Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, życzę Wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Wyłącznie pozytywnych wieści. Zbyt wiele z Was czeka zbyt długo-niech w tym roku ten los się odwróci.
Tym, które już zobaczyły dwie kreski-wyłącznie tylko oczekiwania do spokojnego rozwiązania
Wierzę, że Wam się uda :-*Izaw, Anhydra, Sasanka5 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Nikodemko ten rok będzie lepszy,zaczynamy od czystej kartki
Patunoel widze,że u Ciebie Pola?
Kochane ja również życzę wszystkiego co najlepsze, dużo pozytywnych wiadomości w tym nowym roku, samych radosnych dni!!Izaw, Anhydra, Sasanka5 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeta-HCG 72,2 mIU/ml
Progesteron 11,10 ng/ml
Zaskoczyło!!! Ale plamienie jest znow... Czy ktoś mi jutro gdzieś sprzeda luteinę bez recepty? Mam 3 pastylki podjęzykowe jeszcze.Izaw, patuniek86, Agagusia, Anhydra, przedszkolanka:), Beti82, speakyourmind93, Pestkaa, kark, Lami, Nona, Juusti69 lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Nikodemko ten rok będzie lepszy,zaczynamy od czystej kartki
Patunoel widze,że u Ciebie Pola?
Kochane ja również życzę wszystkiego co najlepsze, dużo pozytywnych wiadomości w tym nowym roku, samych radosnych dni!!
Przedszkolanka, będzie Pola Wiem o tym od września, mąż od wigilii Nie chciał wiedzieć wcześniej, więc w ramach prezentu dostał body z napisem "córeczka tatusia" I właśnie ostatnio, po ustaleniu drugiego imienia zmieniłam stopkęprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Ja mam refleksje po starym roku! Ciesze sie, ze trafilam na to forum Gdyby nie Wy, na pewno bym sfiskowala! Dobrze wiedziec, ze nie jest sie w tym wszystkim samym :*
Izaw, fiorella82, przedszkolanka:), Pestkaa, Nona lubią tę wiadomość
-
Dla mnie był to ciężki rok. Pełen wielu odważnych decyzji, a co za tym idzie wątpliwości. Wielu przykrych wydarzeń, pożegnań na zawsze. Wielu wylanych łez i obaw. A zakończony tak pięknie. Chciałabym tylko, żeby 2019 był spokojny. Bez tego ciągłego biegu. Żeby te dobre rzeczy, które rozpoczęły się w roku 2018, miały szansę zakończyć się pomyślnie w roku obecnym.
Wszystkiego dobrego raz jeszcze :*Izaw, przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami - pamietasz jak bylam pewna, ze Ci sie usa? Tak samo czuje, ze 2019 bedzie dla Ciebie dobry. A przeciez jestem wrozka!
Lami, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJulia93 wrote:Od piątku rano do dzisiaj ok 15 z 3898 do 7972. Jakies 55% przyrostu na 48h ;(
Julia, tak jak pisza dziewczyny, wal bete na tym etapie. U jednych bedzie przyrastac mniej i ciaza okaze sie zdrowa, u innych szybciej, a cos jednak pojdzie nie tak. U mnie beta byla cudna, no i co? dupa! Wyluzuj, dbaj o siebie i staraj sie wierzyc, a mi zostaje napic sie za Ciebie i Malenstwo Mysl pozytywnie, musi byc dobrze! -
Dla mnie niestety nord test 10 nie okazal sie szczesliwy. 29 dc, 12 dpo. Biel vizira. Okres ok soboty. Dzis juz nie biore duphastonu.
Mialam nadzieje. Duza. Ale najwidoczniej drugie nie jest mi dane.
Do zobaczenia w styczniu. Dziekuje ze bylyscie ze mnaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 05:52
-
Melduje oficjalnie okres. A rzekomo jaki nowy rok, taki cały rok
Zamykajcie już na Styczeń :p
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
fiorella82 wrote:beta-HCG 72,2 mIU/ml
Progesteron 11,10 ng/ml
Zaskoczyło!!! Ale plamienie jest znow... Czy ktoś mi jutro gdzieś sprzeda luteinę bez recepty? Mam 3 pastylki podjęzykowe jeszcze.
Fiorella a skąd jesteś?
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Dziewczyny, witam w nowym roku - najlepszego dla Was wszystkich:)
Fiorella jedz na IP z takim progiem, jest święto, zrozumieją.
Trzymam za Was wszystkiemu kciuki w Nowym Roku!
Mi maz z dzieciakami dali pospać do 10:) potem powitanie z muszla jak co dzien, Euthyrox i czekam na śniadanko:)
Wizyta juz w czwartek. Ciesze soe i stresuje jednocześnie, dwa i pol tygodnia nie widzialam mojego maluszka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 11:01
Anhydra lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Monia, będzie Ci dane mieć dzieciątko drugie, wiem to. Jeszcze odrobinkę cierpliwości, ściskam :*
Fiorella, wiedziałam, że będzie ładna beta. Daj znać czy udało Ci się ten progesteron załatwić. I trzymam kciuki za drugą betę!Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnysunshine03 wrote:ja też się uduszę jak tego nie skomentuję, chociaż nie jestem Noną
Sung, naprawdę? Już nie można wyjść gdzieś, wyjechać na weekend czy na sylwestra bez dziecka? Nie sądzisz, że na forum dziewczyny zdradzają jedynie bardzo niewielki wycinek swojego życia i to głównie dotyczący starań? Więc nie jesteś w stanie oceniać takich rzeczy, bo może akurat ktoś nie pisze o tym co robi i gdzie wyjeżdża z dzieckiem, bo to nijak się ma do tematu starań?
Ten wątek raczej powinien służyć wspieraniu w staraniach i testowaniach
Alez ja wspieram tylko ciekawa jestem, bo obserwuję już długo i wychodzi mi, że dziecko każdy weekend i wolny czas rodziców spędza u dziadków... ale oczywiście, masz rację, mogę się mylićprzedszkolanka:), XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Monia - nie mysl tak! Zobaczysz, ze sie uda :*
Przedszkolanko - o nieee
Lami - juz patrze
Ja spodziwalam sie porannej fontanny, a tu tylko brazowe plamienia, a rano kilka kropel zywej krwi na papierze, to samo bylo wczoraj. Nie wierze w czary, ale mimo wszystko jakos boje sie odstawic luteine, a mialam zrobic to dzis. Chyba pobiore jeszcze jeden dzien...