Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
_Cleo_ wrote:matko a ja jeszcze tyle dni do testowania!!wpiszcie mnie prosze rowniez na 12 grudnia bo wtedy konczy mi sie dupek I w sumie powinnam zatestowac,choc @ wyznaczona na 15grudnia, najwyzej walne testy w oba dni
Ehhh... wiem, że ciężko wytrzymać , ale bądź silna! Zajmij się np. pieczeniem pierniczków i misternymi dekoracjami z lukru Obiecuję, że tak Cię to wciągnie, że zapomnisz zatestować tego 12.12. -
olka30 wrote:Cześć dziewczynki:)
Ja czytała, że lepiej nie stosować lubrykantów, ale jeżeli byłby jakiś sprawdzony, bezpieczny to też by się przydało.. Wiesiołek na razie nie działa.
Ja zamówiłam właśnie przez ceneo - mam nadzieję, że do owulki zdąży przyjść.. bo wiesiołek nic mi nie pomaga.
P.S. Tylko pół dnia mnie nie było a tu już tyle serduszek strasznie się cieszę i bardzo bardzo gratuluję przyszłym mamom i życzę zdrowia i spokoju I DAWAĆ TU WIRUSKI! SZYBKO! -
basiulkaa_89 wrote:Witajcie kochane.
Okresu niema,tylko taki ciemniejszy sluz.
Piersi bol.
Moj wyjechal i mam nadzieje ze jak wroci to
zrobie mu niespodzianke
Zrobie test jak wroce z pracy.I jutro rano jak co.buzka.
Gratki mamuski oby i dla mnie 9byl szczesliwy.
Basiulkaa tego szczerze Ci życzę i kciukam mocno.
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
Fasolka -
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:ja tez zel stosuje juz od 4, moze 5 miesiecy i natazie bez rezulatu. tzn jest dobry jako lubrykant bo mam yez problemy ze sluzem, ale w ciaze napewno nie pomoze mi zajsc...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie @ ma przyjsc 12 a ovu wyznaczyło mi na 18 ehh to juz nie wiem kiedy bede testowac i 12 i 18 i po między ( mam nadzieje że małpiszon nie przylezie)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 16:16
basiulkaa_89, misiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:Meeegaaaa blada jest ta druga.Ale ja juz tak mialam kiedys i nie bylam w ciazy.Jutro z ranca zrobie drugi i sie okaze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny