Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pewnie wszystkim nam sie uda i bedziemy najlepszymi mamusiami
basiulkaa_89, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Dziekuje kochana :* jak nie w tym roku to w przyszlym napewno sie uda Positiv energy
o tak, mnie czasem tej ENERGY brakuje
ale liczę na ten nowy ork bardzo, bo ten chyba nie był pisany
obyśmy wszystkie niedługo żaliły się na rozstępy!! -
GRUDNIOWE TESTERKI:
01 - Alis , misiaczk25 (-), ewelina27 (-), Niebieska , Kajoni , Layla
02 - inga , karmelek (-), Karolcia23369 , Misia1980 , MMA , positive
03 - kada24 , Iwka (-), Dukan23, Eve (-), ewelina25(-), kfeva , AnkaH , kaunokainen
04 - Jackie (-), Domi IRL
05 - marderkowa
06 - Paula55 ( - ), mycha28 (-), ewcia2337196 , Borgnesse, Anoolka(-), kasika8303 ,
06 - mala_mi , Celia , Lamia
07 - AnBe, AIIII, Liath , Judzia
08 - samira (-), verynice (-), kierzynka (-)
09 - basiulka
10 - dodinka, JustynaS, aniulkab86
11 - anna maria, Mili, Anutka, jus1985
12 - Eweloka84
13 - do
15 - Skuterek, agatasssss, cleo,Martii
16 - Ania_84
17 - madzianka, eunika
18 - Ewelina23, zoi
19 - blue00
20 - mała_mi, MalutkaEve, izabelka04
21 - olka25
23 - Klif
24 - Elizkaa, Topola, MOI, Magdzialenka, kaarolaa, Czarnula87
25 - misiaczk25, olka30
26 - Ciapulinka, Saramago, Natasza82,rumburak
28 - Nusia1989,
29 - oliwia1985, misiaa
30 - karmelek,Ania1986, Anoolka
31 - justysia90, stardust87, ewelina27, Chanela -
basiulkaa_89 wrote:Twoim zdaniem tylko CI NAJLEPSI POWINNI MIEC DZIECI !!! Ni przesadzaj,bo niewiesz co cie jeszcze w zyciu spotka !!! Jak trafisz za kilka lat? kim bedziesz?
Chuhaj na te swoje zimne i modl sie zeby ci sie nic zlego w przyszlosci nie stalo !!!
Ale pamietaj kazdy zasluguje na dziecko!!!
Odbieraja alkoholiczka dzieci ktore w rodzinach zastepczych zostaja mordowane?Czy ta matka ALKOHOLICZKA niema prawa plakac i tesknic bo byla alkoholiczka ale w oczekiwaniu na sprawe o przywrocenie jej praw rodzicielskich ostaja bestialsko zamordowane???
czym zawinily te dzieci tej alkoholiczki,cpunki na smierc???
Badz dobra matka,twoje zycie ale nie wypowiadaj sie kuzwa za innych,bo chyba jeszcze niewiesz co to jest zycie,bol i cierpienie!!!
Przepraszam za zepsucie Wam humorkow moje drogie ale nie nawidze,jak ktos bawi sie w BOGA i we wszechwiedzacego.
Dobranoc
Widze, że jednak czytanie ze zrozumieniem nie jest twoja mocną stroną, a ten twój umoralniający wywód był imponujący, ale nie na temat.
Dobranoc -
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:o tak, mnie czasem tej ENERGY brakuje
ale liczę na ten nowy ork bardzo, bo ten chyba nie był pisany
obyśmy wszystkie niedługo żaliły się na rozstępy!!
Damy rade: POSITIV ENERGY hahahah
Ale mam dzisiaj humor A nerwy jakie Wszystko narazMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartii wrote:Widze, że jednak czytanie ze zrozumieniem nie jest twoja mocną stroną, a ten twój umoralniający wywód był imponujący, ale nie na temat.
Dobranoc
Kochana ja nie chce sie klocic bo to nie jest watek na ten temat...
Kocniec tematu,powiedzialam co chcialam i mam juz dosc.Moze i czytac ze zrozumieniem nie potrafie Ale nie uwazam sie za lepsza bo mam w yciu dobrze. -
Basiulka, no nie zrozumiałaś Marti. Dziewczyny rozmawiały o tabletkach przeciwbólowych, jedna powiedziała, że jej nie zaszkodziły. I oto w wypowiedzi chodziło, że jednym szkodzą a innym nie, jedne kobiety uzależnione od alko albo nikotyny rodzą zdrowe dzieci a inne nie. Marti chodziło oto, że na to po prostu nie ma reguły, w ani jednym słowie nie bawiła się w Boga
Podać sobie grabę i koniec tematubasiulkaa_89, Martii, Anoolka, Czarnula87, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny