Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję kochane jesteście. A co do laboratorium, ja zawsze robie w diagnostyce, wynik bez żadnych dopłat po ok 2-3h. Jeszcze mi się nie zdarzyły opóźnienia. Nie wiem czy wpływ na czas wykonania badania ma to że laboratorium jest przy szpitalu ginekologicznym. Nawet w sobotę można oddać krew do badań.
01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
-
Julia93 wrote:Dziękuję kochane jesteście. A co do laboratorium, ja zawsze robie w diagnostyce, wynik bez żadnych dopłat po ok 2-3h. Jeszcze mi się nie zdarzyły opóźnienia. Nie wiem czy wpływ na czas wykonania badania ma to że laboratorium jest przy szpitalu ginekologicznym. Nawet w sobotę można oddać krew do badań.
-
przedszkolanka:) wrote:ostatnie cykle mokro, bardziej rozciągliwie (stąd chciałam dupka)aż do @ i w sumie z @ też. Teraz od kiedy biorę dupka to raczej sucho, dzisiaj pojawił się 3 razy śluz kremowy, przy szyjce jakby lepki.
Też miałam sucho, sprawdzaj tą szyję jak poczujesz że bardzo mokro masz to na momencie zobacz,ja tak robiłam i się pokazał ten rozciągliwy,mówię na to jak gil z nosa -
przedszkolanka:) wrote:A Monia i Nikodemka wyczuly płodne i co? olały nas i bzykają się po kątach?!
Najmłodsza ja też bym sprawdzała
Nieprawda ! :* jeszcze dzis meza nie zgwalcilam ale zaraz sie tym zajme:p podczytuje na biezaco ale musze byc troche w cieniu zevy moja glowa zbytnio nie zaczela szalecAnhydra, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko - swietuje urodziny, czyli: pochlonelam pizze, otworzylam wino i siedze w wannie, zaraz pewnie utopie telefon
Maz juz przygotowany psychicznie, laduje baterie i dzialamy. W koncu dzis moj „ksiezycowy dzien”Nona, przedszkolanka:), patuniek86, RudaAnna, Sasanka5, Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Jakie miasto? W Krakowie przy szpitalu na Galla też szybko. 2-3h i całą dobę
Opowiem Wam śmieszną historię Byłam dzisiaj u internisty z mega bólem gardła, lekką gorączką i węzłami chłonnymi wielkości śliwki. Pani doktor jeszcze przed badaniem jak usłyszała że do tego wszystkiego jestem w ciąży wpadła w lekką furię. Zaczęła furczeć że co ona ma w tym przypadku zrobić, że wszystkie leki są zabronione w ciąży, po co przychodzę, czego od niej oczekuję. Równie bardzo się zdenerwowałam i zapytałam bardzo podobnym tonem, czy ze względu na to że jestem w ciąży nie należy mi się badanie lekarskie i leczenie, niezależnie od tego co by się działo. Czy w takim razie mam olać chorobę i nie robić nic. Chyba jej się trochę głupio zrobiło i potulnie mnie w koncu zbadała
Tak więc trzeba zapamiętać - albo jesteś chora, albo w ciąży NFZ nie przewiduje łączenia tych dwóch kwestiiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 21:02
przedszkolanka:), Domi_tur, Izaw, Arashe lubią tę wiadomość
01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
-
Dziekuje dziewczyny :* W tym roku dostalam w prezencie owulacje, wiec jest dobrze!
przedszkolanka:), patuniek86, Anhydra, Izaw, Arashe lubią tę wiadomość
-
Mozecie wierzyc lub nie, ale moja urodzinowa wrozba z kart anielskich wyglada tak:
https://zapodaj.net/fd0fa4e5d6bdf.jpg.html
Chyba jestem czarownicaLami, przedszkolanka:), patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Testy patyczka robię, wysadzam w pipke i wciąż brak beżu. Biało mokro... Ciekawe, czasem się rozkręca dzień przed już żółty śluz, beż, może jutro. Cyce spuchly I nic więcej. Nie wrażliwe suty, żadnych boli brzucha nie mam niestety ciążowych... Czekam