Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ehh ..zobaczymy choc z kiepskimi wynikami meza jakos trudno mi to przychodzi w to wierzyc..choc ostatnie badania mial w kwietniu pozniej leczenie wiec moze juz sie stiuningowaly naboje
Poki co to czuje sie jakby mnie chorobsko bralo łebek peka, zimno jak nie wiem a w domu goraca jak nie powiem gdzie moj chodzi w krotkich spodenkach i rekawku ja siedze w dwóch bluzach przykryta kocem -
Klif wrote:moze ktoś tam "kiełkuje" i dlatego takie objawy Dziewczyny pisały, że miały objawy grypopodobne
Ale fasolkowy wirus bylby tez ok
Tylko wtedy przebacze te bole głowy -
ewcia2337196 wrote:chyba raczej nie będę ujawniać mojego wieku wiedzą te co mają wiedzieć i reszta to moja prywatna sprawa
misiaa, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
stardust87 wrote:Ale to absolutnie nie po to, żeby Cie potępiać czy coś ja tam się cieszę z Twojej ciąży z każdej ciąży tutaj
ewelina27, misiaa, natasza82, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
_Cleo_ wrote:Mnie już szlag jasny trafia z czekaniem , choćbym nie wiem jak sie starała to chyba nie wytrzymam z testem do 15 grudnia wiec pewnie zacznę już 12 go hahah
karmelek lubi tę wiadomość
-
_Cleo_ wrote:A tak przy okazji , patrzę na te serduszka i tyle z was już świętuje pozytywny wynik testu ze aż łezka sie kręci w oku;) jeszcze raz gratulacje wielgachne dla naszych grudniowych mam;)
-
mnie tez chyba pogoda dobija bo glowa boli okropnie, nawet ucielam sobie popoludniowa drzemke, ale to nic nie dalo, wiec poddalam sie i lyknelam ibuprom . teraz czekam tylko na efekt
zaraz ide wziac kapiel to moze tez mi sie poprawi.
kurde mialam sobie nogi wydepilowac, a tak mi sie nie chce bo to boli!!!
ale jak wskocze mezowi z takimi nogani do lozka to chyba dzidziusia nie zmajstrujemy -
Ja nie robię testów i nawet nie mam takiej potrzeby. Zawsze czekam na termin @. Jakoś okres to dla mnie mniejsze rozczarowanie niż jedna kreska na teście. Zresztą jak zrobię test przed terminem @ i wyjdzie negatywny to i tak bym sobie wmawiała, że to może za wcześnie i dlatego nie wyszedł.
Ania_84, kierzynka, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Klif wrote:Ja nie robię testów i nawet nie mam takiej potrzeby. Zawsze czekam na termin @. Jakoś okres to dla mnie mniejsze rozczarowanie niż jedna kreska na teście. Zresztą jak zrobię test przed terminem @ i wyjdzie negatywny to i tak bym sobie wmawiała, że to może za wcześnie i dlatego nie wyszedł.
Unlike lubi tę wiadomość
-
Ja tam akurat koncze lutke na dzien przed @ wiec zoabaczymy jak bedzie sie trzymala moja temp lekarz zazwyczaj mi kaze zrobic test zeby nie odstawiac lutki ale zobaczmy jak sie sprawa rozwinie
Co do depilacji - to moj ostatnio mowi co tarke robisz na nogach zebym sie nie zblizał ?? na co mu odp - nie ja cie tylko pozniej drape popleckach ta tareczka -
karmelek wrote:mnie tez chyba pogoda dobija bo glowa boli okropnie, nawet ucielam sobie popoludniowa drzemke, ale to nic nie dalo, wiec poddalam sie i lyknelam ibuprom . teraz czekam tylko na efekt
zaraz ide wziac kapiel to moze tez mi sie poprawi.
kurde mialam sobie nogi wydepilowac, a tak mi sie nie chce bo to boli!!!
ale jak wskocze mezowi z takimi nogani do lozka to chyba dzidziusia nie zmajstrujemy -
ja bylam dziś na ślubie siostry mojego A która zaliczyła wpadkę, no i powiem wam że nawet trochę nie stesował mnie fakt że ciągle przy obiedzie poślubnym wszyscy rozmawiali o fasolce... ani troche
Jus1985, rumburak lubią tę wiadomość