Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Arashe wrote:Najmłodsza, jeśli późna implantacja to może być test negatywny . Wykres ładny, a plamien też żadnych zwiasujacych @?
14 dpo myśle ze jednak by coś wyszło już :p
Ja nigdy nie plamie, ze mnie leci od razu jak z kranu :pArashe lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Arashe wrote:Też tak miałam, póki nie zaczęłam się starać, bo od wtedy zawsze @ poprzedzającym plamienie, a poprzedni nawet dwa dni...
Jeśli była 12 dpo to niby niekoniecznie, ja bym zrobiła jutro jeśli wciąż malpa się nie zjawi
To tak na złośc, żebym dzisiaj nie mogła z czystym sumieniem się upić :p
Na razie zaplanowałam tylko, ze jak do wieczornego wyjścia mojego okresu nie bedzie, zrobie jeszcze jeden zastrzyk clexane w razie czego
Testów już nie mam, ale może kupie. Bo tamponów tez nie mam :pWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 10:04
Arashe lubi tę wiadomość
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Dwa lata temu 31.12 usłyszałam serduszko Jasia pierwszy raz
Arashe, przedszkolanka:), fiorella82, k878 lubią tę wiadomość
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Najmlodsza - mialas pieknego Sylwestra ❤️
Ja jestem wsciekla. Cala noc przesiedzialam w lazience, mam taka rewolucje zoladkowa, teraz tez nie lepiej.
Temperatura po takiej nocy niewiarygodna, wiec nie poznam czy to dzien @.
Wczoraj w dzien mialam brazowe plamienie, wieczorem juz krew na papierze, a dzis cisza... i badz tu madry. -
Nikodemka wrote:Najmlodsza - mialas pieknego Sylwestra ❤️
Ja jestem wsciekla. Cala noc przesiedzialam w lazience, mam taka rewolucje zoladkowa, teraz tez nie lepiej.
Temperatura po takiej nocy niewiarygodna, wiec nie poznam czy to dzien @.
Wczoraj w dzien mialam brazowe plamienie, wieczorem juz krew na papierze, a dzis cisza... i badz tu madry.
Oj tak ... poszliśmy na noc kina, najadłam się nachosów i pół nocy rzygałam w kinowym kiblu :p
Testuj jutro. Serioprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
17.12 - Transfer 3.2.2
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikodemko, mi rok po porodzie wykryli endometrioze.. miałam laparoskopie guzy w dwoch jajnikach i zrosty na pecherzu.. stwierdzono 3 stopien. Dodatkowo w ciazy wyszla mi niedoczynność tarczycy ktora mam do dzis i juz ze mna zostanie. Kolejny rok późniejokazalo sie ze mam mięśniaka.. (moja mama miala 6 (!) I po 40stce usunęli jej macice.. wiec ja bylam pewna ze jestesmy bez szans mimo ze mam dopiero 25lat.. ale odstawiłam tabletki anty i teraz jest 2 cs i chyba zaskoczyło! Czekam na wynik bety czy urosla. Takze nie ma przypadków beznadziejnych!! Wierze gleboko ze kazdej z Was sie uda. Trzymam kciuki i trzymajcie dzis za mnie !
Nona, kark, Nikodemka, Domi_tur lubią tę wiadomość
-
Dodam ze nie wiadomo z jakiej przyczyny w 34tc odszedl mi czop, tetno dziecka zaczelo spadac i mialam robiona cc na cito.. teraz tylko sie modle zeby donosic zeby nie przeżywać znowu tych chwil z wczesniakiem w inkubatorze..
-
nick nieaktualnyJusti mi ginka mówiła, że każda ciąża inna.
Z synem miałam poród przedwczesny zatrzymany na szczęście w 32tc (szyjka nie wytrzymała).
W kolejnej ciąży z córką od 21tc szyjla była nie fajna, niby miałam leżeć, ale z remontem i młodym się nie dało, więc tylko starałam się odpoczywać jak najwięcej i łykać lutkę. Urodziłam naturalnie, 2.5 roku po cc z synem, w 40tc
Także trzymam kciuki mocno za Ciebie
Ja 5 lat temu zobaczyłam 2 różowe kreseczki z synem. Ach, najlepszy Sylwester w życiuJuusti69, k878 lubią tę wiadomość
-
Kark, dajesz nadzieję bardzo bym chciala rodzić naturalnie. Cc wspominam fatalnie, dodatkowo mialam znieczulenie ogolne bo nie bylo czasu. A czy z powodu problemów w 1 ciazy dostawalas jakies leki procz lutki?
kark lubi tę wiadomość
-
Zrobie test dzis popoludniu, bo rano nie mialam, ale pewnie bedzie biel, a jak okres nie przyjdzie to powtorze jutro... No, ale ja wiem swoje, ze to nie to. Zapisuje wszystkie „objawy” i bede pytac moja ginekolog, bo nie podoba mi sie to wszystko.
-
nick nieaktualnyChodzi ci o tą ciążę już kolejną ? Tylko lutkę plus magnezu dużo. Od tego 21tc miałam skróconą i lekko rozwartą szyjkę. Równe 3tyg przed porodem, w 37tc odszedł czop bez krwi i ginka powiedziała, że w sumie to bezpieczny okres już i odstawiłam magnez i lutke, urodziłam idealnie 21 dni później. Trochę się bałam, że tyle bez czopa chodziłam, ale młoda zdrowa
U mnie z synem to było totalne zaskoczenie, bo to było 2gie dziecko, pierwsze wywoływane, więc z drugim też się spodziewałam po terminie rodzić, a tu 31+coś krew, skurcze i jazda do szpitala
Dlatego na pierwszej wizycie to było moje pierwsze pytanie - czy mam się przed 30tc już spakować do szpitala na wszelki wypadek.Juusti69 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny