Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemka wrote:Monia - nie mysl tak! Zobaczysz, ze sie uda :*
Przedszkolanko - o nieee
Lami - juz patrze
Ja spodziwalam sie porannej fontanny, a tu tylko brazowe plamienia, a rano kilka kropel zywej krwi na papierze, to samo bylo wczoraj. Nie wierze w czary, ale mimo wszystko jakos boje sie odstawic luteine, a mialam zrobic to dzis. Chyba pobiore jeszcze jeden dzien...
-
Hej Dziewczyny, wszystkiego najlepszego na Nowy Rok, oby wszystkim spelnily sie marzenia:) chcialam zameldowac tylko, ze wczoraj przyszla @ niestety, i zmykam na grupe styczniową. Postanowienie na nowy rok - myslec pozytywnie, rowniez w temacie starańII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyJa po rundce po aptekach krakowskich stwierdzam że albo jest noworoczna znieczulica, albo ja się prosić nie umiem, albo luteina to zamiennik kokainy i aptekarze nie sprzedadzą jej bez recepty, bo są w zmowie z mafia narkotykowa. Udało mi się za to dostać na ostry dyżur w Medicover i czekam na lekarza, może się zlituje i da receptę.
przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
fiorella82 wrote:Ja po rundce po aptekach krakowskich stwierdzam że albo jest noworoczna znieczulica, albo ja się prosić nie umiem, albo luteina to zamiennik kokainy i aptekarze nie sprzedadzą jej bez recepty, bo są w zmowie z mafia narkotykowa. Udało mi się za to dostać na ostry dyżur w Medicover i czekam na lekarza, może się zlituje i da receptę.
-
fiorella82 wrote:Ja po rundce po aptekach krakowskich stwierdzam że albo jest noworoczna znieczulica, albo ja się prosić nie umiem, albo luteina to zamiennik kokainy i aptekarze nie sprzedadzą jej bez recepty, bo są w zmowie z mafia narkotykowa. Udało mi się za to dostać na ostry dyżur w Medicover i czekam na lekarza, może się zlituje i da receptę.
Mam nadzieję że w końcu udało się zdobyć!27 lat
9cs -