Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Beti może ten na nfz mial słaby sprzet?
-
Beti82 wrote:Całkiem mozliwe bo na pewno gorszy niz tam gdzie prywatnie chodze.Chociaz on sie stara przy usg.Gorzej u niego z wdrozeniem jakiegokolwiek leczenia bo dziwne rzeczy mi zawsze przepisuje hhe a pozniej ja czytam pół internetu czy mam to brac
Eh Beti to albo musisz zaufać temu lekarzowi jak jest sensowny, i spróbować jego zaleceń, albo niestety musisz szukać dalej, aż znajdziesz lekarza który odpowiada Ci w 100%27 lat
9cs -
Hej dziewczyny ja powracam.na testowanie. Nie wiem.jeszcze kiedy co i jak ale napewno dam znac jak tylko cokolwiek bede wiedziala. Obecnie jestem poltora tygodnia po poronieniu. Nie zalamuje sie, dzialam dalej. Niby czekam na @ ale wszystko.moze sie zdazyc. Dzisiaj robilam test ciazowy i jest dalej baaaaardzo bardzo jasniutka kreseczka druga, wiec beta pewnie jeszcze nie spadla. Ale dziisiaj czuje jak boooli prawy jajnik. Malz padl ze zmeczenia wiec go dzisiaj jiz nie mecze, bylo wczoraj, bedzie jutro
We srode mam kontrolny skan czy wszystko sie oczyscilo i czy jest okej.
Powodzenia wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2018, 23:49
fiorella82 lubi tę wiadomość
10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:Hej dziewczyny ja powracam.na testowanie. Nie wiem.jeszcze kiedy co i jak ale napewno dam znac jak tylko cokolwiek bede wiedziala. Obecnie jestem poltora tygodnia po poronieniu. Nie zalamuje sie, dzialam dalej. Niby czekam na @ ale wszystko.moze sie zdazyc. Dzisiaj robilam test ciazowy i jest dalej baaaaardzo bardzo jasniutka kreseczka druga, wiec beta pewnie jeszcze nie spadla. Ale dziisiaj czuje jak boooli prawy jajnik. Malz padl ze zmeczenia wiec go dzisiaj jiz nie mecze, bylo wczoraj, bedzie jutro
We srode mam kontrolny skan czy wszystko sie oczyscilo i czy jest okej.
Powodzenia wszystkim
Oleczka bardzo mi przykro, ale ważne że jesteś dzielna i walczycie dalej. Wkrótce zobaczysz znów upragnione II kreski!27 lat
9cs -
Izaw wrote:Oleczka bardzo mi przykro, ale ważne że jesteś dzielna i walczycie dalej. Wkrótce zobaczysz znów upragnione II kreski!10.09.2019 Marcel
-
Oleczka94 wrote:Hehhe chcialabym. mam czasami takie dni ze mi sie odechciewa i znowu placze... ale przechodzi. Trzeba myslec pozytywnie,nie?
Tak jest, trzeba myśleć pozytywnie smutne dni niestety muszą czasem przychodzić, a hormony nie ułatwiają zadania. Ale po burzy zawsze wychodzi słońce i tego trzeba się trzymać27 lat
9cs -
Oleczka tak mi przykro Trzymam kciuki,zeby szybko sie udało.
Iza masz racje szukam cały czas lekarza ,ktoremu zaufam.Jak narazie to trafiam albo na takich co za baaardzo na luzie kaza podchodzic albo na tych co przeginaja w druga strone .Ja dzisiaj 10 dpo ale nie testuje ,bo nie czuje sie ciążowo heh Cycki bolą ale to pewnie na @ .Ide dzisiaj do nowego gina ,moze sie uda i to bedzie własnie TEN.Trzymam kciuki za Was dziewczynyOla31 lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Oleczka tak mi przykro Trzymam kciuki,zeby szybko sie udało.
Iza masz racje szukam cały czas lekarza ,ktoremu zaufam.Jak narazie to trafiam albo na takich co za baaardzo na luzie kaza podchodzic albo na tych co przeginaja w druga strone .Ja dzisiaj 10 dpo ale nie testuje ,bo nie czuje sie ciążowo heh Cycki bolą ale to pewnie na @ .Ide dzisiaj do nowego gina ,moze sie uda i to bedzie własnie TEN.Trzymam kciuki za Was dziewczyny10.09.2019 Marcel -
Beti82 wrote:Oleczka tak mi przykro Trzymam kciuki,zeby szybko sie udało.
Iza masz racje szukam cały czas lekarza ,ktoremu zaufam.Jak narazie to trafiam albo na takich co za baaardzo na luzie kaza podchodzic albo na tych co przeginaja w druga strone .Ja dzisiaj 10 dpo ale nie testuje ,bo nie czuje sie ciążowo heh Cycki bolą ale to pewnie na @ .Ide dzisiaj do nowego gina ,moze sie uda i to bedzie własnie TEN.Trzymam kciuki za Was dziewczyny
W takim razie 3mam kciuki za wizytę, żeby to był właśnie TEN ginekolog! PS. Brak objawów wcale nie świadczy o braku ciąży, dopóki nie ma @, to jest nadzieja27 lat
9cs -
nick nieaktualny
-
Izaw wrote:W takim razie 3mam kciuki za wizytę, żeby to był właśnie TEN ginekolog! PS. Brak objawów wcale nie świadczy o braku ciąży, dopóki nie ma @, to jest nadzieja
Izaw, smeg, Ola31 lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Dzieki kochana.wlasnie wrócilam i bardzo zadowolona jestem.Jedyne co widzial dzisiaj to jak powiedzial bardzo ladne endo 12 mm .Czekam na @ a jak nie przyjdzie za 2 dni to bede testowac a co :)Od nastepnego cyklu jakby co dostalam clo i duphaston wiec jest plan
No i clo?
Pytam bo w styczniu mam.wizyte u gina i chce sie upomniec o jakies leki zeby miec plan. Jestem z uk i tylko nadzieja.w Pl
Woow widze ze u ciebie dopiero 3cs szybko dzialaszWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2018, 17:17
10.09.2019 Marcel -
Oleczka mam nadzieję że szybko będziesz mogła zacząć starania!
Beti czyli jest plan, to najważniejsze, ja właśnie dzisiaj zaczynam clo,za tydzień podgląd i później pewnie luteina lub duphaston. (U mnie akurat profilaktycznie)Beti82 lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
Oleczka94 wrote:Dostalas duphaston profilaktycznie czy masz jakies problemy z progesteronem?
No i clo?
Pytam bo w styczniu mam.wizyte u gina i chce sie upomniec o jakies leki zeby miec plan. Jestem z uk i tylko nadzieja.w Pl
Woow widze ze u ciebie dopiero 3cs szybko dzialaszk878 lubi tę wiadomość
-
Izaw wrote:Oleczka mam nadzieję że szybko będziesz mogła zacząć starania!
Beti czyli jest plan, to najważniejsze, ja właśnie dzisiaj zaczynam clo,za tydzień podgląd i później pewnie luteina lub duphaston. (U mnie akurat profilaktycznie)