Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluje-piękne kreski!
Ja dziś zrobiłam test 11dpo... i nie z porannego moczu- wynik ofkz ujemny. A brzuch boli mnie już drugi dzień ;/ jutro wizyta.
Okres przewidywany na wtorek.Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona spoko,ja mam dzisiaj sluz kremowy i ćmienie jajnika wiec i po cichu ja sie ludze (aczkolwiek na antybiotyku i z wirusem nawet nie śmiem marzyc).
A wizyte mam 4.01 i zalozenie było źe ciązowa a pewnie bede w trakcie @ juz na drugim clo.Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anhydra wrote:Beti daj proszę znać jaki wynik bety. Czekam z zacisnietymi kciukami ❤
-
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Monia - masz rację, zawsze coś, tez mam swoje wymarzone dwie kreski na Święta, co z tego, że na owulaku Kiedy będziesz testować?
Teraz na owulaku, a za chwile na tescie HCG! Zaciskam zamarzniete na zimnie piastki i wierze, ze ksiezycowy kalendarz to Twoja przepowiednia na ten cykl.
Ja zaraz kupuje wytrawne winko, obale butle albo dwie, endometrium bedzie grubsze i styczen jest moj
RudaAnna, pieeeknie, gratuluje i bede brala przykladAnhydra, Nona lubią tę wiadomość
-
Ja już bym chciała @ i styczeń. Będzie L4 i mnóstwo badań, kupa kasy do wydania na to wszystko, ale będę czuła, że jestem pod kontrolą. Grudzień odpuściłam pod kątem monitoringu i myślałam, że będzie mi przez to łatwiej "nie myśleć", ale teraz widzę, że te zastanawianie się robi mi z głową jeszcze gorzej
-
Hej musiałam nowe konto założyć pewnie kojarzycie bo nick niewiele się zmienił
W poniedziałek robiłam znowu test teraz już widać idealnie
Jutro mam wizytę u lekarza trzymajcie proszę kciuki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/431802010de5.jpg
przedszkolanka:), sunshine03, patuniek86, Arashe, Nona, madziorek86, Paulina Nessa, Agagusia, Juusti69 lubią tę wiadomość
-
Anhydra wrote:Nie bój się Kochana, cokolwiek będzie, będzie dobrze!
-
Sasanko - dziękuję za wiarę :* I stukam się kieliszkiem z winem, zajadając orzeszki
przedszkolanka:), Sasanka5 lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Beti wszystko będzie dobrze, mocno trzymam kciuki, Twoje działania tak dobrze brzmiały że jestem pewna że na święta będą małe skarpetki na choince ❤️❤️❤️
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Bum23 wrote:Hej musiałam nowe konto założyć pewnie kojarzycie bo nick niewiele się zmienił
W poniedziałek robiłam znowu test teraz już widać idealnie
Jutro mam wizytę u lekarza trzymajcie proszę kciuki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/431802010de5.jpg -
Cześć dziewczyny
Zapisna jestem na testowanie na 22 ale nie wytrzymałam i dziś zrobiłam sikańca no wyszedł cien ! Jestem taka szczęśliwa! Gratulacje dla dziewczyn które również zobaczyły swoje różowe dwie kreseczki i powodzenia dla dziewczyn które będą testować.
Przedszkolanko ja również w tym cylku brałam antybioyk przed samą owulacja a zaraz po dopadł mnie wirus ale i tak się udalo nie mozna tracic nadzieji.
Beta dopiero w piatek bo teraz mam bardzo gorący okres w pracy nie ma kiedy Oby wszystko było dobrze
RudaAnna, Beti82, patuniek86, Arashe, Domi_tur, Anhydra, Nona, madziorek86, Paulina Nessa, Natalia1992 lubią tę wiadomość
3 cs o rodzeństwo dla córci