Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Anhydra wrote:Myślę, że to krwawienie u Ciebie jeszcze się rozkręci. Najczęściej przypomina standardową miesiączkę, niekiedy krwawienie jest nieco silniejsze (bo endometrium było większej grubosci). Po krwawieniu konieczna jest wizyta u gina, aby ocenił czy wszystko się ładnie oczysciło.
Ja na Twoim miejscu, odczekalabym tym razem co najmniej jeden cykl przed rozpoczęciem nowych starań. Może po części ta strata spowodowana była tym, że endo nie zdążyło się zregenerować po poronieniu miesiąc wcześniej i była utrudniona implantacja...? Tego nie wiemy, choć to w sumie byłaby najlepsza diagnoza, bo wyklucza jakieś poważniejsze powody strat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 11:56
10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:Do ginekologa ide w Pl po nowym roku. A brzuch boli jak na okres.Ten cykl odpuszczam, ide porobic badania te mniej kosztowne narazie typu panel tarczycowy i inne. Pojde po duphaston, moze cos na skrocenie cykli i za 2 cykle sprobuje jeszcze raz. Jesli sie nie uda, to wtedy zaczynam robic badania genetyczne i wszystko co pomoze mi znalezc przyczyne.
To bardzo dobry plan . To, co można stwierdzić to fakt, że nie macie problemów z zaplodnieniem- a to już naprawdę dużo.
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Monia - masz rację, zawsze coś, tez mam swoje wymarzone dwie kreski na Święta, co z tego, że na owulaku Kiedy będziesz testować?
-
Anhydra wrote:To bardzo dobry plan . To, co można stwierdzić to fakt, że nie macie problemów z zaplodnieniem- a to już naprawdę dużo.10.09.2019 Marcel
-
Beti82 wrote:
Beti trzymam mocno kciuki za betę!
Arashe gratulacjeBeti82, Arashe lubią tę wiadomość
27 lat
9cs -
Izaw wrote:Beti trzymam mocno kciuki za betę!
Arashe gratulacje -
Mam wyniki jest 97ml!!
W ogromnym szoku jestem !!
Nie puszczam kartki z ręki bo niedowierzaniem:)patuniek86, Beti82, Nona, tęczova, XxMoniaXx, Lami, Izaw, Domi_tur, moyeu, Wik89, Natalia1992, Arashe, Iga66, Meggs, OlivkowaMama, Magda - mbc, madziorek86, Bardotka#, Agagusia, Juusti69, SylwiaLu lubią tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
RudaAnna wrote:Mam wyniki jest 97ml!!
W ogromnym szoku jestem !!
Nie puszczam kartki z ręki bo niedowierzaniem:) -
Agus kochana dziekuje ,ze tak we mnie wierzysz ale to serduszko to chyba za wczesnie mi wpisalas hehehe No dobra teraz nie mam wyjscia musze byc w ciąży heheh
Arashe wpisz ma takie piekne kreseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 13:12
-
RudaAnna wrote:Dziekuje 14dpo czyli wczoraj i teraz dziewczyny mam iść jutro tak??
-
RudaAnna wrote:Dzięki teraz czekamy na twój wynik !!
-
nick nieaktualny