Walentynki w OvuFriend!

Jeżeli wykupisz abonament Premium w OvuFriend i zajdziesz w ciążę, będziesz mogła wykorzystać swój abonament w BellyBestFriend, w niesamowitym, w pełni spersonalizowanym, inteligentnym kalendarzu Twojej ciąży!

Promocja trwa do 21.02.2019 roku.

Wykup abonament Zamknij
Forum Starając się - ogólne Grudniowe, świąteczne testowanie
Odpowiedz
Oceń ten wątek:
  • Agus92 Koleżanka
    Postów: 60 47

    Wysłany: 16 listopada 2018, 18:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę testować już 1 grudnia i liczę na najlepszy prezent jaki można sobie wymarzyć - ll tłuste kreski na teście:)
    Zrobię wspólną listę wszystkich testerek:)
    Oby ten wyjątkowy świąteczny czas był dla nas szczęśliwy ! :) <3

    Lista:

    1. Agus92 @, Yoasia
    2.
    3. Kuba12 @, smeg <3, alis132 @, Wik89 @
    4. Myszowelove <3
    5. kark @
    6. Iga66 @
    7. moyeu @
    8. PerAsperaAdAstera, MeggiGirl
    9.
    10. renka53, NiespełnionaMama
    11. Ag1988 @
    12. Izaw, Natalia1992 <3
    13. Oleczka94 @
    14.
    15. Olivkowamama, Magduullina
    16. MałaMi90, Promyk89, Sasanka5, Szczęściara
    17. Julia93 <3, Niezapominajka2
    18. Beti82 @
    19. Milagros1 @, madziorek86 <3
    20. Arashe <3, Toonney
    21. Nona @, Mendosa, rzepakowepole, sunshine03 @
    22. JagnaaJankowskaa, Śniżynka <3
    23. RudaAnna <3, Dorciax
    24. Toonney, fiorella82, Joanna221
    25. k878
    26. Red_Dress
    27. MIśka94, Lami <3
    28. Najmłodsza_staraczka, Martek&M
    29. Ola31, przedszkolanka
    30. Juusti69
    31. Agusia_pia, Wik89

    Legenda:
    <3 - pozytywny test/beta
    @ - małpa! :(

    Podsumowanie:
    <3
    @

    Wiadomość wyedytowana przez autora 27 grudnia 2018, 23:23

    Ola31, przedszkolanka:), Izaw, Milagros1, kark, alis132, madziorek86, Ochmanka lubią tę wiadomość

    7 cykl starań - 2cs CLO
    Niedoczynność tarczycy
    Wysoka prolaktyna
    Leki: letrox, kwas foliowy, olej rybi, olej z wiesiołka, Wit. B6
    + żel Conceive Plus
    Mąż: Androvit, Maca, L-carnitine
  • Ag1988 Autorytet
    Postów: 2305 1045

    Wysłany: 16 listopada 2018, 18:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie może też będzie testowanie w grudniu... Póki co we wtorek monitoring i ew. podanie zastrzyku na pęknięcie...

    Agus92, Ola31 lubią tę wiadomość

  • Agus92 Koleżanka
    Postów: 60 47

    Wysłany: 16 listopada 2018, 18:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag1988 którego mniej więcej będziesz testować ? Wpisze Cię w datę:)

    7 cykl starań - 2cs CLO
    Niedoczynność tarczycy
    Wysoka prolaktyna
    Leki: letrox, kwas foliowy, olej rybi, olej z wiesiołka, Wit. B6
    + żel Conceive Plus
    Mąż: Androvit, Maca, L-carnitine
  • Ag1988 Autorytet
    Postów: 2305 1045

    Wysłany: 16 listopada 2018, 18:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co podam Ci datę po wizycie u lekarza, to mniej więcej będę wiedziała. Za wszystkie Staraczki testujące w grudniu trzymam mocno kciuki! Życzę Nam wszystkim takiego pięknego prezentu na święta!!!

    Ola31, Beti82, alis132 lubią tę wiadomość

  • Ola31 Autorytet
    Postów: 715 151

    Wysłany: 16 listopada 2018, 18:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powodzenia i z pewnością też tu dołączę.

    Agus92, Beti82 lubią tę wiadomość

  • Martek&M Ekspertka
    Postów: 296 67

    Wysłany: 16 listopada 2018, 18:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie będzie testowanie e drugiej połowie grudnia. No chyba że jakimś cudem listopadowa @ nie przyjdzie...

    Ola31 lubi tę wiadomość

    8cs o NaszeBarankoweSzczęście <3
    e99a38bac47939cb99634abe049532af.png

    FSH - 6,74 mlU/ml (norma 3,50 - 12,50 mlU/ml)
    LH - 11,21 mlU/ml (norma 2,40 - 12,60 mlU/ml)
    LH/FSH - 1.66
    Estradiol - 50,30 pg/mL (norma 12.40-233.00)
    Prolaktyna - 11,93 ng/mL (norma 4.79-23.30)
    Testosteron - 0,59 ng/mL (norma 0.06-0.82)
    SHBG - 38.43 nmol/L (norma 26.10-110.00)
    TSH - 1,500 µIU/ml (norma 0,220 - 3,050 )
    Ft4 - 1,40 ng/dL (norma 0,93 - 1,70 ng/dL)
    Ft3 - 3,29 pg/mL (norma 2,00 - 4,40 pg/mL)
    Mąż: mała ruchliwość plemników, morfologia na granicy :(
  • Agus92 Koleżanka
    Postów: 60 47

    Wysłany: 16 listopada 2018, 18:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martek&M życzę Ci żeby już w listopadzie się udało:)

    Ola31, Martek&M lubią tę wiadomość

    7 cykl starań - 2cs CLO
    Niedoczynność tarczycy
    Wysoka prolaktyna
    Leki: letrox, kwas foliowy, olej rybi, olej z wiesiołka, Wit. B6
    + żel Conceive Plus
    Mąż: Androvit, Maca, L-carnitine
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 965 213

    Wysłany: 16 listopada 2018, 19:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę testowala 16 grudnia :) proszę mnie wpisać:)

    Agus92, Ola31 lubią tę wiadomość

    19 CS
    Mąż-fatalne wyniki,Profertil, podwyższona Prolaktyna, podwyższona tarczyca,
    Wierzę, że już nie długo się uda.
  • Beti82 Autorytet
    Postów: 1634 969

    Wysłany: 16 listopada 2018, 20:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny można dołączyc ?:)

    Agus92, Ola31, Domi_tur lubią tę wiadomość

    Euthyrox 37,5
    PAI-1 4G-homo,MTHFR 1298AC-hetero ,PCOS :(
    6cs-o pierwszego maluszka
  • Kuba12 Autorytet
    Postów: 635 291

    Wysłany: 16 listopada 2018, 20:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez chce testować! Za tydzień mam transfer, 3 grudnia beta.

    Agus92, Ola31, Domi_tur lubią tę wiadomość

    svchqqmzjcoyn141.png
    1 ICSI-10.2018-1trsf. :( -2tcrio :( 3crio , 32dpt <3
    961lha00h9qbpz3i.png
  • Agus92 Koleżanka
    Postów: 60 47

    Wysłany: 16 listopada 2018, 21:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi90 wpisałam:)
    Bati82 jasne zapraszam :) kiedy zamierzasz testować?
    Kuba12 już wpisuje i trzymam bardzo mocno kciuki :)

    Ola31, Beti82, Kuba12 lubią tę wiadomość

    7 cykl starań - 2cs CLO
    Niedoczynność tarczycy
    Wysoka prolaktyna
    Leki: letrox, kwas foliowy, olej rybi, olej z wiesiołka, Wit. B6
    + żel Conceive Plus
    Mąż: Androvit, Maca, L-carnitine
  • przedszkolanka:) Autorytet
    Postów: 12211 7049

    Wysłany: 16 listopada 2018, 21:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;) i ja będę w grudniu testowac,właśnie czekam na owu,dzisiaj test prawie pozytyw i estradiol 353 więc czekam ;) wizytę mam 30 tego wiec może juź wtedy coś się okaże dlatego póki co daty nie podaje ;)

    Ola31 lubi tę wiadomość

    xnw443r8zrt8ffm7.png

    relg20mmmizyz3er.png
    bfarxzdvg13v7me1.png

    5 cs o rodzeństwo - Szczęśliwy! <3
    25.01- beta 168.61 <3
    28.01 - beta 835.36 <3
    Progesteron 53.46 :)
    Modlitwa do św. Rity <3
    Wrzesień'18 ciąża biochemiczna :(
  • Beti82 Autorytet
    Postów: 1634 969

    Wysłany: 16 listopada 2018, 21:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś jeszcze nie wiem ,bo czekam obecnie na testowanie listopadowe :) Dam znać :)

    Agus92 lubi tę wiadomość

    Euthyrox 37,5
    PAI-1 4G-homo,MTHFR 1298AC-hetero ,PCOS :(
    6cs-o pierwszego maluszka
  • Martek&M Ekspertka
    Postów: 296 67

    Wysłany: 16 listopada 2018, 21:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus92 napisała:
    Martek&M życzę Ci żeby już w listopadzie się udało:)

    Nie dziękuję kochana... Żeby nie zapeszyć ;) chociaż nie mam jakoś wielkich oczekiwań czy nadziei

    8cs o NaszeBarankoweSzczęście <3
    e99a38bac47939cb99634abe049532af.png

    FSH - 6,74 mlU/ml (norma 3,50 - 12,50 mlU/ml)
    LH - 11,21 mlU/ml (norma 2,40 - 12,60 mlU/ml)
    LH/FSH - 1.66
    Estradiol - 50,30 pg/mL (norma 12.40-233.00)
    Prolaktyna - 11,93 ng/mL (norma 4.79-23.30)
    Testosteron - 0,59 ng/mL (norma 0.06-0.82)
    SHBG - 38.43 nmol/L (norma 26.10-110.00)
    TSH - 1,500 µIU/ml (norma 0,220 - 3,050 )
    Ft4 - 1,40 ng/dL (norma 0,93 - 1,70 ng/dL)
    Ft3 - 3,29 pg/mL (norma 2,00 - 4,40 pg/mL)
    Mąż: mała ruchliwość plemników, morfologia na granicy :(
  • Agus92 Koleżanka
    Postów: 60 47

    Wysłany: 16 listopada 2018, 21:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolaka w planach też mam/miałam testować 30 listopada ale myślałam że owulacja wystąpi szybko a już wiem że tak nie będzie.

    7 cykl starań - 2cs CLO
    Niedoczynność tarczycy
    Wysoka prolaktyna
    Leki: letrox, kwas foliowy, olej rybi, olej z wiesiołka, Wit. B6
    + żel Conceive Plus
    Mąż: Androvit, Maca, L-carnitine
  • Agus92 Koleżanka
    Postów: 60 47

    Wysłany: 16 listopada 2018, 22:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti to obym nie musiała Cię tutaj wpisywać :p tylko w wątku listopadowym Ci pogratulować:)

    7 cykl starań - 2cs CLO
    Niedoczynność tarczycy
    Wysoka prolaktyna
    Leki: letrox, kwas foliowy, olej rybi, olej z wiesiołka, Wit. B6
    + żel Conceive Plus
    Mąż: Androvit, Maca, L-carnitine
  • Izaw Autorytet
    Postów: 500 344

    Wysłany: 16 listopada 2018, 22:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ja będę testować 12 grudnia :)

    Powodzenia dziewczyny :)

    27 lat
    9cs
  • Beti82 Autorytet
    Postów: 1634 969

    Wysłany: 16 listopada 2018, 22:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus92 napisała:
    Beti to obym nie musiała Cię tutaj wpisywać :p tylko w wątku listopadowym Ci pogratulować:)
    Dzięki kochana ale mysle ,ze takich cudów to nie ma ,bo ja owu jak mialam to w 30 dc

    Euthyrox 37,5
    PAI-1 4G-homo,MTHFR 1298AC-hetero ,PCOS :(
    6cs-o pierwszego maluszka
  • Ola31 Autorytet
    Postów: 715 151

    Wysłany: 16 listopada 2018, 23:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti a z monitoringu co wynikało?

  • Beti82 Autorytet
    Postów: 1634 969

    Wysłany: 17 listopada 2018, 08:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola31 napisała:
    Beti a z monitoringu co wynikało?
    Ola bylam w pn u Pani Basi i byly 2 pecherzyki duze .To juz byl i tak 25 dc.Kazala przyjechac w piatek ale ja w piatek mialam wizyte u gina na nfz wiec mowie bez sensu na monitoring jak on mi zobaczy.I on stwierdzil ,ze pecherzykow juz nie ma ...ale nie byl tez pewny czy jest ciałko.Znaczacy skok temp mialam dopiero na drugi dzien od niego.Wiec albo owu byla chwile przed wizyta i cialka jeszcze nie widzial albo nie wiem...wchłonely sie te 2 pecherzyki? Ale to wtedy tez jest skok temp ? i utrzymujaca sie wysoka? Kurde tego nie wiem.Ide w pn do tego Olejniczaka ale ja mam tyle innych pytan wiec nie wiem czy zdaze zapytac.Jak dostane @ do pn to pewnie juz nie bede pytac.

    Euthyrox 37,5
    PAI-1 4G-homo,MTHFR 1298AC-hetero ,PCOS :(
    6cs-o pierwszego maluszka
1 2 3 4 5 ››

Zajdź w ciążę dwa razy szybciej

Sprawdź OvuFriend Premium

  • wyznaczanie dni płodnych
  • dieta płodności
  • innowacyjny algorytm

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Projekt OvuFriend: "Opracowanie nowych w skali światowej rozwiązań w obszarze uczenia maszynowego wspierających w planowaniu rodziny i pokonywaniu problemu niepłodności" współfinansowany przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju w ramach programu Inteligentny Rozwój 2014-2020.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do OvuFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)