GRUDNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySanka wrote:Dzień dobry! Ja niestety w sobotę opuściłam fioletową stronę i wracam do was. Nie sądzę byśmy starali się w tym cyklu, ale pójdę w czwartek do gina to zobaczę co mi powie. Myślę że w tym cyklu będę już mierzyć temperaturę, chciałabym wiedzieć kiedy ewentualnie była owu żeby zobaczyć czy wszystko jest w porządku.
Przykro mi:( Widziałam że u patuniek też nie ciekawie sie sytuacja rozwinęła...
-
Lavendova wrote:Haha no dokładnie. Ja mam 5 grudnia urodziny, 6 Mikołaj a okres mi akurat tak wypada czyli gdybym testowala to w sam raz na fajne daty A dodatkowo faktze 8 lat temu w okolicach świat zmajstrowalismy młodszą córeczkę (widoczna w avku) jakoś pozytywnie nastraja, mimo ze juz odpuscilam i wyluzowalam
-
No dziewczyny to znaczy, że grudzień musi być Nasz!!!!!!!!!!
Ja właśnie zostałam obudzona przez listonosza przyniósł mi upomnienie do zapłaty, pomyliły mi się terminy zapłaty podatku od nieruchomości he he byłam święcie przekonana że termin jest do połowy grudnia a tu zonk bo do połowy listopada
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
A ja dzisiaj chyba mam pierwszy raz w zyciu plemienia okoloowulacyjne. Jestem w szoku. Do tego mam bol w podbrzuszu jakiś dziwny. 19 dc wczoraj zalał mnie śluz płodny juz zapomniałam co to jest ostatnio caly czas susza...
Czy któraś z was miała kiedyś plemienia podczas owulacji?
Oczywiście stresuje sie bo nie wiem co to moze być zobaczymy czy to plamienie sie skończy czy rozkręci
Liczę na zielony finał inaczej byc nie moze
10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤
18 cs
07.12.2016 synek ❤ nasza miłość ❤
4cs o rodzeństwo ❤ 28.02.
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
nick nieaktualnyTekana wrote:A ja dzisiaj chyba mam pierwszy raz w zyciu plemienia okoloowulacyjne. Jestem w szoku. Do tego mam bol w podbrzuszu jakiś dziwny. 19 dc wczoraj zalał mnie śluz płodny juz zapomniałam co to jest ostatnio caly czas susza...
Czy któraś z was miała kiedyś plemienia podczas owulacji?
Oczywiście stresuje sie bo nie wiem co to moze być zobaczymy czy to plamienie sie skończy czy rozkręci
Liczę na zielony finał inaczej byc nie mozeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 15:34
-
Selina wrote:ja mam plamienie owulacyjne, ale tylko w tym i poprzednim cyklu, bo miałam zastrzyk na pęknięcie. Wcześniej nigdy żadnych plamień w okolicy owu. Gin mi mówiła, ze zatem możemy uznać, ze owu była bo nie potwierdzałam już monitoringiem pęknięcia. 1-2dni możesz poplamić i powinno minąć
Dzieki za odpowiedź przynajmniej mogę liczyć ze byla owulacja ale powoli zaczynam sie zastanawiać czy to jednak nie @ chociaz cykle mam 33-46 dni a to dopiero 19dc to i tak boje się bo niby nie potrzebuje wkładki ale na papier jest caly różowy. I tan bol podbrzusza jakby na okres zobaczymy po tych 2dniach jak bedzie...
18 cs
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
Kochane testowaczki, a jakieś pomysły jak tu dotrzymać do testowania i nie dostać pierdolca?
Ja już pracuję ile mogę, zajmuję głowę jak się da, ale każde tyrpnięcie w okolicach brzucha czy cycka interpretuję "o-ooo, ciąża!!"
Także jeśli nie wyluzuję to 9.12 zamiast testować będę jechać do psychiatryka!
Rady proszę, moje drogie, rady.
Może jakieś zadania sobie wyznaczmy? 100 słówek z francuskiego, 3 nowe pozycje jogi, dwie nowe potrawy.... coś?
Buźki! :*Tekana, Selina lubią tę wiadomość
I IUI 12.2018
Aniolki 6tc (**), cp blizniacza lipiec 2017
Aniołek 6tc(*) maj 2018
MTHFR homozygota
Hiperhomocysteinemia
Hiperprolaktynemia czynnosciowa,
Nawracające polipy macicy
Mąż super
"Nienarodzone dzieci nie odchodza, one tylko zmieniaja swoja date przyjscia na swiat" -
O tez chciałabym zająć czymś innym głowę idzie sfiksować a zwłaszcza jak ma się strasznie nieregularne cykle... To czekanie jest najgorsze
18 cs
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
Selina do Ciebie mam pytanie to plamienie okoloowulacyjne utrzymuje się u Ciebie te 2dni czy jest takie chwilowe? Bo ja chyba zwariuje przez te 2dni:| wiem kazda kobieta jest inna ale dobrze wiedzieć jak jest
18 cs
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
Madame_butterly wrote:Witam Dziewczyny w ten "miły" poniedziałek. Tylko mi się nie chciało dzisiaj wstawać do pracy?
U mnie już po dniach płodnych, staraliśmy się tak intensywnie, że aż się zakwasów nabawiłam
A dzisiaj coś mnie łamie w kościach, oby to nie były początki przeziębienia. ;/
Miłego dnia!
Nie tylko dla Ciebie był tak miły ;p ja dopiero sobie usiadłam na spokojnie i zamierzam zrobić sobie ziółka.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
nick nieaktualny
-
Ikulinka29 wrote:Hejka byłam dzisiaj u ginekologa na przeglądzie t.j cytologia itp. itd. i na progesteron mnie skierował. Jakie są normy progesteronu dziewczyny?? Pozdrawiam
każde LABO ma inaczej. Przy wyniku będą podane noemy do fazy cyklu plus normy dla ciężarnychAkceptacja! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTekana wrote:Selina do Ciebie mam pytanie to plamienie okoloowulacyjne utrzymuje się u Ciebie te 2dni czy jest takie chwilowe? Bo ja chyba zwariuje przez te 2dni:| wiem kazda kobieta jest inna ale dobrze wiedzieć jak jest
Słuchaj, u Ciebie to może być plamienie implantacyjne no chyba że owu faktycznie miałaś wczoraj/przedwczoraj? Masz to potwierdzone? Albo testy owu robiłaś?
Jeszcze mi się przypomniało, że plamienie w środku cyklu może być przyczyną jakiejś nadżerki czy czegoś ALE (uspakajam) jeśli gin podczas usg i badania na fotelu nic nie widział to wątpię. Miałaś robione posiewy może? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwi28 wrote:Mnie brzuch boli juz okresowo i cycki opadły...powiem wam ze juz nie wierze w to ze naturalnie sie uda...no coz czekam na hssg...
U mnie nawet po tej naprawie blizny może być ze będzie inseminacja bo mam słabe dojście tak czy innaczej przez mega tylozgiecie
Ja będę testować w pt. Dziś 7dpo. Musze test/y zakupić :)może cud się stał. -
Selina domniemam ze to owulacja bo byl spadek temp szyjka wysoko miekka i wydaje sie otwarta i śluz jak nigdy rozciągliwy z wodnistym. Okres skończył mi sie w 12dc teraz mam 19dc. Z monitoringu z przed ciąży miałam owulacje 15-18dc teraz wiadomo moze byc inaczej do tego karmie piersią wiec juz w ogóle cykle mam rozregulowane...
Ewka1990 u mnie było kilka nitek krwi a teraz jest różowy śluz bol rozciagliwy w podbrzuszu i bol z lewej strony nie wiem czy to jajnik (moze mam urojenia ) oczywiście serduszkowanie było na wszelki wypadek ale boje się ze rozwinie sie to w okres chociaz nigdy nie miałam tak krótkiego cyklu ale zawsze moze być ten pierwszy raz
18 cs
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
Hej wszystkim można dołączyć do waszego grona? Staramy się z narzeczonym już pół roku, w tym cyklu zwiększamy częstotliwość. Zostałam skierowana przez ginekologa na szczegółowe badania krwi,czekamy na wyniki i między czasie działamy, bo mam właśnie dni płodne ^^
ps. Poproszę o wpisanie na 12.12