Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli myślicie ze arbuzy imbiru i inne takie pomagają, to pisze wprost nie ma co się łudzić..tylko cierpliwie czekaćaniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyIwka wrote:Kochane uciekam do depilatora - za każdym razem mam ochotę wpisać wibratora Życze owocnego wieczorku Buziaki
ale mam dobry humor dzisiaj czekam na meza moze koło polnocy bedzie... -
Anoolka wrote:No bo uważam że nie jesteś Może sobie wmówiłaś? Właśnie w takim momencie by się przydał ekspert na forum, który by powiedział jasno i dobitnie że z takimi wykresami nie ma ciąży
-
nick nieaktualnyJa wiem że są przypadki że kobiety mają krwawienia w czasie ciąży i że przez to nie wiedzą że w niej są. Ale nie w przypadku gdy kobieta mierzy sobie temperaturę. Ewcia miałaś wykresy w ciągu tych trzech miesięcy z fazą niższych i wyższych temperatur i wtedy ciąży NIE MA! już nie mówiąc o negatywnych testach ciążowych. Po co wprowadzasz dziewczyny w błąd?
Katha81, Czarnula87, Unlike lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewcia2337196 wrote:jeżeli chcesz wyśle ci pocztą Badania wszystkie ze szpitala mam dowody na to
Ewcia chyba byś przysłała badania tej koleżanki o której pisałaś w pamiętniku że miała właśnie taki przypadekKatha81, natasza82, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:Iwka do dzieła z tym wibratorem...upssss przepraszam depilatorem
ale mam dobry humor dzisiaj czekam na meza moze koło polnocy bedzie...Topola lubi tę wiadomość
-
Anoolka wrote:Ja wiem że są przypadki że kobiety mają krwawienia w czasie ciąży i że przez to nie wiedzą że w niej są. Ale nie w przypadku gdy kobieta mierzy sobie temperaturę. Ewcia miałaś wykresy w ciągu tych trzech miesięcy z fazą niższych i wyższych temperatur i wtedy ciąży NIE MA! już nie mówiąc o negatywnych testach ciążowych. Po co wprowadzasz dziewczyny w błąd?
-
Oj widzę zgrzyt...
Faktycznie trafiały się tu osoby które nie były szczere i ublizaly innym. Ale szybko prawda wychodzi na jaw.
W ta sutuacje nie wnikam bo mało mnie na forum ostatnio.aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyAj tam od razu zgrzyt
Myślę że czasem chęć bycia matką jest tak duża że niektóre dziewczyny wmawiają sobie ciąże niestety A później zamiast do ginekologa to się trafia na wizytę do lekarza innej specjalnościMariaAntonina, Katha81, Czarnula87, Unlike lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:No co Ty, Ty też??? Do jakiego lekarza chodzisz ..... chyba wszystkich znam
-
Iwka wrote:Mi właśnie się kuźwa pralka zepsuła a miałam prać piżamki do szpitala do kogo mogę pranie podrzucić??? Ktoś chętny
-
stardust87 wrote:Do dr Palacz-Marchwińskiej (albo odwrotnie:P) Na kozackiej. Z Torunia pochodzę, ale teraz mieszkam w okolicach Chełmży. Ale 25 lat Trn to moje miasto było
-
kaarolaa wrote:do tego jeszcze imbir i migdały
-
celia wrote:Iwka a mi kićkę ????
GRATULACJE!!!! Moja kochana Będzie dzidzka, będzie kochany dzidziolekkaarolaa, Katha81, celia, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny