Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Śniżynka wrote:Cześć dziewczyny
Zapisna jestem na testowanie na 22 ale nie wytrzymałam i dziś zrobiłam sikańca no wyszedł cien ! Jestem taka szczęśliwa! Gratulacje dla dziewczyn które również zobaczyły swoje różowe dwie kreseczki i powodzenia dla dziewczyn które będą testować.
Przedszkolanko ja również w tym cylku brałam antybioyk przed samą owulacja a zaraz po dopadł mnie wirus ale i tak się udalo nie mozna tracic nadzieji.
Beta dopiero w piatek bo teraz mam bardzo gorący okres w pracy nie ma kiedy Oby wszystko było dobrze
Ps nie mogę wejść na stronę 140...Akceptacja! -
Wczoraj owulak pozytywny, dziś koło południa też, a teraz już negatyw. Niby to normalne, ale coś szybko mi spadło te LH, pierwszy raz. Mam nadzieję, że to nie powtórka z rozrywki tak, jak na początku miesiąca, bo już mnie to wkurza.
Już nie mogę się doczekać sobotniego pieczenia ciast, ale się zrelaksuję!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Śniźynka gratuluje
A ja mam zagadke..mam 20dc, wg.owuview 4dpo (tu kij wie). Wczoraj szyjka wysoko,twarda,jeszcze otwarta a dzisiaj nisko zamknieta ale mega rozpulchniona..na @ mega za szybko, o co chodzi :o ?przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
-
Beti, czekamy, czekamy! Kiedy wyniki będą?
Mi wczoraj moja lekarka powiedziała, że nie widzi sensu kolejnych monitoringów, bo wg niej wszystko przez te dwa cykle wygląda super. Mam czekać. Jeśli do kwietnia nic się nie wydarzy, to zaczniemy diagnostykę, choć pewnie odeślę mnie do lekarza zajmującego się niepłodnością. W styczniu mam jeszcze wizytę na NFZ. Trochę podkoloryzuję, zamiast 7 miesięcy starań powiem 10. Kończę dekorować dom, jak ja lubię te wszystkie światełkaNona lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Arashe wrote:Zdaje się, że jej po prostu nie było
Chyba tak
Nie wiem czy ktoś mnie tu kojarzy... Kiedyś byłam bardziej aktywna...
Gratuluję zaciążonym dość spory wysyp ostatnio...
Ja 28 grudnia idę na laparoskopię i histerskopię to mój 16csNona lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Wczoraj owulak pozytywny, dziś koło południa też, a teraz już negatyw. Niby to normalne, ale coś szybko mi spadło te LH, pierwszy raz. Mam nadzieję, że to nie powtórka z rozrywki tak, jak na początku miesiąca, bo już mnie to wkurza.
Już nie mogę się doczekać sobotniego pieczenia ciast, ale się zrelaksuję!
Może tak być,dlatego mówią źe 2 razy dziennie sie robi bo rano moze byc negatyw,popoludniu pozytyw i rano juz negatyw
Aaa ja piekę w niedziele -
Lami wrote:Beti, czekamy, czekamy! Kiedy wyniki będą?
Mi wczoraj moja lekarka powiedziała, że nie widzi sensu kolejnych monitoringów, bo wg niej wszystko przez te dwa cykle wygląda super. Mam czekać. Jeśli do kwietnia nic się nie wydarzy, to zaczniemy diagnostykę, choć pewnie odeślę mnie do lekarza zajmującego się niepłodnością. W styczniu mam jeszcze wizytę na NFZ. Trochę podkoloryzuję, zamiast 7 miesięcy starań powiem 10. Kończę dekorować dom, jak ja lubię te wszystkie światełkaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nona seksik był 4 dni z rzędu przed owulacja jeżeli chodzi o objawy to kłucie lewego jajnika jak by igielka był nakłuwany do tego jakby takie gilanie w dole no i moje libido wzroslo w tym cylku bylam jakas spokojna miałam jakiejś przeczucia że teraz się uda
Nona lubi tę wiadomość
3 cs o rodzeństwo dla córci -
przedszkolanka:) wrote:Na trochę nam uciekłaś i efekt-super
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
A ja mam zagadke..mam 20dc, wg.owuview 4dpo (tu kij wie). Wczoraj szyjka wysoko,twarda,jeszcze otwarta a dzisiaj nisko zamknieta ale mega rozpulchniona..na @ mega za szybko, o co chodzi :o ?
-
A ja mam zagadke..mam 20dc, wg.owuview 4dpo (tu kij wie). Wczoraj szyjka wysoko,twarda,jeszcze otwarta a dzisiaj nisko zamknieta ale mega rozpulchniona..na @ mega za szybko, o co chodzi :o ?
Ja szyjki nie sprawdzam, ale pamiętam jak na monitoringu przy owu lekarka mówiła że szyjka ładnie rozpulchniona tak jak ma być. Pamiętasz jak miałaś na owu teraz? Albo jeszcze jeden pęcherzyk Ci pęka zdarzają się przypadki że w przeciągu kilku dni pękają
Ja też pieczenie na niedzielę zaplanowałamprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
Cześć kochane Staraczki i przyszłe Mameczki!
Dzisiaj dzień, na który zapisałam się na testowanie, zatem szybki update co u mnie.
Oczywiście nie wytrzymałam i obsikałam testy już w weekend. 5 testów. WSZYSTKIE bardziej lub mniej BLADZIOSZKI
Zatem w poniedziałek o 8 już oddałam krew - beta: 11,1 (chyba 11/12 dpo)
Oczywiście stres mnie zjada w całości, że niska i za szybko ją zrobiłam. Że to biochemiczna i zaraz dostane @...
Dziś termin spodziewanej @ - małpy nie ma. Cyce bolą, trochę mi mdło.
Jutro rano lecę na betę (po 72h) zatem trzymajcie kciuki również za mnie!
JA TRZYMAM KCIUKI ZA WAS CAAAAAAAAAAAAAAAAŁY CZAS! Jesteście tak silne i tak waleczne
Niech moc i siła rozrodcza będzie z nami!
Beti82, Lami, przedszkolanka:), RudaAnna, Bardotka#, Natalia1992, Anhydra, patuniek86, Nona, Agagusia, Sasanka5 lubią tę wiadomość