Forum Starając się - ogólne GRUDNIOWE TESTOWANIE 2017
Odpowiedz

GRUDNIOWE TESTOWANIE 2017

Oceń ten wątek:
  • staraczka24 Autorytet
    Postów: 2435 939

    Wysłany: 12 grudnia 2017, 18:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wam powiem ze z kazdym miesiacej coraz ciezej jest czekac na termin @..

    Naj­piękniej­szych chwil w życiu nie zap­la­nujesz. One przyjdą same.
  • Karolcia27 Autorytet
    Postów: 1497 931

    Wysłany: 12 grudnia 2017, 18:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nastawiam się zbytnio, bo jakoś nie czuję się "ciążowo" hehe ale jeśli nie dostanę @, to zatestuję za tydzień:) myślisz, że to nie będzie za wcześnie?

    4f3014a5dfb068e97be3e5b6a58c2863.png

    4 cs - 29 marca II kreseczki <3

    7v8r9n73wz5zsofj.png

    heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G

  • Karolcia27 Autorytet
    Postów: 1497 931

    Wysłany: 12 grudnia 2017, 18:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie to czekanie jest dobijające... cały czas o tym myślę i patrzę na każdy objaw, czego wcześniej w ogóle nie zauważałam nawet :) a jeszcze przy takim długim cyklu to już w ogóle wydaje mi się jakby to trwało nieskończoność.

    4 cs - 29 marca II kreseczki <3

    7v8r9n73wz5zsofj.png

    heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G

  • karolkaa22 Koleżanka
    Postów: 54 16

    Wysłany: 12 grudnia 2017, 19:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, będzie w sam raz :-) sądziłam, że ja już mam długie, ale twoje to hardcore...

  • Karolcia27 Autorytet
    Postów: 1497 931

    Wysłany: 12 grudnia 2017, 19:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No idzie zwariować:) mogłam się nie zastanawiać, tylko starać się po odstawieniu anty, jak te cykle były jeszcze regularne w miarę:) a możesz udostępnić swój wykres?

    4 cs - 29 marca II kreseczki <3

    7v8r9n73wz5zsofj.png

    heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G

  • Dominisia883 Autorytet
    Postów: 669 910

    Wysłany: 12 grudnia 2017, 21:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszła do mnie @ :( 15cs spisałam na straty i tym samym żegnam ten rok w nie fajnym stylu :( byłam pewna że w tym roku się uda ale niestety....Jutro mąż ma kolejną wizytę u androloga i ciekawa jestem co dalej. Przepisuję się na styczeń. Gratuluję tym, którym sie udało i ściskam te, którym nie wyszło :( no i trzymam kciuki za kolejne testujące ;*.

    Kiepskie nasienie
    IO
    Mutacje mthfr hetero
    4 lata starań
    2018 IUI 😥
    06.2020 IVF biochemiczna 😥
    Próbujemy dalej naturalnie ♥️
    Klinika Medart Poznań 🤞🍀
  • Almond Autorytet
    Postów: 571 384

    Wysłany: 12 grudnia 2017, 21:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominisia tule mocno :* trzymam mocno kciuki za kolejny cykl, zeby byl tym szczesliwym.

    Ja dalej czekam na @. Spoznia sie na razie 1 dzien. Juz mnie to wkurza, bo jak ma przyjsc to wole zeby przyszla jak najszybciej :( test byl negatywy w nd wiec raczej w 29 dc powinien wyjsc jakbym byla w ciazy ehh

    Dominisia883 lubi tę wiadomość

    f2w3dqk36x7eedzr.png

    7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje <3

    1cs z Lametta - cb 02.2018
    2 cs z Lametta - Chyba się udało :)

  • karolkaa22 Koleżanka
    Postów: 54 16

    Wysłany: 12 grudnia 2017, 21:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia27 wrote:
    No idzie zwariować:) mogłam się nie zastanawiać, tylko starać się po odstawieniu anty, jak te cykle były jeszcze regularne w miarę:) a możesz udostępnić swój wykres?

    Nie da rady, nie chcę się dodatkowo stresować i nie mierzę temperatury. Z tym staraniem się zaraz po odstawieniu to prawda, ale czasu nie cofniesz. Mi moja ginekolog proponowała taką kurację hormonalną, ale się nie zdecydowałam. Daję sobie czas do marca a później ewentualnie się na to zdecyduje.

  • Dominisia883 Autorytet
    Postów: 669 910

    Wysłany: 12 grudnia 2017, 21:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almond trzymam kciuki !! Mi też jeden dzień spóźniona przyszła a wolałabym żeby przyszła na czas bo takiej nadziei sobie narobiłam, że pięknie zakończę ten rok, że teraz beczę :(. Kończy się rok i tak jakoś mnie to jeszcze bardziej przytłacza :( w rodzinie co druga w ciąży albo ma dzidziusia. Kolejne święta będzie trzeba wysłuchiwać życzeń a już myślałam, że mnie to ominie :(

    Kiepskie nasienie
    IO
    Mutacje mthfr hetero
    4 lata starań
    2018 IUI 😥
    06.2020 IVF biochemiczna 😥
    Próbujemy dalej naturalnie ♥️
    Klinika Medart Poznań 🤞🍀
  • Helenka_mała Autorytet
    Postów: 312 147

    Wysłany: 13 grudnia 2017, 08:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almond, mam to samo, tempka spadła, test negatywny, brzuch bardzo boli na @ cały czas, ale krwi nie ma, tylko minimalnie różowy śluz przy szyjce. Niech już w końcu przyjdzie ta wstrętna @...

    Edit: po 1h przyszła @, żegnam się z Wami, życze powodzenia reszcie!
    uciekam na styczeń.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2017, 09:31

    rocznik '85. AMH 1,3. Starania od 06.2017.Czynnik męski. Asthenozoospermia. Morfologia 3%, FDNA 8%. Invicta Gdańsk. Pierwsze ivf: 10.11.2018 - transfer blastki 4AB; 16.11 - bHCG - 46.28; 20.11 - bHCG - 285.81; ❄❄ w zapasie
    30.07.2019 - termin porodu, dziewczynka <3
  • Martusia9 Przyjaciółka
    Postów: 264 25

    Wysłany: 13 grudnia 2017, 08:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny któraś m pomoże wyniki ferretyna:27[13-150]
    B12 364 [197-771]
    Niby w normie Ale endokrynolog mówiła żeby Ferretyna byłą ok musi być wyżej niz80 robiła któraś te badania i coś więcej powie

    9cs o 1 dzidziusia
    22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
    24lata
    Tsh 1.13
    1 cykl z CLO-luty
    Wkoncu nam sie uda
    Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie
  • kayama Autorytet
    Postów: 2704 1943

    Wysłany: 13 grudnia 2017, 09:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mi detektor pokazuje 54% ciąży hehe, raczej mnie to stresuje. Na razie dziwi mnie to że nie mam plamień, zwykle mam 3-2 dni przed @. Jeśli nie przyjdzie do końca weekendu to w poniedziałek będę testować.

    n59ydf9h7aj0jxnd.png
  • kayama Autorytet
    Postów: 2704 1943

    Wysłany: 13 grudnia 2017, 10:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i po ptakach, mam plamienie :(( U mnie to objaw zbliżającej się @, głupie Ovu dodało mi jeszcze 2 punkty :-/

    n59ydf9h7aj0jxnd.png
  • Ineczka Autorytet
    Postów: 2954 1174

    Wysłany: 13 grudnia 2017, 10:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia9 wrote:
    Dziewczyny któraś m pomoże wyniki ferretyna:27[13-150]
    B12 364 [197-771]
    Niby w normie Ale endokrynolog mówiła żeby Ferretyna byłą ok musi być wyżej niz80 robiła któraś te badania i coś więcej powie
    JA robiłam badania ferrytyny bo genetycznie po tacie mogłam mieć wysoka, ale mam w normie wiec niestety jak chodzi o dolne normy to nie pomoge :(

    v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • karolkaa22 Koleżanka
    Postów: 54 16

    Wysłany: 13 grudnia 2017, 11:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    I @ przyszła. Przedwczoraj bolały mnie @ plecy, wczoraj brzuch, a dzisiaj już nic. Zwykle mam na tyle bolesny 1 dzień @, że muszę brać dzień wolnego, a w tym cyklu jakoś tak wszystko w ratach przyszło...

  • MARIKA12 Ekspertka
    Postów: 247 102

    Wysłany: 13 grudnia 2017, 11:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pyt gdzie jest ten detektor ciazy ? To tylko na koncie preminum ?

    18.03.2020 Pozytywny test
    02.2020 Invimed Poznan
    01.2019 brak akcji serca
    24.12.2018 pozytywny test
    11+2 [*] Aniołek, puste jajo :(
    8cs o 2 maluszka UDANY !!!
    06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
    02.2017 zdrowa córka
  • Nikusiia Przyjaciółka
    Postów: 189 41

    Wysłany: 13 grudnia 2017, 12:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam duzo bialego ś.

    Nikusiia
  • kayama Autorytet
    Postów: 2704 1943

    Wysłany: 13 grudnia 2017, 12:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marika ja mam normalne konto, po lewej stronie wykresu mam detektor płodności i detektor oznak ciąży. Ale nie wiem czy to nie jest jakieś testowe przy założeniu nowego konta.

    n59ydf9h7aj0jxnd.png
  • kasiulka1082 Autorytet
    Postów: 502 228

    Wysłany: 13 grudnia 2017, 12:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    kayama wrote:
    No i po ptakach, mam plamienie :(( U mnie to objaw zbliżającej się @, głupie Ovu dodało mi jeszcze 2 punkty :-/

    No niestety, mnie pobolewa podbrzusze i też mi punkty przyznaje za to, a ja mam przed okresem różnie ostatnio, raz nic nie boli, a potem znowu boli przez tydzień

    Mam 10d.p.o Zwariować można tak mi się dłuży, nie ma nic gorszego niż niewiedza :(

    13.05.2005 - córka <3
    11.06.2008 - syn
    <3gannqqmzrgeqpltq.png

    05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb <3
  • gosia.kak Autorytet
    Postów: 508 234

    Wysłany: 13 grudnia 2017, 13:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia27 wrote:
    cały czas o tym myślę i patrzę na każdy objaw, czego wcześniej w ogóle nie zauważałam nawet :) a jeszcze przy takim długim cyklu to już w ogóle wydaje mi się jakby to trwało nieskończoność.


    mam dokładnie tak samo. Ciągle patrze na majtki, obserwując śluz/jego brak, zastanawiam się skąd moj większy apetyt, co to za gazy;), czy kuje mnie w brzuchu/jajnik czy tylko mam zwidy:) Wczoraj zastanawiałam się nawet skąd u mnie zaparcia i co jadłam przez ostatnie 2 dni, idzie zwariowac :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2017, 13:28

    kasienka1188 lubi tę wiadomość

    3i492n0agf4rykt3.png
‹‹ 62 63 64 65 66 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego