o dziecko
-
nick nieaktualnyJeśli chodzi o ibuprofen i staranka....
Zaczęłam się starać w sierpniu rok temu i pierwszy miesiąc nic. W drugim miesiącu przed owulacją najpierw dopadł mnie ból stawów biodrowych i za chwilę mega przeziębienie. Leków zjadłam tyle że szkoda gadać...ibuprofeny, ketonale i bóg go wie co jeszcze. Byłam pewna że przy takim choróbsku i takiej ilości zjedzonych tabletek ciąży nie będzie a tu pach i dwie kreseczki Czasem myślę że muszę się nażreć tabletek żeby znowu mi się udało zaskoczyć ehh.Martii lubi tę wiadomość
-
Tak jest, że jednej nic nie będzie, a inna będzie mieć problemy.Nic nie jest czarne albo białe;-) Idąc taki tropem, to alkoholiczki(w umiarkowanym stadium), palaczki itp powinny rodzić tylko chore dzieci lub nawet nie móc donosić ciąży, a tak nie jest. Ja to jestem pechozolka, więc wole dmuchać na zimne, więc tylko Apap i to wyłącznie wtedy gdy od bólu głowy już mi zachodzi na oczy
Anoolka, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny z jednej strony leki szkodzą ciąży i przed ciążą a z drugiej strony pomagają w nią zajść. Są sytuacje że jeśli kobieta będzie zażywać Acard po owulacji to szybciej zajdzie w ciąże niż bez niego. Także nie ma reguły
Martii lubi tę wiadomość
-
DO WSZYSTKICH DZIEWCZYN !!!!!!!
nie mam zamiaru nikogo oszukiwać na temat mojej ciąży. Chcecie to wierzcie jak nie chcecie to nie musicie ja nikogo nie zmuszam. A komentarze typu, że jestem puszczalska itp zostawcie dla siebie, nie znacie mnie to nie oceniajcie !basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
Anoolka wrote:Dziewczyny z jednej strony leki szkodzą ciąży i przed ciążą a z drugiej strony pomagają w nią zajść. Są sytuacje że jeśli kobieta będzie zażywać Acard po owulacji to szybciej zajdzie w ciąże niż bez niego. Także nie ma reguły
-
Dziewczynki, jak jest u Was...czy od środkow zakazanych w ciąży, np alkoholu, napojów energetycznych itp stronicie cały czas starajac się o ciążę, czy w jakimś konkretnym momencie, np po ovu do terminu @, albo dopiero po pozytywnym teście jest basta? Zastanawiam sie, bo mam dzis w rodzinie imprezę, a do @(ktora mam nadzieję nie nadejdzie)zostal mi tydzień, czy te niewskazane środki mogłyby na tym etapie mieć na coś wplyw, negatywny oczywiście?
-
Ja jeszcze wierze, mimo ze coraz wiecej sygnałów mowi mi, ze @ tez przyjdzie ale wole żyć w blogiej nadzei i zachowac jeszcze wzgledne srodki ostrożności tylko wlasnie nie wiem, czy nie przesadzam, bo moze dopiero po pozytywnym tescie powinam zmienic "styl życia"
-
Martii wrote:Ja jeszcze wierze, mimo ze coraz wiecej sygnałów mowi mi, ze @ tez przyjdzie ale wole żyć w blogiej nadzei i zachowac jeszcze wzgledne srodki ostrożności tylko wlasnie nie wiem, czy nie przesadzam, bo moze dopiero po pozytywnym tescie powinam zmienic "styl życia"
Martii lubi tę wiadomość