Forum Starając się - ogólne GRUDNIOWE TESTOWANIE 2017
Odpowiedz

GRUDNIOWE TESTOWANIE 2017

Oceń ten wątek:
  • NiecierpliwaOna Autorytet
    Postów: 1849 1173

    Wysłany: 8 grudnia 2017, 06:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    SMag wrote:
    No i test negatywny :(
    Obudziłam się i jeszcze miałam nadzieję, bo śniło mi się że pojawiły mi się piękne grube kreski i poleciałam na betę.
    No ale jak zobaczyłam rano temperaturę to raczej złudzeń nie było, ale zrobiłam test dla świętego spokoju.
    Smutno mi cholernie ale co poradzę.. tylko gdzie ta @ ????? Mogłaby już przyjść to bym się chociaż uspokoiła i zaczęła nowy cykl...
    Dziewczyny dzięki za trzymanie kciukow :* teraz ja za Was trzymam mocno !

    Tak strasznie mi przykro :( wszystkie wiemy jak boli jedna kreska. Tak bardzo wierzyłam,że będzie dobrze :( niech już przyjdzie ta @,żebyście znowu mpgli walczyć. Tulę bardzo,bardzo mocno :(

    Wojtuś 09. 03. 2013
    Kasia 20. 05. 2015
    Kubuś 13. 11. 2016
    Aniołek Bogusia <3 24.01.2018 <3 [*] 10 tc
    Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 klz9hdgexq2u0dlm.png
  • NiecierpliwaOna Autorytet
    Postów: 1849 1173

    Wysłany: 8 grudnia 2017, 06:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka23x wrote:
    Smag - przykro mi , ale przed Tobą nowy cykl,3mam za niego kciuki <3
    Dziewczyny sądzicie po wykresie ,że moge na betke leciec czy jeszcze ?

    Ja bym się chyba jeszcze wstrzymała do jutra

    Wojtuś 09. 03. 2013
    Kasia 20. 05. 2015
    Kubuś 13. 11. 2016
    Aniołek Bogusia <3 24.01.2018 <3 [*] 10 tc
    Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 klz9hdgexq2u0dlm.png
  • SMag Autorytet
    Postów: 842 331

    Wysłany: 8 grudnia 2017, 06:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny :*:*
    Ale nie jest dobrze jak w radiu leci Let's twist again a mi się ryczeć chce :D :(
    EVE ja trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno !

    LISTA STARACZEK

  • MeggiGirl Ekspertka
    Postów: 279 93

    Wysłany: 8 grudnia 2017, 06:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    To pewnie kwestia tego, że za bardzo się nastawiamy... Gdy kocham się z moim facetem w dni płodne to w ogóle nie mogę się skupić. Myślę tylko o tym, żeby zajść w ciążę.

    PS myślicie, że test mógł być negatywny, bo miałam za mało sikow? To zabawne, ale wstałam i zapomniałam zrobić ten test. Jak już się wysikalam to mi się przypomniało. Potem przez godzinę próbowałam i próbowałam, aż w końcu spieszylam się do pracy i dosłownie parę kropel miałam do testowania.

    TSH 1,5
    1 cs
    Letrox 50
    Pierwotna niedoczynność tarczycy
    Chcę być mamą...
  • agawera Autorytet
    Postów: 1672 720

    Wysłany: 8 grudnia 2017, 07:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po woli zaczynam sobie wkręcać temperatura wzrosła mi o 0,15

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 07:09

    km5stv73wsegzrx0.png
    06fd4202d9.png
  • Sanka Autorytet
    Postów: 973 1507

    Wysłany: 8 grudnia 2017, 07:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    SMag wrote:
    No i test negatywny :(
    Obudziłam się i jeszcze miałam nadzieję, bo śniło mi się że pojawiły mi się piękne grube kreski i poleciałam na betę.
    No ale jak zobaczyłam rano temperaturę to raczej złudzeń nie było, ale zrobiłam test dla świętego spokoju.
    Smutno mi cholernie ale co poradzę.. tylko gdzie ta @ ????? Mogłaby już przyjść to bym się chociaż uspokoiła i zaczęła nowy cykl...
    Dziewczyny dzięki za trzymanie kciukow :* teraz ja za Was trzymam mocno !
    SMag bardzo mi przykro :( a nie miałaś przypadkiem owulki 26 w niedziele? Bo patrzac na Twoj wykres ten dzien wydaje mi sie bardziej prawdopodobny i wtedy byłabyś dziś dopiero 12dpo. Tam gdzie Ci owu wyznaczyło to miałaś potem spadek tempki więc moim zdaniem owulke miałaś później.

    16udrjjgntojuwbl.png
    7cs - szczęśliwy! 14dpo-202,3 16dpo-607,4
    25.11.2017 - 6tc [*]
    Córeczka - 08.2016
  • SMag Autorytet
    Postów: 842 331

    Wysłany: 8 grudnia 2017, 07:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeggiGirl wrote:
    To pewnie kwestia tego, że za bardzo się nastawiamy... Gdy kocham się z moim facetem w dni płodne to w ogóle nie mogę się skupić. Myślę tylko o tym, żeby zajść w ciążę.

    Też tak czasem mam. Czasem jest super a innym razem myślenie się włącza i nie mogę się skupić .

    LISTA STARACZEK

  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 1801 566

    Wysłany: 8 grudnia 2017, 07:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam plamienie... bladoróżowe.. czekam na @. Tak bardzo miałam nadzieję na prezent pod choinką :(

    Odkąd się staramy pierwszy raz miałam tak silne pragnienie zatestować wcześniej, no nic czas się znowu podnieść i walczyć dalej

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 08:01

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono

    Badanie na październik Kiry-czekam na wyniki

    Suple ona. Pregna start, wiesiołek, euthyrox 75,

    Suple On. Complex B, Witamina C 500, Witamina E

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe
  • SMag Autorytet
    Postów: 842 331

    Wysłany: 8 grudnia 2017, 07:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanka wrote:
    SMag bardzo mi przykro :( a nie miałaś przypadkiem owulki 26 w niedziele? Bo patrzac na Twoj wykres ten dzien wydaje mi sie bardziej prawdopodobny i wtedy byłabyś dziś dopiero 12dpo. Tam gdzie Ci owu wyznaczyło to miałaś potem spadek tempki więc moim zdaniem owulke miałaś później.
    Dziękuję :*
    Nie wiem już sama... Być może. Może następny miesiąc sprawi że będę lepiej wyciągać wnioski z wykresu.
    I tak dziś się zaopatrze w testy owu to kupie jeszcze ciążowe :)
    Dziś wypłata, więc szoping tajm, czas z M, jutro idziemy do teatru więc chce się przez ten weekend wyluzować :)
    Dziś jeszcze robię badania podstawowe :)

    LISTA STARACZEK

  • KAL Autorytet
    Postów: 1125 671

    Wysłany: 8 grudnia 2017, 08:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała mi kurcze tak wierzyłąm w ten cykl u CIebie... trzymam kciuki za Was!!!

    SMag mi też się wydaje że jesteś dopiero 12dpo że masz źlew zaznaczony wykres...

    u mnie ciągły spadek temp... więc jednak cuda się nie zdarzają :D myslę, ze jutro lub w niedziele małpka zawita... ten cykl odpuszczamy bo nie ma lekarki więc stymulacji nie będzie... więc moze luty bedzie szcześliwy :D i zostane mamą październikową :D no zobaczymy :)

    udało mi się naprawić wykres :)

    2 lata starań
    12.2018 Laparoskopia i Histeroskopia (obydwa jajowody drożne)
    wyłyżeczkowane polipy endometrialne
    Letrox 75 | Glucophage 1000XR | Niedoczynność tarczycy | HASHIMOTO | Insulinooporność | Hiperinsulinemizm
  • Paulina_2603 Autorytet
    Postów: 4363 9339

    Wysłany: 8 grudnia 2017, 08:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smag przykro mi :(

    17CDp1.png lcZRp1.png
    Adrianna - 23.12.2018, 3340 g, 55 cm
    Starania od 08.2014 - Aniołki - 05.2015 - 7t3d - cp; 04.2017 5t5d; 07.2017 - cb
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 1801 566

    Wysłany: 8 grudnia 2017, 08:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję KAL, liczę po cichu na to że może to implantacja ale za piękne by to było...

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono

    Badanie na październik Kiry-czekam na wyniki

    Suple ona. Pregna start, wiesiołek, euthyrox 75,

    Suple On. Complex B, Witamina C 500, Witamina E

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe
  • ania14 Autorytet
    Postów: 985 455

    Wysłany: 8 grudnia 2017, 08:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    10000% negatyw ;(

    2015 corka 😍 po 2 latach starań
    Starania o rodzeństwo od 2016
    Ja wysoka prolaktyna , 2 mutacje
    On brak plemników, wysoka homocysteina , 2 mutacje
  • MiSia :) Autorytet
    Postów: 2359 6675

    Wysłany: 8 grudnia 2017, 08:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smag bardzo mi przykro.. Zycze Ci zeby nastepny cykl byl szczesliwy dla Was ! :-*

    hchygov3n960krj6.png
    f2wl2n0adjltluvt.png
    Mikołaj <3
    Przyszedł na świat 16.02.2016r. o godzinie 18:35 przez cc.
    3580 g , 56 cm :-)
  • Sanka Autorytet
    Postów: 973 1507

    Wysłany: 8 grudnia 2017, 08:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a czy któraś z was może wie jak usunąć lub zmienić datę rozpoczęcia aktualnego cyklu? Bo nie chcący jak weszłam na belly to zakończyłam swój cykl po 3 dniach i teraz mam złą datę rozpoczęcia. Niby niewielka różnica ale trochę mnie wkurza :P pisałam do ovu poprzez "zgłoś problem" i cisza, bez odpowiedzi. W "ustawienia->cykle" można usunąć zakończone cykle ale aktualnego nie :/

    16udrjjgntojuwbl.png
    7cs - szczęśliwy! 14dpo-202,3 16dpo-607,4
    25.11.2017 - 6tc [*]
    Córeczka - 08.2016
  • MiSia :) Autorytet
    Postów: 2359 6675

    Wysłany: 8 grudnia 2017, 08:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania no co Ty...

    hchygov3n960krj6.png
    f2wl2n0adjltluvt.png
    Mikołaj <3
    Przyszedł na świat 16.02.2016r. o godzinie 18:35 przez cc.
    3580 g , 56 cm :-)
  • Sanka Autorytet
    Postów: 973 1507

    Wysłany: 8 grudnia 2017, 08:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, nie zauwazylam ze odpowiedzieli mi na maila :p

    16udrjjgntojuwbl.png
    7cs - szczęśliwy! 14dpo-202,3 16dpo-607,4
    25.11.2017 - 6tc [*]
    Córeczka - 08.2016
  • ania14 Autorytet
    Postów: 985 455

    Wysłany: 8 grudnia 2017, 08:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiSia :) wrote:
    Ania no co Ty...

    byłam świadoma wczoraj że to był błąd ale cały czas była taka mała iskierka nadzieji :(
    dostałam jakiegoś slinotoku wczoraj cały czas wydawało mi się że mnie w brzuchu ciągnie :(
    ahhh ;(

    2015 corka 😍 po 2 latach starań
    Starania o rodzeństwo od 2016
    Ja wysoka prolaktyna , 2 mutacje
    On brak plemników, wysoka homocysteina , 2 mutacje
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 8 grudnia 2017, 08:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie nadal okresu brak ale brzuch w nocy pobolewal jak na okres wiec zrobilam test dla świętego spokoju i jest druga kreska! Aaaaa! Nie wiem jak to w ogole możliwe jest? Żadnych objawów owulki nie zauważyłam, seksu mało bylo bo moj wyjezdzal, nic nie rozumiem z tego :O

    MałaMi90, NiecierpliwaOna, MiSia :), SMag, PodwojnaMamaWdwupaku, madzi2506, Magda - mbc, Pati88 lubią tę wiadomość

  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 1801 566

    Wysłany: 8 grudnia 2017, 08:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendova wrote:
    Dziewczyny u mnie nadal okresu brak ale brzuch w nocy pobolewal jak na okres wiec zrobilam test dla świętego spokoju i jest druga kreska! Aaaaa! Nie wiem jak to w ogole możliwe jest? Żadnych objawów owulki nie zauważyłam, seksu mało bylo bo moj wyjezdzal, nic nie rozumiem z tego :O


    Super kochana ! wrzucaj proszę zdjęcie ;)

    Ikulinka29 lubi tę wiadomość

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono

    Badanie na październik Kiry-czekam na wyniki

    Suple ona. Pregna start, wiesiołek, euthyrox 75,

    Suple On. Complex B, Witamina C 500, Witamina E

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe
‹‹ 48 49 50 51 52 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Ciążooporna - historia kobiety, która pragnie zostać Mamą ♡

Emilia mówi o sobie, że jest ciążooporna. Jej walka o bycie Mamą trwa już kilka lat, więc sama zaczęła nazywać siebie dinozaurem ciążooporności. Przeczytaj prawdziwą historię kobiety starającej się o dziecko. Kobiety, która pomimo wielu trudnych doświadczeń nie poddaje się i nie traci nadziei. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego