Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
misiaa wrote:yy... no zatkało mnie jednak spodziewałam się innej rady Niemożliwe robiłam bete pod koniec tamtego cyklu
-
basiulkaa_89 wrote:A ja jutro mam dostac @ i jestem ciekawa czy przyjdzie ? ? ? :
Fajnie by bylo gdyby nie ale niemam juz nawet sily o tym myslec co by bylo gdybym zaszla w ciaze . . . boje sie ze nie podolam.
Trzymam kciuki żeby nie przyszła
Będzie taki spóźniony mikołajkowy prezentbasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:Dziekuje za wsparcie
Jestem ciekawa czy teraz by test wyszedl???
o tej godzinie i nie z pierwszego moczu ???
Kurde niewiem doradzcie Jak co to polece po testa
Najlepiej zrobić rano Jak bardzo chcesz kup taki czuły test co wykrywa ciąze wczesniej i zrób testa z rańca
Zawsze masz takie krótkie cykle?basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
basiulkaa_89 wrote:Dziekuje za wsparcie
Jestem ciekawa czy teraz by test wyszedl???
o tej godzinie i nie z pierwszego moczu ???
Kurde niewiem doradzcie Jak co to polece po testa
hej Kochana ja bym zaczekała bo raczej mała szansa jest, że wyjdzie. Chyba że chcesz zaryzykowaćbasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo tak morderkowa sprawdz jak mozesz jaka masz szyjke ??? Jestem bardzo ciekawa
Testy najwyzej 2 bym kupila U mniee sa po 5zl.
Ale sa dobre bo mojej sis wykryly ciaze pozamaciczna w dniu planowanego @ Ale niestety
Moj najkrotszy cykl trwal 21 dni a najdluzszy 31
wiekszosc to 26 dniowe cykle
-
misiaa wrote:Rozumiem To mój pierwszy cykl z wiesiołekiem więc nie wiem jak to jest Dziękuje uspokoiłaś mnie Tzn że za kilka dni owulka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 13:35
-
nick nieaktualny
-
marderkowa wrote:Misiaa...nigdy nie sprawdzałam, nawet nie wiem jak i jesli nawet sprawdze to nie bede miała porównania czy to miekka czy twarda...
Twarda to mniej wiecej jak byś dotykała czubek nosa a miekka to tak jak usta (moja akurat jest bardziej miękka jak usta ) Spróbuj chociaż -
zielarka wrote:Wcale nie musi byc za kilka dni, może być w normalnym czasie lub nawet sie opóźnić, ale to nic złego, przy wiesiołku objawy płodności zaczynają się po prostu wcześniej i sa mocniejsze. Spoko, nic złego się nie dzieje
Kurcze fajne odczucie tak intensywnie odczuwać owuklę hehe nawet mam większą ochote naWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 13:37
-
basiulkaa_89 wrote:
Testy najwyzej 2 bym kupila U mniee sa po 5zl.
Ale sa dobre bo mojej sis wykryly ciaze pozamaciczna w dniu planowanego @ Ale niestety
Moj najkrotszy cykl trwal 21 dni a najdluzszy 31
wiekszosc to 26 dniowe cykle
W takim razie powinno się coś pokazać Możesz zrobić ale ja bym radziła ranoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 13:59
-
nick nieaktualny