Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:a jeszcze się Wam pożalę- biorę ten duomox od niedzieli i strasznie mnie od niego boli żołądek, tzn.mam bóle brzucha i lekkie skurcze. Już nie pamiętam kiedy bralam antybiotyki i przed tym się broniłam ,tak teraz nie dość,że bóle to jeszcze wirus... I na wirusówki nie działa antybiotyk,szkoda się truć-jestem przykładem!
To lipa z tym antybiotykiem. A brałaś coś osłonowo, jakiś probiotyk?
Julia93 brak słów do tej lekarki, uśmiałam się, ale tak naprawdę to smutneJulia93 lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
Sung wrote:KAL, czyli wracacie do starań? Kciuki!!!
Wracamy ale daliśmy sobie po laparo 4 cykle i potem wazektomia hehe koniec że staraniami i zaczynamy realizować plany sprzed ciąży czyli figura fit, plany na nowy dom w sumie wesoło teraz u nas mamy dwa młode kociak Ragdollkę i Rosyjskiego i tak nie raz dają czadu że boki można zrywaćNona, Sung, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Akceptacja! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KAL wrote:Wracamy ale daliśmy sobie po laparo 4 cykle i potem wazektomia hehe koniec że staraniami i zaczynamy realizować plany sprzed ciąży czyli figura fit, plany na nowy dom w sumie wesoło teraz u nas mamy dwa młode kociak Ragdollkę i Rosyjskiego i tak nie raz dają czadu że boki można zrywać
KAL, Nona lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Monia, szczerze to nie wiem, na razie do @ nie zamierzam, kupilam kiedys pakiet testow owu i byly ciazowe w gratisie, od czerwca wysikalam wszystkie ciazowe gratisy (chyba 10 bylo) takze nie mam nawet testu, ewentualnie jak w piatek caly dzien @ nie przyjdzie (a zwykle zdradliwie pojawia sie kurde o 17 dajac nadziej caly dzien ze niby jest szansa) to podejde do apteki odżaluje 10zl i sobota test i beta (taki plan w glowie jest) ale wciaz nic nie czuje wiec czekam...
Nona lubi tę wiadomość
-
Ale tutaj dużo się dzieje w tak krótkim czasie !
Gratuluję wszystkim dziewczynom dwóch kreseczek i trzymam kciuki za jutrzejsze betyBeti82, Nona, madziorek86 lubią tę wiadomość
27 cykl starań
Aniołek [*] - 3.04.19 poronienie zatrzymane ( 7 tydz ) -
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Sasanko - dziękuję za wiarę :* I stukam się kieliszkiem z winem, zajadając orzeszki
Zdrowko Ja zrobilam pranie przy winku i wpadlam na pomysl, ze nastrasze meza. Zarzucilam swiezo wyprane przescieradlo na siebie i z kieliszkiem w reku krzyczalam "Laaa, laaa" jak duch. Skonczylo sie na tym, ze sie potknelam, wylalam cale czerwone wino na starego i na lozko, a z wrazenia upuscilam kieliszek, ktory roztrzaskal sie na kawaleczkiWik89, Lami, przedszkolanka:), Nona, Izaw lubią tę wiadomość
-
Wstalam po nocce I nadrabiam informacje.. mialam taaaki zly humor, a tymi pozytywami sprawilyscie , ze poprawil sie o 100%! gfratuluje dziewczyny!
Sasanka5 lubi tę wiadomość
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Ja wracam z pracy i nadrabiam zaleglosci, fajnie Was poczytac na dobranoc:)
Gratuluje wszystkich II kresek - super!
Przed chwila zrobilam test owu - negatyw
Takze owu juz po, choc oczywiscie stuprocentowej pewnosci nie ma.. ale moze zatesuje 31.12:)
SciskamNona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Czesc dziewczyny to sobie pospalam.az do 3.30 dzisiaj hehe Dostaje na glowe i probuje sobie wmowic ,ze to czekanie jest fajne.A tak naprawde jest dramatem.
-
Kurwa(przepraszam)zlitowali sie nade mna hehe sa wyniki Hcg-10,51 mIU/ml ale to jakis inny przelicznik.???nie mam.norm jeszcze A prog 25 ng
Lami, gosix, Sasanka5, przedszkolanka:), Anhydra, patuniek86, madziorek86, RudaAnna, Izaw, Arashe, moyeu lubią tę wiadomość
-
Beti!!! Powyżej 5 ciąża!!! ❤️❤️❤️ Teraz tylko powtórka po 48 h, tylko w laboratorium, które zrobi ci wyniki tego samego dnia
To clo to jednak działa cuda!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 07:42
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Beti!!! Powyżej 5 ciąża!!! ❤️❤️❤️ Teraz tylko powtórka po 48 h, tylko w laboratorium, które zrobi ci wyniki tego samego dnia
To clo to jednak działa cuda!Arashe lubi tę wiadomość