Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
;-):]:-P:-]:-]:-]=P=P=-P=]=]=]ujjbjmbjknbbjkh
:-S:S:-]:-]:-]:-]=[:-P=[:-]:-P=]=[=[:-]
<3:-P=[:-]:[:S:-S.:-]:]:-S:-/
=]=]<3:-S<3:[:[:-S:-/=[:-S:/:/=[:-P:-]:-]=P:-]=/
:S;):-]:-P<3:-/<3:-]:-]:--]:[:-]:]:[:[:-]
:-P:-]:S:-S<3:-S:-]:-]:--S:-/:-]:]:'(:'(:-):-]=[:-S:-S<3:[=]:-P<3<3<3:-S:-S:-S=]<3:-S<3<3=]=P<3:-S
=P:-]=]=]=[:-]:S:-P
<3=]Skuterek, MalutkaEve, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Ja tam się nie znam, to dopiero mój 1 cykl z mierzeniem temp., ale jak przeglądam sobie czasem galerię wykresów, to są tam też takie co tempka spada, a na koniec zielona kropa
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja wierzę w ciążę ewci, a po moim obecnym cyklu w żaden swój wykres juz nie uwierze, kończę z mierzeniem temp po owulacji, to nie na moje nerwy. Nie mam pojęcia skąd u mnie taka temp i brak ciąży. Widocznie coś sie znowu poprzestawialo albo moja psychika jakies figle mi płata.. Tak więc mozna mi wpisać MINUS (beta < 1,00. Progesteron 3,73 ng/mlU)
-
Ewelina23 wrote:Czesc kochane
Moja mama miala do 6 miesiaca @ co prawda nie byla ona obfita i 3 ciazami miala tak samo
Myślę że tu ne chodzi o ten okres tylko o fazę niższych i wyższych temperatur,co według niektórych uniemozliwia bycie w ciązy ..
Ewcia słyszała serduszko swojego dziecka i to się liczy! I najważniejsze że jest teraz najszczęsliwszą mamąLucy91, kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwcia w wieku nastu lat trzeba do szkoły chodzić a nie myśleć o robieniu dzieci, bo później jak już się uda to takie dzieciątka w krzakach czy na śmietnikach umierają bo młode matki dopiero wtedy widzą że dziecko to nie lalka i trzeba się zajmować nim, a nie na balety chodzić.Ja nie wiem co za głupia moda na rodzenie dzieci w wieku 16 czy 17 lat
Ja już więcej nie będę komentować Twojego zachowania, tylko wkurza mnie to że z wszystkich dziewczyn idiotki robisz.
-
Anoolka wrote:Ewcia w wieku nastu lat trzeba do szkoły chodzić a nie myśleć o robieniu dzieci, bo później jak już się uda to takie dzieciątka w krzakach czy na śmietnikach umierają bo młode matki dopiero wtedy widzą że dziecko to nie lalka i trzeba się zajmować nim, a nie na balety chodzić.Ja nie wiem co za głupia moda na rodzenie dzieci w wieku 16 czy 17 lat
Ja już więcej nie będę komentować Twojego zachowania, tylko wkurza mnie to że z wszystkich dziewczyn idiotki robisz.
Dziewczyny wyluzujcie. To jej sprawa czy jest w ciąży, w jakim jest wieku i czy faktycznie jest w ciąży. Tak naprawdę internet daje możliwość anonimowości i pisania czego tylko dusza zapragnie. Nie wiem co was tak denerwuje. Jeśli faktycznie jesteś w ciąży to gratuluję i szczęścia Ci życzę. Nie zabraniajcie się jej cieszyć i nie żałujcie jej że się jej udało.
Nie rozumiem całej tej debaty. Skoro jesteście starsze to podobno mądrzejsze. A jak was to pocieszy to młoda nie dostanie becikowegonatasza82, Skuterek, kierzynka, misiaa, Lucy91, MOI, kaarolaa, ewcia2337196 lubią tę wiadomość
-
karmelek, a kiedy masz mieć? który masz teraz dc? Bo ja tak patrzę na te wszystkie wykresy, to sama jestem przed owu, reszta już na testowanie czeka osamotniona się czuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 11:28
-
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:karmelek, a kiedy masz mieć? który masz teraz dc? Bo ja tak patrzę na te wszystkie wykresy, to sama jestem przed owu, reszta już na testowanie czeka osamotniona się czuję
ja mam dziś 7dc. czyli płodne obstawiam między 12 a 17dc -
nick nieaktualny
-
Jus1985 wrote:Dziewczyny wyluzujcie. To jej sprawa czy jest w ciąży, w jakim jest wieku i czy faktycznie jest w ciąży. Tak naprawdę internet daje możliwość anonimowości i pisania czego tylko dusza zapragnie. Nie wiem co was tak denerwuje. Jeśli faktycznie jesteś w ciąży to gratuluję i szczęścia Ci życzę. Nie zabraniajcie się jej cieszyć i nie żałujcie jej że się jej udało.
Nie rozumiem całej tej debaty. Skoro jesteście starsze to podobno mądrzejsze. A jak was to pocieszy to młoda nie dostanie becikowego
podpisuje się pod tym obiema rekamimisiaa, natasza82, basiulkaa_89, Skuterek, Skorpionka91 lubią tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
No jakoś bez wieści dzisiaj.
U mnie test owulacyjny dziś negatywny. Wczoraj miałam taki ból owulacyjny, że myślałam, że mi jajnik pęknie ;)Obstawiam, że owulacja była w dniu wczorajszym w blizej nieokreślonej godzinie. Tylko powiedzcie mi jak była wczoraj po południu to możliwe, że dzisiaj jeszcze nie było skoku temperatury i nadal jest śluz rozciągliwy a szyjka otwarta?Iwka lubi tę wiadomość
-
Dajcie spokój Ewci bo zamiast się cieszyć z ciązy to się zamartwia że dziewczyny jej nie wierzą! Kto powiedział że 17latki są gorszymi matkami? Mało to sie słyszy o dojrzałych matkach które nie umieją zając się swoimi dziećmi tylko chleją i puszczają się na prawo i lewo! Nie można wszystkich wrzucac do jednego worka! Zadna z nas nie zna osobiście Ewci więc po co te osądy! Nie znasz nie oceniaj!
Pozatym kto powiedział że Ewcia ma naście lat? To że chodzi jeszcze do szkoły wieczorowej nie znaczy że jest dzieckiem bo dorośli też się doksztacają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 12:03
natasza82, Lucy91, Jus1985, Skuterek, ewcia2337196, Chanela, ankuuu lubią tę wiadomość
-
Ale dyskusja wrze widzę.. zaczęło się od tego, że ma dziwny wykres, a teraz wychodzi, że jest puszczalską małolatą, która będzie beznadziejną matką dla swojego "urojonego" dziecka. Matko, co tu się dzieje?
Ja chciałam tylko powiedzieć, że jak ktoś ma ochotę ściemniać to niech ściemnia, krzywdy tym nikomu nie robi, a jak ktoś ma ochotę w to nie wierzyć to niech nie wierzy, ale nie robiąc przy tym innym przykrości..
Dziękuję. Amen.
A w ogóle to mówi się "dyskusja wrze" czy "dyskusja wre"?...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 12:08
misiaa, Klif, Jus1985, kfeva lubią tę wiadomość
-
Na innych forach naczytałam się takiego trollowania ciążowego że szok! Normalnie nie mogłam uwierzyć, że ktoś może takie rzeczy wymyślać i je komuś wciskać, kraść innej ciężarnej zdjęcia usg i brzucha, podawać je za swoje, wymyślać opcje z kolejnymi poronieniami, ciążami pozamacicznymi, wszelkimi możliwymi chorobami, niepłodnością, w końcu jest upragniona ciąża, z czasem okazuje się, że TROJACZA! wszystkie kobitki na forum to przeżywają, kibicują, potem poronienie, wszystkie płaczą razem z nią. A potem inna kobieta z innego forum pisze, że tamta to oszustka, że kradnie tożsamość, zdjęcia, że wymyśla na różnych forach różne życiorysy, że IP to samo!
Dla mnie to był szok! Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim.
Teraz z rezerwą podchodzę do dziwnych forumowych rewelacji.
Trzy lata temu na ginekologii rozmawiałam z pielęgniarką o takich historiach, jak w programie "ciąża z zaskoczenia", kobieta powiedziała, że nie wierzy by normalna kobieta nie czuła, że jest w ciąży przez wiele miesięcy, że to raczej kwestia wyparcia informacji o ciąży np ze względu na wiek, sytuację niesprzyjającą ciąży. Myślę, ze miała dużo racji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 12:13
Anoolka, Unlike, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDyskusja wre
Macie racje Ewcia przepraszam, to Twoja sprawa
Normalnie bym taką sytuację potraktowała z przymrużeniem oka i tyle, niestety jak przychodzi do mnie @ to jestem nie do zniesienia, jeszcze raz przepraszam.stardust87, misiaa, natasza82, Jus1985, celia, kierzynka, Czarnula87 lubią tę wiadomość