Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLami wrote:Fiorella a masz swojego lekarza, z którym możesz być w kontakcie? Napisać sms, zadzwonić?
-
Mi dokładnie to samo powiedziała moja mama w pierwszy dzień świąt (czyli w trzeci dzień po pojawieniu się pozytywu), że wyglądam, jakbym była pijana, bo takie zmęczenie mam na twarzy. Daj nam znać co z betą. A plamisz nadal?
To ściągnij sobie kogoś do pomocy i powiedz na ucho, że potrzebujesz zastępstwa jako gospodyni imprezySzczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Beta z piątku 33,6
Beta z dziś 241,1
Chyba mozna zacząć sie cieszyć?
WIZYTĘ mam na 12styczeń mam nadzieje ze cos juz bedzie widacprzedszkolanka:), fiorella82, Lami, patuniek86, kark, Nona, k878, speakyourmind93, Beti82, Izaw, Sasanka5, Domi_tur, RudaAnna, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Justi, Cieszyć się, cieszyć
Fiorella, czyli dobrze. Będziesz wiedziała lada chwila
Przedszkolanko, kochana, Twoja Polcia już zdrowa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 14:18
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Monia, a jak u Ciebie sytuacja? Czujesz sie przedokresowo?
Ja jestem od rana na zakupach, mialam robic test po powrocie, ale juz czuje, ze mi cos leci, brzuch zaczyna bolec juz tak fest, wiec pewnie nie bedzie sensu -
Hej Dziewczyny dzisiaj skok temperatury z 36,3 na 36,9 i mega pozytywny test owulacyjny,starania wczoraj rano bo w nocy za dużo wina i poległam Myślicie że owu dopiero będzie po skoku?Chyba jeszcze zmolestuje starego podczas przygotowań bo w nocy znowu będzie lipa Wszystkiego najlepszego na ten Nowy Rok i oczywiście samych pozytywów w styczniu ;*"Najlepszą antykoncepcją jest chęć posiadania dziecka..."
-
Czuje ze sie nie udalo..
Piersi bola troszke tylko po bokach. Zylki sa co miesiąc.
Ja okresu nie czuje jakos specjalnie. Objawy okresu mam na ok godzine przed potopem.
Temp jakos szczególnie nie zachwyca.. Nie wiem.
Pierwszej ciazy tez nie czulam, zero objawów. Test wtedy zrobilam bo musialam odstawic luteine.
Nie wiem dlugo to potrwa jeszcze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane, jeszcze do północy zajrzę do Was parę razy, ale już teraz chciałabym złożyć Wam życzenia.
Niech nowy, 2019 rok, przyniesie spełnienie i radość. Żebyście wszystkie zaraz w nowym roku ujrzały upragnione dwie kreseczki. Niech tym, które już dbają o swojego bąbelka, chowa się on zdrowo i rośnie w siły. Kochane, wszystkiego dobrego! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 15:54
Beti82, Nona, Sasanka5, Pestkaa lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Wszystkiego najlepszego dziewczyny w 2019 kazda z Nas będzie już na fiolecie :*
Lami, Sasanka5, Nona, Pestkaa, k878 lubią tę wiadomość
-
Wzajemnie!!! Szampanskiej imprezy i Roku pod znakiem kupek i butelek
U mnie biel na tescia, a braz w gaciach. Ide pic!Beti82, Nona, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Wzajemnie!!! Szampanskiej imprezy i Roku pod znakiem kupek i butelek
U mnie biel na tescia, a braz w gaciach. Ide pic!Sasanka5 lubi tę wiadomość