Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli myślicie ze arbuzy imbiru i inne takie pomagają, to pisze wprost nie ma co się łudzić..tylko cierpliwie czekaćaniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyIwka wrote:Kochane uciekam do depilatora - za każdym razem mam ochotę wpisać wibratora
Życze owocnego wieczorku
Buziaki
depilatorem
ale mam dobry humor dzisiajczekam na meza moze koło polnocy bedzie...
-
Anoolka wrote:No bo uważam że nie jesteś
Może sobie wmówiłaś? Właśnie w takim momencie by się przydał ekspert na forum, który by powiedział jasno i dobitnie że z takimi wykresami nie ma ciąży
mam dowody na to
-
nick nieaktualnyJa wiem że są przypadki że kobiety mają krwawienia w czasie ciąży i że przez to nie wiedzą że w niej są. Ale nie w przypadku gdy kobieta mierzy sobie temperaturę. Ewcia miałaś wykresy w ciągu tych trzech miesięcy z fazą niższych i wyższych temperatur i wtedy ciąży NIE MA! już nie mówiąc o negatywnych testach ciążowych. Po co wprowadzasz dziewczyny w błąd?
Katha81, Czarnula87, Unlike lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewcia2337196 wrote:jeżeli chcesz wyśle ci pocztą Badania wszystkie ze szpitala
mam dowody na to
Ewcia chyba byś przysłała badania tej koleżanki o której pisałaś w pamiętniku że miała właśnie taki przypadekKatha81, natasza82, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:Iwka do dzieła z tym wibratorem...upssss przepraszam
depilatorem
ale mam dobry humor dzisiajczekam na meza moze koło polnocy bedzie...
.....
paaaaa
Topola lubi tę wiadomość
-
Anoolka wrote:Ja wiem że są przypadki że kobiety mają krwawienia w czasie ciąży i że przez to nie wiedzą że w niej są. Ale nie w przypadku gdy kobieta mierzy sobie temperaturę. Ewcia miałaś wykresy w ciągu tych trzech miesięcy z fazą niższych i wyższych temperatur i wtedy ciąży NIE MA! już nie mówiąc o negatywnych testach ciążowych. Po co wprowadzasz dziewczyny w błąd?
i nie okłamuję nikogo jeżeli chcesz wiedzieć
poza tym idę we wtorek na betę zapłacę 30 dychy i będę wiedzieć wszystko
-
Oj widzę zgrzyt...
Faktycznie trafiały się tu osoby które nie były szczere i ublizaly innym. Ale szybko prawda wychodzi na jaw.
W ta sutuacje nie wnikam bo mało mnie na forum ostatnio.aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyAj tam od razu zgrzyt
Myślę że czasem chęć bycia matką jest tak duża że niektóre dziewczyny wmawiają sobie ciąże niestetyA później zamiast do ginekologa to się trafia na wizytę do lekarza innej specjalności
MariaAntonina, Katha81, Czarnula87, Unlike lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:No co Ty, Ty też??? Do jakiego lekarza chodzisz .....
chyba wszystkich znam
-
Iwka wrote:Mi właśnie się kuźwa pralka zepsuła a miałam prać piżamki do szpitala
do kogo mogę pranie podrzucić??? Ktoś chętny
-
stardust87 wrote:Do dr Palacz-Marchwińskiej (albo odwrotnie:P) Na kozackiej. Z Torunia pochodzę, ale teraz mieszkam w okolicach Chełmży. Ale 25 lat Trn to moje miasto było
Ja chodzę do poradni rozrodczości do dr Łojko na bielanach. U Palacz nie byłam ale nazwisko znam ze słyszenia.
-
kaarolaa wrote:do tego jeszcze imbir i migdały
-
celia wrote:Iwka a mi kićkę ????
GRATULACJE!!!! Moja kochanaBędzie dzidzka, będzie kochany dzidziolek
kaarolaa, Katha81, celia, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny