Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Bum23 wrote:Jak śledziłaś ja robiłam w 7dpo i coś ledwo widać było na teście wtedy miałam nisko i lekko otwartą,było dosyć ciasno twardosci nie potrafię odróżnić według mnie ciągle tak samo.
-
Izaw wrote:Ja szyjki nie sprawdzam, ale pamiętam jak na monitoringu przy owu lekarka mówiła że szyjka ładnie rozpulchniona tak jak ma być. Pamiętasz jak miałaś na owu teraz? Albo jeszcze jeden pęcherzyk Ci pęka zdarzają się przypadki że w przeciągu kilku dni pękają
Ja też pieczenie na niedzielę zaplanowałam
Madziorek to kciuki za wzrost betyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 19:32
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Tak;)
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beti82 wrote:Wzielismy sie za remont,zeby troche zapomniec o staraniach heh.Przedszkolanko jak.zaskoczy wysylam Ci moje szczesliwe Clo nawet jak nie chcesz heh
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Ja po cichu zaczynam cieszyć się z ciąży, beta chyba sie unormowała póki co Zobaczymy na jak długo.
15.12 - 41
17.12 - 75 (hektolitry łez "bo się nie podwoiło)
19.12 - 185 )))przedszkolanka:), madziorek86, Anhydra, Agagusia lubią tę wiadomość
01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
-
Bum23 wrote:A sucho czy mokro i jak masz przed @?
Madziorek gratuluję -
Julia93 wrote:Ja po cichu zaczynam cieszyć się z ciąży, beta chyba sie unormowała póki co Zobaczymy na jak długo.
15.12 - 41
17.12 - 75 (hektolitry łez "bo się nie podwoiło)
19.12 - 185 ))) -
Sung wrote:odpowiedziałam na wiadomość, której nie ma
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
a jeszcze się Wam pożalę- biorę ten duomox od niedzieli i strasznie mnie od niego boli żołądek, tzn.mam bóle brzucha i lekkie skurcze. Już nie pamiętam kiedy bralam antybiotyki i przed tym się broniłam ,tak teraz nie dość,że bóle to jeszcze wirus... I na wirusówki nie działa antybiotyk,szkoda się truć-jestem przykładem!
-
Gratki dziewczyny za dwie krechy!
Beti współczuje czekania do jutro !!!! Chyba bym zwariowała, mi czasem 4h to za długo :p
A ja jestem walnięta.
Nie wierze w swój bezowulacyjny cykl, mimo ze widziałam torbiele na usg.
Uwierzę jak zbadam progesteron. Kupy się to po prostu nie trzyma :pprzedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Gratki dziewczyny za dwie krechy!
Beti współczuje czekania do jutro !!!! Chyba bym zwariowała, mi czasem 4h to za długo :p
A ja jestem walnięta.
Nie wierze w swój bezowulacyjny cykl, mimo ze widziałam torbiele na usg.
Uwierzę jak zbadam progesteron. Kupy się to po prostu nie trzyma :pNajmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość